Dodaj do ulubionych

praca w irlandii

IP: *.eia.pl 13.02.05, 14:59
chce ktoś prace w irlandii??wyjazd 19 02 irlandia południowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Dominik Re: praca w irlandii IP: *.eia.pl 13.02.05, 15:01
      dodam że mieszkam w gdańsku i szukam osób zdecydowanych i uczciwych !!
      • darekantek Re: praca w irlandii 13.02.05, 15:41
        zdecydowany iuczciwy szkam pracy w irlandi
        • Gość: autor Re: praca w irlandii IP: *.eia.pl 13.02.05, 15:47
          dawajcie maile -szukam osób z gdańska!!
          • Gość: Marcin Re: praca w irlandii IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.05, 18:14
            Czy tylko osoby z Gdańska ? Czy to jest warunek ?
            i moze jakies szczegóły na temat pracy, czy wyjazd jest w ciemno ?
            Pozdrawiam. (dings6@wp.pl)
            • Gość: zgnilas Re: praca w irlandii IP: *.gdynia.mm.pl 13.02.05, 18:33
              ja bym sie pisal na ten wyjazd-jestem z gdyni.daj znac na zgnilas@o2.pl
              • Gość: po ptokach Re: praca w irlandii IP: *.eia.pl 13.02.05, 18:52
                praca sprzedana!!nie pisać
                • Gość: xks Re: praca w irlandii IP: 212.244.168.* 13.02.05, 18:55
                  nie piszczie ofert bzdetowych no ku.. do huja czy polacy to swinie
                  • Gość: autor Re: praca w irlandii IP: *.eia.pl 13.02.05, 21:31
                    bzdeta cię zrobiła i cię spie..ła kołpaku!!
          • Gość: piotrsaw Re: praca w irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 18:55
            piotrsaw666@o2.pl
            • Gość: po ptokach 2 Re: praca w irlandii IP: *.eia.pl 13.02.05, 19:02
              sprzedane!! już mam kogoś
      • Gość: Piotrek Re: praca w irlandii IP: 82.160.7.* 15.02.05, 14:40
        mieszkam w Gdańsku mój numer kontaktowy to 501668517, jestem zainteresowany, ale
        zależy jaka branża
      • Gość: krystyna26@tlen.pl Re: praca w irlandii IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.02.05, 12:34
        Cześć. Jestem ze Świnoujścia proszępodaćnamiary.
        • Gość: tępaki Re: praca w irlandii IP: *.eia.pl 17.02.05, 14:37
          czy wy kórwa czytać nie potraficie??
          robota sprzedana-juz mam na wyjazd kolesia !!
          • Gość: do: tępaki Re: praca w irlandii, tępaki; analfabeto!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 00:06
            Debilu,naucz się pisać
    • Gość: Karolina Re: praca w irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:36
      Witam
      Mogę wyjechać w kżdej chwili tylko jaka to praca.
      Pozdrawiam
    • zwyrolek Re: praca w irlandii 15.02.05, 18:00
      Jestem zainteresowany moge dostac wiecej inforamcji na temat
      zwyrolek@NOSPAM.gazeta.pl
    • Gość: F 16 Re: praca w irlandii IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.05, 22:23
      Jestem spawaczem ze wszystkimi uprawnieniami i bardzoo dlua praktyka w zawodzie
      , jezeli znacie kogos ( oczywiscie uczciwego) prosze o kontakt. Chcialbym
      wyjechac do Irlandii i popracowac.
      Zdzislaw
    • Gość: nowak.artur Re: praca w irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:25
      Witam
      Proszę o trochę więcej informacji , w jakim charakterze jakie wynagrodzenie ,co
      z przejazdem i zakwaterowaniem .
      pozdrawiam
      Artur
      nowak.artur@gazeta.pl
    • Gość: F 16 Re: praca w irlandii IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.05, 22:26
      Jestem spawaczem ze wszystkimi uprawnieniami i bardzo dluga praktyka w
      zawodzie. Jezeli jest to cos normalnego i uczciwego to prosze o kontakt
      Zdzislaw
      zbyszekg@rogers.com
    • Gość: dekret1@tlen pl Re: praca w irlandii IP: 82.160.92.* 16.02.05, 11:00
      co to jest i czy to nie lipa
      • Gość: już mam kogoś Re: praca w irlandii IP: 62.233.169.* 16.02.05, 11:06
        tamta robota juz sprzedana,wyjazd w sobote,brak miejsc!!!
    • Gość: maniek Re: praca w irlandii IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.02.05, 12:30
      tak jestem zainteresowany,napisz cos wiecej.
    • sgrela Re: praca w irlandii 16.02.05, 21:49
      cześć Dominik!
      Słuchaj mam pytanie czy masz może jakies namiary na prace w irlandii na
      początku wakacji?chciałbym wyjechać tak na rok z dziewczyną. Własnie kończe
      studia, ona juz skonczyla. Bede Ci wdzieczny, oto mój adres sgrela@gazeta.pl
      pozdrawiam
    • black10 Re: praca w irlandii 17.02.05, 15:36
      chciałbym więcej szczegułów.
      pozdrawiam
    • Gość: mirkon Re: praca w irlandii IP: 217.96.23.* 17.02.05, 16:09
      jestem zaintresowany twoją ofertą , ale jesli mozesz napisz mi jakies szczegoly
      dotyczace tego wyjazdu czy jest nagrana praca mieszkanie itp, pozdro
      • Gość: autor Re: praca w irlandii IP: *.eia.pl 17.02.05, 17:00
        boże czytajcie poprzednie posty----robota sprzedana!!!!!!!!!!!!!!!!już mam
        kolesia na sobotni wyjazd!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: LESIU Re: praca w irlandii IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 18.02.05, 02:16
      A MASZ PRACE DLA MNIE I DZIEWCZYNY???? JESLI TAK TO MARCIN.LESNIK@WP.PL
    • Gość: łukasz Re: praca w irlandii IP: *.chello.pl 18.02.05, 12:40
      chciałbym się dowiedzieć troche więcej informacji o tej pracy być może bym był
      zainteresowany
    • Gość: łukasz Re: praca w irlandii IP: *.chello.pl 18.02.05, 12:41
      to mój @ djqki@buziaczek.pl odpisz
    • Gość: jolmar100@interia. Re: praca w irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:10
      Mam 44 Lata ,jestem chętna do wyjazdu ,nie znam języka angielskiego
      • Gość: autor Re: praca w irlandii IP: *.eia.pl 18.02.05, 15:53
        boże ludzie czytajcie popszednie posty----PRACA SPRZEDANA pisze już tak od 2
        tygodni!!!!!!! NIE MA MIEJSC !!!!!!!!! boże !! LUDZIE ....myślcie
        • Gość: autor Re: praca w irlandii IP: *.eia.pl 18.02.05, 19:15
          poprzednie -
    • Gość: arektorun@vp.pl Re: praca w irlandii IP: 212.160.232.* 18.02.05, 19:03
      bym pojechal ale miesiac pozniej a nie wiem jak sie do tego zabrac i wlasnie
      interesuje mnie irlandia moze da rade abys mi kilka slow podpowiedzial bede
      wdzieczny 888890163 aras z torunia
    • Gość: vjank Re: praca w irlandii IP: 217.153.99.* 18.02.05, 21:59
      Mam 44 Lata ,jestem chętna do wyjazdu ,nie znam języka angielskiego
      ___________--

szczerze współczuję .
    • Gość: andrzej Re: praca w irlandii IP: *.mosina.sdi.tpnet.pl 22.02.05, 17:16
      jest jeszce aktualne ja chce racowac w irlandi zostawiam swoj adres wiki0@op.pl
      i numer 693289922
    • beata-fajna Re: praca w irlandii 22.02.05, 18:43
      """jaka to praca
    • maciejak78 Re: praca w irlandii 25.02.05, 20:16
      Witaj...
      Jak byś mniał jakieś inne terminy tak może w czerwcu :-) to daj znać.
      maciejak78@gazeta.pl
    • Gość: leszek Re: praca w irlandii IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.05, 21:07
      jestem wykfalifikowanym zdobnikiem szkla krysztalowego szukam pracy
    • Gość: piotr Re: praca w irlandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:52
      witam jestem juz zdecydowany tylko ten jeden problem to to ze chce jechac w ciemno no i nie wiem co z tego wyjdzie ale do odwaznych swiat nalezy czy moge prosic o jakies wskazowki typu gdzie mozna cos lapnac i ogulnie wszystko co mi sie przyda z gory dziekuje 0gyy@wp.pl
      • Gość: dobreee... Re: praca w irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:39
        nie no ludzie jestescie swietni!!!! koles juz pewnie dawno pojechał a wy ciagle
        pytacie jaka to praca :)))))
    • Gość: Beata Re: praca w irlandii IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 03.04.05, 16:42
      atka_1980@wp.pl
      hmmmm, czyzby wyjazd do Irlandii był taki prosty:>:>:> Nie sądzę:P:P:P
      • Gość: ddominik Re: praca w irlandii IP: 217.41.240.* 04.04.05, 13:36
        wyjazd do irlandi byl najprostszá rzecza jaka kiedykolwiek zrobilem,po ponad
        miesiacu pobyty tutaj moge stwierdzic ze o prace nie jest latwo!!!chodzi mi o
        prace bez posrednictwa ktore jak wiadomo pobiera oplaty i przykladowo z 6lp
        dostajecie 4,85 ,niby to duzo ale zalezy ile godzin w tygodniu macie w umowie
        oraz ile placicie za accomendation(zakwaterowanie)
        generalnie mieszkanie(wynajem) samemu jest dosc drogi waha sie od 50lp/week za
        flat(mieszkanie do okolo 100funciaków za house (dom) z dwoma lub trzema
        sypialniami.czasem trza doliczyc olej tzn.ogrzewanie czyli 10 funtów na
        tydzien oraz prad9tutaj aduje sie prad poprzez karrty i potrem wpisanie kodu do
        licznika,prad wychodzi okolo funta na dobe ale to tez zalezy ,nie chce mi sie
        pisac!!
        Jedzenie-mozna wyzyc (sa asy co za tyle jedza)za 5 funtów-najtansze zarlo z
        tesco ale to nie smakuje wcale lecz zapycha brzuszek#
        Osobiscie na jedzenie wydaje srednio 20 funiakow tygodniowo i majac na uwadze
        znajomosc kuchni polskiej z "ich" jedzenia robie calkiem smaczne dania
        hmmmm co by tu jeszcze KaRTA o2 obecnie kosztuje 5 funciakowe (promocja)ale
        moze sie skonczyc i kosztowac bedzie 10,z karty tej mozna dzwonic poprzez numer
        ja go nazywam TANIA POLSKA :)08444620620 minuta rozmowy kosztujejak juz
        zapewne gdzie przeczytaliscie 2p/per min ale tylko w weekendy.
        hmmm co jeszcze....jezeli chodzi o dojazd tutaj czyli Portadown polecam
        samolot lecz ja dotarlem bibusem:) do londynu a z londynu na wlasna reke do
        dublina a z dublina do armagh a z armagh do portadown uffff ciezko bylo bo
        glupi nie kupilem biletu bezposrednio do dublina tudziez belfastu moja wina
        pomyslalem ze wyjdzie taniej a tu lipa na dworcu victorii coach station
        dowiedzialem sie ze bilet kosztuje 39lp do dublina a z dublina 15 euro do
        armagh.
        Polecam bilet bezposredni z tymze bilet bezposreni to taki myk ze docierasz
        przykadowo do l;ondynu na 10 rano i..... musisz czekac do 18.00 na polaczenie z
        dublinem ,droga poprzez anglie trwa okolo 9 h przeprawa promowa okolo 2 h ....
        cos o pracy ktora znalazlem poprzez ynterniet:) znalazlem farmera ktory
        zaoferowal prace przy przycinaniu drzewek-wiadomo pojechalem
        koles obiecal 9 h pracy dziennie 6 dni w tyg za marne 3,5 funta za h oraz
        oplata za mieszkanie 30funciakow za tydzien
        pocztakowo bylem zabardzo podniecony tym ze mi sie udalo cos znalezc ale juz po
        dwoch tygodniach zrobilo sie hujowo zamiast 9 h bylo 7,5 czasem 8 otworzylem
        oczy na warunki w jakich mieszkam (byla lipa )za te pieniadze jakie placilem i
        ogolnie porobilo sie bleeeee....
        spierdziellem od niego znalazlem innego farmera ktory jest spoko pomimo ze jest
        protestantem robie to samo i ani mi na mysl nie przyszlo zeby isc do agencji
        typu grafton job center i many more.....troche ich tu jest ale to
        zlodzieje!!!! dobra koncze jakbyco to piszcie na adi@eia.pl
        pozdrowienia z mokro goracej Irlanndii

NO I POZDROWKA DLA MOJEJ KOCHANEJ KTORA TO PEWNIE CZYTA I SIE SMIEJE Z TEJ
        OPOWIESCI

KOCHAM CIE RYBKO--ZAWSZE TY|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: AKI Re: praca w irlandii IP: 5.5R* / *.cableol.net 04.04.05, 15:23
          A ODKAD TO W IRLANDII SA FUNTY????????????/ MIESZKAM TU JUZ JAKIS CZAS I ZDAJE
          MI SIE ZE JEST EURO INTELIGENCIE....
          • vsn Re: praca w irlandii 04.04.05, 15:30
            Gość portalu: AKI napisał(a):

> A ODKAD TO W IRLANDII SA FUNTY????????????/ MIESZKAM TU JUZ JAKIS CZAS I ZDAJE
            > MI SIE ZE JEST EURO INTELIGENCIE....

Belfast i cala Irlandia Polnocna tez!?
            • Gość: ratujcie od idioto Re: praca w irlandii IP: 217.41.240.* 04.04.05, 18:49
              buraki mieszkacie w irlandii??
              ok !!
              irlandia pólnocna ---waluta funt szterling matkojebco
              irlandia poludniowa----Euro jasn!!!!!
              pozatym sprawdz skad pisze !!!!
          • Gość: AUTOR POSTU Re: praca w irlandii IP: 217.41.240.* 04.04.05, 18:52
            huju na rope zdawac to ci sie moze ale to ze jestes madry....pozostawmy to bez
            slow moze kto inny kto byl lub tak naprawde jest niech sie wypowie

najgorsze ze na tym forum panuje chaos bzdura i domysly wyczytane z internetu

wstyd byloby mi pisac ze cyt; "OD KIEDY TO W IRLANDIII SA FUNTY......" KTO
            CIE ZROBIL OSLE---SORRY ZA WYRAZ MOZE INNACZEJ KTO CIE SPIE..L!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM
    • wladka66 Re: praca w irlandii 02.01.14, 22:17
      jestem zainteresowany.jaka to praca i gdzie?prosze o kontakt no i jaka placa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka