Dodaj do ulubionych

ide na Wilda

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.07.11, 16:11
bo lubińskiego nie znam, szełemeja znam bo mieszkam w jego bliskim sąsiedztwie i widziałem co potrafi, a wildu świeżak, rwie sie do roboty, lata po wichurze widać, że mu zależy - tyle w temacie. Jak sie nie podoba to wytierdalać frajerzy
Obserwuj wątek
    • Gość: baryton Re: ide na Wilda IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.11, 16:15
      Gość: Zocha IP: *.walbrzych.vectranet.pl

Hahahah, na walbrzych.vectranet.pl tam gdzie mieszka Szełemej nie ma kablówki Vectry.
      Trochę inteligencji w trollowaniu.
      • Gość: Zocha do barytona IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.07.11, 16:17
        zadzwoń do vectry i sie zapytaj czy na marii dąbrowskiej świadczą usługi INTELYGENCIE SZPAGATOWY hehehehe
        • Gość: sceptyk Re: do barytona IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.11, 16:43
          Maria Dąbrowska pisana z małej litery? Tak może czynić tylko wyborca Wilda :)
          • Gość: kozak Re: do barytona IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.07.11, 16:49
            Wyborca Szełemeja nic nie pisze bo potrafi ino "podpisać się" trzema krzyżykami :)
            • Gość: lewica Re: idę na Lubińskiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 17:03
              Ja was pogodzę - ja idę na Lubińskiego - bo jest najlepszym wyborem dla normalnych ludzi - którzy chcą normalnego, zrównoważonego rozwoju tego miasta a w szczególności spokoju i normalności. !!!!
              • Gość: Janek Re: idę na Lubińskiego!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.11, 20:52
                A ja idę na Szełemeja.
                Mnie nie obchodzi czy Szełemej = Kruczkowski czy = Komorowski czy = inż. Karwowski, Srowski czy inny.

Wiem, że dr Szełemej od ponad 25 lat pracuje na pograniczu pracoholizmu.

Pracuje dobrze i może wpisać to wszystko w osiągnięcia.
                Porównanie tych osiągnięć z osiągnięciami innych kandydatów może tylko wywołać rumieniec zażenowania u tych ostatnich.

Porównajmy

Tak pisze Szełemej na swojej stronie:
                1992r - zainicjowałem utworzenie Społecznego Komitetu Zakupu Tomografu Komputerowego przy Wojewodzie Wałbrzyskim co zaowocowało zainstalowaniem w 1993 r. nowoczesnego tomografu w Szpitalu Górniczym.
                1997 r. - uruchomiłem w Oddziale Chorób Wewnętrznych nowoczesną pracownię badań czynnościowych (badania wysiłkowe i badania metodą Holtera).
                1997 r. - uczestniczyłem w pracach Fundacji Zdrowie i Serc, doprowadziłem do zakupu aparatu echokardiograficznego SONOS 100 oraz uruchomienia pracowni echokardiograficznej.
                1999 r. - zainicjowałem przekształcenia Oddziału Chorób Wewnętrznych w Oddział Internistyczno - Kardiologiczny.
                1998 r. - przeprowadziłem gruntowną modernizację Oddziału Internistyczno-Kardiologicznego opierając się na środkach pozyskanych spoza budżetu szpitala.
                1999 r. - doprowadziłem do uruchomienia w pełni wyposażonych sal intensywnego nadzoru kardiologicznego.
                2000 r. - rozpocząłem intensywną i bardzo skuteczną modernizację Specjalistycznego Szpitala im. dra A. Sokołowskiego (gruntowne remonty oddziałów, wyposażenie w niezbędny sprzęt medyczny). Wraz ze współpracownikami pozyskałem dla szpitala ok. 4 mln. zł. ze środków Unii Europejskiej w ramach projektu ZPORR.

Co w tym czasie robi Lubiński? Pisze!
                - W 1991 uzyskałem specjalizację I stopnia w zakresie chorób wewnętrznych,
                - W 1991 zostałem zatrudniony w Fabryce Porcelany "Krzysztof" S.A. w Wałbrzychu jako lekarz (specjalista medycyny pracy) i kierownik ambulatorium,
                - w 1996 powołano Mnie w skład rady nadzorczej (w 1999 objąłem stanowisko przewodniczącego).
                - W latach 1996–1999 byłem członkiem SdRP, następnie Sojuszu Lewicy Demokratycznej.
                - Należałem do władz lokalnych partii.

Wild jest za młody by mieć w tym czasie jakieś osiagnięcia, ale udało mi sie wygrzebać...
                2000 - główna nagroda w konkursie SARP nr 906 "Przebudowa przestrzeni publicznej ciągu ulicy Marszałkowskiej w Warszawie" (z zespołem).
                To na studiach...

Teraz lata 2001 do teraz...

Tak pisze Pan Szełemej...
                - 2001r. byłem inicjatorem idei utworzenia Wałbrzyskiego Ośrodka Kardiologii Interwencyjnej; byłem autorem wniosku o grant na wybudowanie ośrodka w wysokości ponad 1 mln zł.; nadzorowałem realizację koncepcji utworzenia Ośrodka; zainicjowałem uruchomienie od 2002 r. 24 godzinnego dyżuru hemodynamicznego dla Regionu Wałbrzyskiego.

- od 2003 r. Od 2003 roku intensywnie pracowałem nad konsolidacją trzech wałbrzyskich szpitali w okresie bardzo trudnej sytuacji społecznej i ekonomicznej (łączne zadłużenie szpitali na 100 mln. zł., protesty załóg, brak środków na wypłaty dla pracowników i jakiekolwiek zakupy dotyczące bieżącej działalności jednostek).

- W 2004 r. wprowadzono w Sejmie poprawkę do ustawy o egzekucji komorniczej, nazwanej później „Poprawką Szełemeja”. Polegała ona na redukcji ogromnych zarobków komorników pobierających 15% z przysądzonej sumy długu.

- od 2005 r. działania w celu oddłużenia szpitali - projekt pozwolił na uregulowanie zobowiązań osiągając redukcję zadłużeniao ok. 50-60 mln zł z wykorzystaniem ustawy o pomocy publicznej dla SPZOZ.

- od 2005 r. do 2010 r. Dzięki efektywnemu zarządzaniu możliwa jest kontynuacja modernizacji wałbrzyskich szpitali – remontowane są kolejne oddziały (przy ul. S. Batorego i ul. A. Sokołowskiego), powstają nowe ( Oddział Rehabilitacyjny, Patologii Noworodka oraz Zespół Wyjazdowy „N”, Wałbrzyski Ośrodek Psychiatrii i wiele innych ). Zorganizowałem Honorowy Komitet Utworzenia Wałbrzyskiego Ośrodka Onkologicznego by z czasem na nadbudowanych dwóch piętrach zagospodarować tenże ośrodek. Stworzyłem i zmodernizowałem Szpitalny Oddział Ratunkowy wraz z budową lądowiska dla helikopterów sanitarnych.

- od 2005 r. do 2010 r. W latach 2008-2010 aktywnie uczestniczyłem w pozyskaniu ok. 10 mln zł ze środków unijnych w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego.

- 2008 r. zostałem powołany na Pełnomocnika Zarządu ds. polityki zdrowotnej Województwa Dolnośląskiego w celu wypracowania najlepszych rozwiązań dotyczących funkcjonowania opieki zdrowotnej na Dolnym Śląsku oraz restrukturyzacji najbardziej zadłużonych placówek.

- 2008 r. W czerwcu 2008 r. przedstawiłem Radnym Sejmiku Województwa Dolnośląskiego projekt dotyczący zasadniczych w zmian w funkcjonowaniu stacjonarnej opieki zdrowotnej wskazując priorytetowe obszary tj. onkologia, ratownictwo medyczne, psychiatria, neonatologia.Realizacja 4 Programów modernizacyjnych pozwoliła pozyskać na modernizację placówek medycznych środki w wysokości ok. 250 mln zł.

- 2009 r. przygotowałem koncepcję budowy nowego szpitala wojewódzkiego we Wrocławiu, aktywnie uczestniczyłem w przygotowaniu koncepcji funkcjonalno-użytkowej oraz pozyskiwaniu środków na realizację tego projektu. Jestem przewodniczącym Zespołu d.s. realizacji koncepcji budowy szpitala.

- 2010 r. zaprezentowałem program modernizacji lecznictwa pulmonologicznego na Dolnym Śląsku. Program został przyjęty do realizacji. W ramach Programu inwestycje w ośrodkach pulmonologicznych w latach 2010-2012 wyniosą ok. 80 mln zł.

Co w tym czasie robi Lubiński?

W latach 1998–2003 pełniłem mandat radnego rady miejskiej Wałbrzycha, od 2002 do 2003 byłem jej przewodniczącym.
                Osiągnięcia? ZERO!

W 2003 zostałem wybrany do Senatu w wyborach uzupełniających w okręgu wałbrzyskim, rozpisanych po wygaśnięciu mandatu Henryka Gołębiewskiego, który objął urząd marszałka dolnośląskiego. W Senacie byłem wiceprzewodniczącym Komisji Polityki Społecznej i Zdrowia, brałem udział w pracach Komisji Ustawodawstwa i Praworządności.
                Osiągnięcia? ZERO!

W 2004 przeszedłem do Klubu Senackiego Socjaldemokracji Polskiej. Jest osięgnięcie! Zmiana partyjnego stołka!

W 2006 roku postanowiłem kandydować na prezydenta Wałbrzycha. Wolą mieszkańców ponownie wygrał te wybory Piotr Kruczkowski.
                Z polskiego na nasze - przegrał.

W roku 2010 wystartowałem jeszcze raz w wyborach na ten Urząd, wygrałem pierwszą turę wyborów i mimo, że po drugiej turze kto inny został Prezydentem to ja i tak czuje się jej zwycięzcą. Decyzją Sądu Okręgowego w Świdnicy druga tura wyborów została unieważniona.
                I w dodatku hipokryta ponieważ ja np dostałem propozycję kupna głosu na Lubińskiego za 50 zł, a nik mi nie chciał dać na Kruczkowskiego.

Co w tym czasie robi WILD
                Na swojej stronie ma niewiele...

2002-2006, - Wójt gminy Stoszowice autor programu rewitalizacji Srebrnej Góry.

2006 – 2008, Wicemarszałek Województwa Dolnośląskiego odpowiedzialny za Drogi,Transport, Inwestycje i Informatyzację oraz planowanie przestrzenne. (przypomnę ZERO zł na wałbrzyskie drogi wojewódzkie)

2008-2009 - Koordynator projektów w spółce Wrocławskie Inwestycje (realizującej kluczowe inwestycje drogowe samorządu Wrocławia) JAKIE? Nie wiadomo.
                Osiągnięcia? ZERO!

Od 2009 r. Członek zarządu Spółki MPK we Wrocławiu odpowiedzialny za inwestycje i rozwój.
                Osiągnięcia? ZERO!

Konkluzja mam w d.u.p.i.e wasze polityczne gierki i obietnice z rękawa. Patrzę na OSIĄGNIĘCIA.

Szełemej go gość który pracuje uczciwie i ma osiągnięcia!
                • Gość: Jaś Re: idę na Lubińskiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 09:11
                  Czy musisz platformowa pierdoło spamować każdy wątek?
                • Gość: Miro i Zbycho Re: idę na Lubińskiego!!! IP: *.sattom.pl 27.07.11, 08:44
                  Piękny post platformowa gnido - dostaniesz pewne podwyżkę albo lepszą fuchę w ratuszu, kto wie, może będziesz blisko samego "towarzysza karmiącego". Czeka cie świetlana przyszłość w platformie.
            • Gość: , Re: Glos na p. Wilda IP: *.range86-180.btcentralplus.com 23.07.11, 17:04
              Ja tez zaglosuje na pana Wilda. Przepraszam, niestety nie robie bledow i mam mgr w tytule.
              Tak nawiasem mowiac, tylko takimi argumentami dysponujecie, zeby zniechecic innych do glosowania na tego kandydata? Niskie to pobudki, i prawde mowiac, obrzydliwe. Wywieraja wrecz przeciwny efekt.
            • Gość: Jola Re: do barytona IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.11, 19:21
              i chronić złodziei z MPK i wodociągach DOKTORO JAK TO PĘKNIE BĘDZIESZ PJERDZIAŁ W PASIAKACH hahahahahahahahah
              • Gość: tadek Re: do barytona IP: *.180.106.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.11, 20:34
                Po tym ośmieszeniu się przez Szełemeja z zamknieciem al. Podwale zostaje już tylko jeden sensowny kandydat - Wild
              • Gość: bom Re: do barytona IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.11, 20:44
                Dlaczego w naszym kraju lekarze pozjadali wszystkie rozumy? Tylko na leczeniu im nie wychodzi. Niech zostaną przy leczeniu i rozwijają ten zawód, a zarządzanie pozostawia innym.
                Tylko Wild.
                • Gość: .. Re: do barytona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 21:03
                  ... i notowania Romka doktorka poszły... w p...du
                  • Gość: nowoczesny Re: do barytona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 21:34
                    chcecie zmian - ja też - więc głosuję na Lubińskiego.
                    • Gość: ha Re: do barytona IP: *.146.88.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.11, 23:59
                      ale chcemy prawdziwych zmian, a nie wymiany na swoich na stołkach. Tylko WILD !
            • Gość: sceptyk Re: do barytona IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.11, 23:08
              Gość portalu: kozak napisał(a):

> Wyborca Szełemeja nic nie pisze bo potrafi ino "podpisać się" trzema krzyżykami

Rozumiem więc, że fałszywe podpisy pod listą poparcia to w takim razie robota konkurencji ?

• Gość: optymista Re: do barytona IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.07.11, 07:47
                Nie robota wyborcy tylko sztabu wyborczego samego Szełemeja - to chyba oczywiste:)
    • Gość: justin Re: ide na Wilda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.11, 22:02
      dobra. Ja też, ale po co pisać o sprawach oczywistych?
    • Gość: jeger Re: ide na Wilda IP: *.play-internet.pl 24.07.11, 07:59
      w pierwszej turze głosuję na Wilda, ale jeśli w drugiej będzie Lubioza (dżuma) kontra Szełemej, wybiorę tego drugiego
      • Gość: pi Re: ide na Wilda IP: *.146.199.178.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.07.11, 15:09
        w obu turach głosuję na WILDA !
        • Gość: oko Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 18:07
          Tez zaglosuje na Patryka Wilda
          • Gość: x Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 19:30
            Po tym jak się Szełemej ośmieszył nie zdziwię się jak Wild wygra w pierwszej turze. Panie Patryku masz Pan nasz głos!
            • Gość: xxx Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 20:03
              Wild niestety dla was wildowcy nie wejdzie do II tury. W drugiej turze spotkają się Szełemej i Lubiński i możecie sobie pisać co chcecie na temat Wilda i tego jaki on jest super. Dla mnie to cienki Bolek, który prowadzi kampanię z Wrocławia. Ja tam wolę ludzi z Wałbrzycha, a że Szełemej umoczył się w PO to poprę Lubińskiego.
              • Gość: Yohm Re: ide na Wilda IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.11, 20:17
                No tak szkoda, że Wild ma tyle wspólnego z Wałbrzychem co Barack Obama. Zaraz po stanowczo zbyt dużym poparciu Lubińskiego, najbardziej zadziwia mnie kandydatura Wilda. Pierw ślinił się do Dudkiewicza i zabierał pieniądze Wałbrzychowi (Wieloletni Plan Inwestycyjny), a teraz pcha się na stołek.
                • Gość: antyM Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 20:23
                  Znowu porąbani sztabowcy Szełemeja odgrzewają stare kotlety? Głupio trochę, że nic nie macie na Wilda, co?
                  Nie ośmieszaj się wpisami
                  > zabierał pieniądze Wałbrzychowi (Wieloletni Plan Inwestycyjny),
                  bo dobrze wiesz, że tylko dzięki Wildowi obwodnica wschodnia znalazła się w WPI
                  • Gość: wałbrzyszanin Re: ide na Wilda IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.11, 21:15
                    Obwodnica donikąd. Kończy się skocznią narciarską w szczerym polu. Żeby wstydu nie było, Kruczkowski zaczął ją ciągnąć dalej. Skąd mieszkaniec Srebrnej Góry mógł wiedzieć, że nam bardziej potrzebna była obwodnica zachodnia? Ta sama, na której koledzy Mirka zgubili most.
                    • Gość: nowa Re: ide na Wilda IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 22:12
                      Tak się składa, że to Wild przeznaczył na dokończenie wschodniej obwodnicy pieniądze z budżetu województwa. I to właśnie w tym słynnym Planie Inwestycyjnym gdzie rzekomo coś zabierał Wałbrzychowi. (Uwaga za te bzdury senator Ludwiczuk już go musiał przepraszać) I tylko dzięki tej decyzji ruszyła budowa tego kawałka drogi i wkrótce nie będzie ona kończyła się ona skocznią. (I to na tej obwodnicy był ten zgubiony most).
                      Sztabowcy doktorka postarajcie się lepiej. Widać że z nerwów wam puszczają zwieracze.....
                      • Gość: kola Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 22:48
                        Młodzież będzie głosować na Wilda. Uważają, że tylko on jest gwarantem rozwalenia wałbrzyskich układów. A poza tym jeżdżą do Wrocławia i widzą co Dutkiewicz ze swoimi ludźmi robi dla młodych. Jestem już stary wiekiem ale duchem młody. Głosuję na Wilda.
                        • Gość: tad Re: ide na Wilda IP: *.182.53.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.07.11, 23:27
                          Tak jest! Tylko Wild jest naszą ostatnią nadzieją.
                          • Gość: T..uczciwie Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 00:04
                            Was łobuzy już znam, Wilda nie.
                            Na Was nie zagłosuję z tego właśni powodu, że Was znam i wiem jaki gnój zrobiliście z mojego miasta.
                            Wilda nie znam i dlatego oddam swój głos na kogoś, kto daje szansę na zmianę parszywego wizerunku mojego ukochanego miast.
                            Jeśli okaże się, że Wild to taki sam palant jak Wy, to napluję w pysk najpierw sobie a potem Wildowi.
                            • Gość: tad Re: ide na Wilda IP: *.181.62.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.07.11, 07:00
                              Właśnie! Trzeba rozliczać polityków. Czas na Wilda
                              • Gość: ! Re: ide na Wilda IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.11, 22:25
                                Gość portalu: tad napisał(a):

> Właśnie! Trzeba rozliczać polityków. Czas na Wilda

Tzn. czas rozliczyć Wilda? Bo tak jakoś niemrawo to napisałeś ...
                                • Gość: o tak Re: ide na Wilda IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 23:06
                                  Rozliczyć Wilda!
                                  Po cholerę rozwalił nam taki fajny układzik. Teraz wszystko się sypie. Rozliczyć go za to że kopnął w ten pierwszy klocek domina!
                                  Za Stefanosa, Romka, Piotrka i wielu innych którym wszystko się rypło.....
                                  • Gość: Jerzy Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 23:19
                                    Też jestem za rozliczeniem Wilda! Kto to widział zaczynać kampanię prezydencką na Mo-Bruku (rok temu)
                                    Sprzątanie, to jest coś, co powinien robić kandydat
                                    demotywatory.pl/3316385/Zamiatajac-problemy-pod-dywan
              • Gość: Ola Re: ide na Wilda IP: *.play-internet.pl 26.07.11, 23:50
                Do gościa xxx cóż to jasnowidz już wie kto przejdzie w II turze a mi się wydaje że skończy się na I turze i wybrany będzie Patryk Wild.
    • Gość: Anka Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 11:32
      Tylko Wild pokazuje sensowne pomysły na rozwój miasta.

Szełemej wogóle nie ma pomysłów... no przepraszam.. ostatnio wymyślił, że zamknie dla 3 skejterów al. Podwale - ale to idiotyzm, więc się nie liczy...

Lubiński rzuca pomysłami bez podania w jaki sposób można je wykonać.. to zwykła kiełbasa wyborcza

Zieliński się nie wysila, bo wie że i tak nie ma najmniejszych szans - wiec tylko kopie Szełemeja po kostkach
      • Gość: , Re: ide na Wilda IP: *.range86-180.btcentralplus.com 26.07.11, 21:01
        Wypowiedz Szelemeja - 'Popieram Piotra Kruczkowskiego, bo to dobry, madry i uczciwy czlowiek.'HA HA HA Patrz - afera Kruczkowski vs Czerwinski.
        Glosuje na p. Wilda
        • Gość: lewica Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 21:31
          Ludzie mógłby admin ten wątek już przenieś do kto nami rządzi - bo jak widzę te pieśni pochwalne na rzecz WIlda to nie wiem czy sie śmiać czy płakać. Śmiać z jego pomysłów np. wybudowanie obwodnicy z pieniedzy gminnych, a płakać nad tym że są w tym mieście Wałbrzyszanie którzy te kity łykają jak pelikan.
          A po drugie bez radnych w radzie miejskiej z takimi pomysłami to przy pierwszym absolutorium do budżetu dostanie kopa i znowu bedziemy mieli referendum i wybory.
          Zostało 3 lata do kolejnych wyborów prezydenckich i nie można zmarnowac tego czasu na wizje z kosmosu.
          Dlatego PO i Pis to nie moja bajka więc idę na Lubińskiego.
          • Gość: ... Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 21:45
            Mam lepszy pomysł:
            Idź na ryby.
            • Gość: Oran Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 13:59
              Tylko Wild!

Ludzie go docenili - z wiarygodnych źródeł wiem, że Wild w sondażach prześcignął już Szełemeja. Nie ma szans na jedną turę, ale w drugiej według mnie Szełemej polegnie z kretesem
              • Gość: Tomek Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 20:42
                Wild !!!
    • Gość: Franek Re: ide na Wilda IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.11, 14:51
      Ty, Zocha
      masz doświadczenie.
      Może się spotkamy?
    • Gość: roodypoo candy ass Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 22:50
      Ja również. Dosyć mam partii i ich fuszery.
      • Gość: x Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 09:38
        Głosuję na Wilda!
      • Gość: T.. To możliwe tylko w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 10:11
        Ludziska się cieszą, że Szełemej chodzi po ich chałupach !
        To chyba pierwszy przypadek w historii ludzkości, gdzie nieszczęście przychodzi do ludzi a ludzie się z tego cieszą.
        • Gość: lokator Re: To możliwe tylko w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 10:25
          Nieszczęścia chodzą parami. Łazi z Wylandowskim, szefem jego kampanii a przedtem kampanii Kruczka. Tym od "szczerego do bólu".
          • Gość: ... Re: To możliwe tylko w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 11:43
            Na razie przyłazi na własnych nogach.
            Zapowiada się jednak, że wkrótce zacznie przyłazić do tych samych chałup pod postacią horrendalnych rachunków za wodę, podatków gruntowych, mandatów ze straży miejskiej i innych wyciskaczy mamony z naiwniaków .
            Wtedy dopiero będzie szczere do bólu...ale biadolenie nad własną głupotą.
            • Gość: roodypoo candy ass Re: To możliwe tylko w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 22:46
              Chodzą po domach? Aż się nie chce wierzyć w to gó*no :D
              • coelka Re: To możliwe tylko w Wałbrzychu 29.07.11, 03:19
                A u mnie jeszcze nie byli, ja to mam pecha, naprawdę. a tak na serio to zastanawiam sie między Wildem a Szełemejem. Śz. sie sprawdzł wszpitalu, róznie mozna mowic , ale on trzyma łape na tym wszystkim rżądzi, kontroluje jeli złapie lekarza na papierosku to mowi ze ostatni raz bo inaczej to się z praca mozna pożegnać, wiem z dobrych źródeł, był juz na kontroli w 21, zrobił popłoch opierniczył kogo trzeba tez dobre źródło w Urzędzie Miejskim tez podobno sie juz paru osobom dostało. Z tego co wiem ludzie go nie lubia bo zawsze byał laba panie pracujace w urzedach chodziły na zakupy w czasie pracy i nagle zonk Szełemej przyszedł i objechał.Ja wole jak ktos dobrze patrzy dookoła co sie dzieje, pilnuje i dba o cos a ludzie wola jak jest wolnoć Tomku w swoim domku nawet jak nie jest w domku . Natomiast nie podoba mnie sie to jego ubabranie w platformę chyba wszyscy wiedzą , że Wałbrzyska P.O. to układy układziki, rączka rączkę myje, czy jak to wszedł będzie mogł działać czy go przyblokują i nie pozwolą, bo jednak jeśli wejdzieśz między wrony musisz krakać jak i one.
                Wild młody nowy , pełen pomysłów i ma za soba pana z Wrocławia, który rzadzi dobrze .Nie jest uwikłany póki co w tutejsze układy i powiązania bez których w tym miescie praktycznie nie da sie funkcjonować. Jak może miastu pomóc dobry gospodarz to widać na przykładzie Wrocławia .Najpierw Zdrojewski a teraz Dutkiewicz zrobili z tego miasta jedno z najbardziej rozwijających sie miast w Polsce i piękniejszych no i Wild naprawdę byc moze będzie niezależny od tych układów wszystkich . Jeszcze się zastanawiam ciągle.
                • Gość: , Re: To możliwe tylko w Wałbrzychu IP: *.range81-159.btcentralplus.com 29.07.11, 12:26
                  Mam podobne odczucia, ale juz zdecydowalem sie. Glosuje na Wilda.
    • Gość: kappa_tm Re: ide na Wilda IP: *.ntlworld.ie 29.07.11, 12:40
      Mam nadzieje że społeczeństwo w Wałbrzychu nie jest głupie i będzie głosować na Patryka Wilda!Dutkiewicz prezydent Wrocławia to najlepszy prezydent w Polsce a Patryk Wild to jego prawa ręka!Pewne jest to,że Wałbrzych na tym źle nie wyjdzie jak wygra p.Wild!Karierowicze:Lubiński STOP!Szełemej STOP!
      • Gość: WILD Re: ide na Wilda IP: *.centertel.pl 29.07.11, 16:10
        Najgorszy z poza Wałbrzycha jest lepszy od najlepszego z Wałbrzycha!!
        DOŚĆ LOKALNEGO UKŁADY KTÓRY MORDUJE TO MIASTO EKONOMICZNIE I SPOŁECZNIE!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj TYLKO WILD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: xxx Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 16:22
          Nie przenośmy Wałbrzycha do Wrocławia - STOP WILDOWI - niech Wałbrzyszanie rządzą tym miastem.
          • Gość: roodypoo candy ass Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 16:29
            > Nie przenośmy Wałbrzycha do Wrocławia - STOP WILDOWI - niech Wałbrzyszanie rządzą tym miastem.

Podaj racjonalne argumenty za tym, żeby to Wild nie rządził Wałbrzychem. Jeżeli ich nie posiadasz to spieprz@j trollu.

Oto jak kolesie - wałbrzyszanie rządzą miastem...
            • Gość: ototo Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 17:03
              Nie rozumiesz ???
              "xxx" pracuje na Mobruku i ma stracha, że jak straci robotę na śmietniku, to będzie musiał pracować w czystych warunkach.
            • Gość: Anka Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 18:03
              Głosuje na Wilda!
              • Gość: Adam Re: ide na Wilda IP: *.centertel.pl 30.07.11, 00:04
                Ja też! Wild prezydentem !!!
                • Gość: Alka Re: ide na Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 10:26
                  Ja też. Ale raczej wybierając mniejsze zło ;P

Wolę Wilda od innych kandydatów
                  • Gość: ja Re: ide na Wilda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.11, 16:27
                    Jemu "Tak". Partyjnym "pa pa"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka