Gość: agulec IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 25.04.05, 17:55 Czy ktoś coś wie o firmie ASTRALJOB z Pucka??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dora Re: ASTRALJOB IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.04.05, 18:53 Hej firma jest w porzadku, wyjezdzalam stamtad, moi znjomi tez. A slyszalas cos o pracy na promach plywajacych po Baltyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulec Re: ASTRALJOB IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 27.04.05, 09:29 dzieki za informacje. Podobno nieżle sie zarabia na statkkach, ale to podobno. A wiesz może czy pobierają opłaty za pośrednictwo pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redsocks3 Re: ASTRALJOB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:44 moja mama chce wyjechac za ich posrednictwem i nic nie mowili o oplatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kako Re: ASTRALJOB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 05:22 napisalam e-maila ,ponieważ mają ciekawe oferty - ale dlaczego nie odpisują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyma Re: ASTRALJOB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:34 Dajcie namiary do firmy ASTRALJOB email:zyma1952@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.f Re: ASTRALJOB 28.04.05, 11:27 www.astraljob.pl/ Czy to szanownemu panu wystarczy? Przepraszam bardzo, że nie wysyłam na prywatnego e-maila, ale może i tak będzie pana zadowolony z informacji. Będzie pan? Mam nadzieję, że moje podejrzenie o egoizm (vide prośba o przekazanie informacji prywatnymi kanałami) jest zupełnie nieuzasadnione. BTW, jeśli nie potrafi się osobiście wyszukać tak banalnej informacji w necie, to czarno widzę samodzielną przyszłość, zwłaszcza na obczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś