Dodaj do ulubionych

paszport pytanko

IP: 217.97.150.* 17.06.05, 20:49
moge jechac do pracy do anglii wyszlo to tak szybko i niemam paszportu
prosze o odpowiedz jak to jest naprawde czy mnie wpuszcza do anglii bez
paszportu czy wystarczy pokazac tylko dowod???
Obserwuj wątek
    • Gość: anulka7 Re: paszport pytanko IP: *.magma-net.pl 17.06.05, 20:55
      dowód wystarczy, ale jeśli podpisujesz umowe to chyba musisz mieć jakiś
      międzynarodowy dokument, np dowód.
    • Gość: sabna Re: paszport pytanko IP: *.range86-132.btcentralplus.com 18.06.05, 09:56
      Nowe zarzadzenie starego inland revenue wymaga od pracodawcy przy przyjeciu do
      pracy nawet od anglikow okazania paszportu lub aktu urodzenia, teoretycznie DO
      powinien wystarczyc, alemozesz sie spotkac z przypadkami gdy beda stanowczo
      chcieli ktoregos z tych dokumentow. Paszport mozesz wyrobic nawet w tydzien
      wiec na twoim miejscu bym go wyrobila.
      • Gość: mariano-italiano Re: paszport pytanko IP: 217.97.150.* 18.06.05, 12:21
        dzieki bardzo!!!
      • Gość: ela, weybridge Re: paszport pytanko IP: *.access.as9105.com 20.06.05, 16:56
        nasz DO to po prostu National Identity Card wiec nie ma prawa sie nikt jej czepiac.

ja na nowy DO otwarlam konto w banku bez problemu.
        • Gość: sabna Re: paszport pytanko IP: *.range86-133.btcentralplus.com 20.06.05, 20:25
          Masz racje ale szkoda stracic fajna oferte pracy tylko dlatego ze jakis anglik
          nigdy nie slyszal o National Identity Card i uprze sie ze wymagaja pszportu.
          • Gość: ela, weybridge Re: paszport pytanko IP: *.access.as9105.com 21.06.05, 12:36
            wniosek: najlepiej jest miec i to i to. oba sie przydaja przy zalatwianiu
            roznych formalnosci.
            • loco.cook Re: paszport pytanko 21.06.05, 14:42
              A propos wyrobienia paszportu: w Łodzi trwało to aż 2 tyg (musiałem pisac
              podanie o przyspieszenie procedury wydania). Wszystkie paszporty drukowane są w
              Warszawce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka