Dodaj do ulubionych

Pani Celino

IP: 213.166.210.* 23.10.06, 16:47
www.mikebrant.be/videos/pigalle.htm
jeszcze jedna piosenka dla Pani
Obserwuj wątek
    • Gość: Celina Re: XXX IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.06, 17:07
      Ta piosenka jest przecudna skad jest wiadomo,ze wlasnie cos takiego
      uwielbiam,moge sluchac to godzinami szkoda,ze trwa tak krotko,ale puszczam ja
      spowrotem.Musze pisac w formie bez osobowej bo nie wiem czy jest to kobieta czy
      mezczyzna.Prosze mi napisac czym sobie zasluzylam na tak piekna
      muzyke.Niektorzy zarzucaja mi,nieuczciwosc,inni znow ublizaja od starych
      jeszcze inni,ze malo place chociaz nie wiedza ile,a tu jakby nagroda za
      wszystko.Nic z tego nie rozumiem.Serdecznie dziekuje za tak wspaniala nagrode.
      • Gość: iw78 Re: XXX IP: *.centertel.pl 23.10.06, 21:27
        :))
        • Gość: Celina Re: XXX IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.06, 23:44
          A Ty co z wrazenia zapomnialas cos napisac?Widzisz Panie w moim wieku tez moga
          byc podrywane dlaczego nie?Nie tylko Ronin podrywa ,ale teraz mamy 1:1
          • Gość: iw78 Re: XXX IP: *.centertel.pl 23.10.06, 23:54
            hi hi...to nie tak, że zapomniałam coś napisać z wrażenia :):)
            Ciesze się, w koncu często Cie tu atakowano, a tu taka niespodzianka...trzeba przyznać, ze naprawde miła.

Mam pytanie do xxx - czy brał kiedyś udział w dyskusji razem z Tobą :):):) Ciekawe, czy w ogole się przyzna :):)

I wiesz co Celina...kobieta to nie jest :):))

"ale teraz mamy 1:1" ...ales teraz powiedziała hihi...
            • Gość: Celina Re: XXX IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.06, 00:00
              Fajnie,ze jeszcze nie spisz,bardzo lubie z Toba zartowac,jestes bardzo
              fajna.Zaluje,ze Cie nie znam osobiscie.Co sie tyczy XXX,to nie wiem byc moze
              byla dyskusja juz nie pamietam,ale niespodzianke zrobil mila juz drugi
              raz.Widzisz sa ludzie,ktorzy potrafia innych docenic.
              • Gość: iw78 Re: XXX IP: *.centertel.pl 24.10.06, 00:05
                hmm...dziękuję :) mnie również dobrze się z Tobą rozmawia :)
                Co do xxx....jak pośle Ci jeszcze jedną piosenkę to się chyba zakochasz hihi
                uważaj...bo mąż odetnie Ci dostęp do netu ;)
                • Gość: Celina Re: XXX IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.06, 00:21
                  Cos Ty on slucha ze mna i sie cieszy,ze ma atrakcyjna zone.W rzeczywistosci tez
                  sie Panowie za mna ogladaja szczegolnie na urlopach kiedy jestem odprezona i
                  widac wypoczynek na twarzy ,a przede wszystkim bez stressu, wtedy wygladam
                  pomimo wieku calkiem nie zle.Co niektorzy daja mi 35 oh jakbym chciala miec te
                  piekne lata.
                  • Gość: iw78 ... IP: *.centertel.pl 24.10.06, 00:29
                    To tylko gratulować i się cieszyć :)
                    Uciekam juz spać. Będę jutro...jak dożyję :) Życzę Ci dobrej nocy i pozdrawiam :) Ty tez już zmykaj. Dobranoc.
                    • Gość: Celina Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.06, 00:33
                      Dobranoc spij dobrze
    • Gość: ronin Re: Pani Celino IP: *.proxy.aol.com 23.10.06, 20:07
      No podrywa cie jak nic nie baczac zes verheiratete Frau:))
      • annajustyna Re: Pani Celino 23.10.06, 20:11
        ;ilych i sympatycznych "podrywow" nigdy za wiele:)))).
        • Gość: Celina Re: Pani Annajustyna IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.06, 23:40
          Annajustyna to sie zgadza.Co sie z Toba dzieje dlaczego nie jestes jak kiedys
          tak czesto na forum.
        • Gość: Celina Re: Pani Celino IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.06, 23:56
          Annajustyna Ciebie nie podrywa nikt,nie martw sie i dla Ciebie sie ktos
          znajdzie.Tylko spokojnie.
      • Gość: Celina Re: Pani Celino IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.06, 23:41
        Mysle,ze ten ktos chce w Tobie wzbudzic zazdrosc hi,hi,hi.
        • Gość: Celina Re: odp.do Ronina IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.06, 23:53
          Ta ostania moja odpowiedz Ronin byla kierowana do Ciebie.Ty npodrywasz Iw
          nieustannie ,a mnie podrywa XXX,no i wszystko jest w porzadku.
    • Gość: Celina Re: Pan XXX IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 19:39
      Dzisaj znow sluchalam ta romantyczna piosenke praosze o jeszcze.
    • Gość: Celina Re:Madam Iw IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 19:42
      Powiedz nie jest to romantyczne szkoda,ze wiecej niema.Moze pojechal za granice
      bo juz mnie wkurza,ze nic wiecej nie dostaje.Napisz Ty co otym myslisz?
      • Gość: iw78 Re:Madam Iw IP: *.centertel.pl 28.11.06, 20:28
        No romantyczne...;)) pewnie że romantyczne...Wkurza Cię? hmm...może o to mu chodzi...:):) Taka zagrywka ze strony faceta...A może on teraz wysyła piosenki jakiejś innej kobiecie...:( Wiesz co...zapomnij o nim...
        • Gość: Celina Re:Madam Iw IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 22:52
          Ty Ty nie rob sobie zartow z ludzi troche starszych od Ciebie.Prosze nie
          denerwuj mnie ja w dalszym ciagu czekam i mysle ze sie doczekam jeszcze wielu
          pieknych romantycznych piosenek.Chcesz mnie tylko zdenerwowac zebym dzisiaj nie
          mogla spac .Nie rob tego ,bo nie mam tabletek na spanie.Przede wszystkim
          uspokoj sie bo sie troche z Toba posprzeczam.
          • Gość: iw78 Re:Madam Iw IP: *.centertel.pl 28.11.06, 23:11
            No co Ty...ja poważnie mówie...odpuść go sobie...
            Chcesz się ze mną posprzeczac? Z powodu faceta?? Chyba żartujesz...on tego nie wart...namącił Ci w głowie i stracił sie...pal go licho...męża namów niech kupi Ci jakąś ekstra płytkę z Twoją ulubioną muzyką i razem zróbcie sobie jakiś romantyczny wieczorek we dwoje...chyba reszty nie musze pisać, co?? ;)))
            • Gość: Celina Re:Madam Iw IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 23:20
              Moj stary to przezytek.Ten byl napewno mlodszy,a do tego romantyczny.Moj maz to
              mysli tylko o kablach zarowkach jakis budowach i nic wiecej w glowie
              niema.Romantyke zapomnij ja jestem w Niemczech nie w Polsce tutaj jest
              rzeczywistosc,a nie romantycznosc.Spojrz na Ronina widzialas w nim troche
              romantycznosci takiej jaka ja dostalam.On by wszystkich klapsowal i chetnie
              chcialby 2 zony miec na poczatek bez romantyzmu.Tak Iw nie latwo sobie kogos
              odpuscic jesli cos takiego przysyla i jeszcze pisze to dla Pani.To jest
              poprostu Ktos.
              • Gość: iw78 Re:Madam Iw IP: *.centertel.pl 28.11.06, 23:39
                ejjjj Ronin nie jest taki zły...potrafi wkurzyć ale rozbawić też ;p Z tym "klapsowaniem" ( jak to mówisz) mogłoby byc całkiem romantycznie hi hi hi ...a ten Twoj "men" ...hmmm...szkoda gadać...
                Co do rzeczywistości...ją zostaw sobie na dzień... a na noc romantyczność ;) i powiedz to temu swojemu "staremu" ;p
                Masz szczęście, że nie zna polskiego hi hi...

A ja chyba wypiłam za dużo wina...skoro to napisałam:)))
              • Gość: iw78 Re:Madam Iw IP: *.centertel.pl 28.11.06, 23:41
                "Tak Iw nie latwo sobie kogos
                > odpuscic jesli cos takiego przysyla i jeszcze pisze to dla Pani.To jest
                > poprostu Ktos."

eeee tammmm...
                • Gość: Celina Re:Madam Iw IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 23:53
                  Ja nie mowie,ze Ronin jest zly,ale nie jest tak romantyczny.Bedzie wesolo jak
                  ten xxx czyta nasze posty i sie smieje jakie te babsztyle sa glupie.Wszystko m
                  jedno piosenki byly przesliczne i zaluje,ze sie skonczyly musze go jednak
                  zapomniec.Tak chetnie bym uslyszala ta piekna piosenke z filmu Noce i
                  Dnie,albo operetke Skrzypek na dachu,no teraz musze sobie pomarzyc i powedrowac
                  do lozka rano musze znow o 5.30 wstac i zawiezc ludzi na robote.Wiesz Ci nowi
                  Polacy sa bardzo fajni i bardzo dobrze pracuja.Iw szkoda,ze tak pozno wchodzisz
                  na kompa.Masz prace?Musze sie na inny sposob myslenia przezucic,bo inaczej
                  bedetylko o xxx myslala.
                  • Gość: uw78 Re:Madam Iw IP: *.centertel.pl 29.11.06, 00:03
                    A niech czyta...i też sie pośmieje...ale napewno nie żadne babsztyle i nie głupie hi hi...Co racja to racja..nie myśl o nim tyle...też to zrobiłam i lepiej mi się spi... Nie, nie mam pracy...jak rzuciłam tamtą tak odrzucam kolejne...sama tego nie rozumiem...w obecnej sytuacji?? eee... tak naprawde w duchu wiem dlaczego to robie...
                    Idę spać :)) Dobranoc.
                    • Gość: Celina Re:Madam Iw IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.06, 07:11
                      Dlaczego odrzucilas mysli o nim mi to tylko szkoda tych pieknych
                      piosenek.Szkoda,ze nie masz pracy,nie odrzucaj tyle,bo w koncu nie dostaniesz
                      zadnej pracy.Ronin bedzie musial Ciebie utrzymywac.
                      • Gość: iw78 Re:Madam Iw IP: *.centertel.pl 29.11.06, 09:45
                        Ja sobie dam radę. Na utrzymaniu żadnego faceta nie mam zamiaru być. ;)
                        • Gość: Celina Re:Madam Iw IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.06, 13:28
                          Mam nadzieje,ze sobie dasz rade.Mam dzisiaj straszny stress
                          • iw78 ... 29.11.06, 16:07
                            Kurcze ja też mam nadzieję...na wiosnę gdzieś wyjadę..
                            Skąd ten stres? To brak wieści od xxx...? ;p

........................................
                            W podróż przez życie zabieraj ze sobą wszystkie napotkane uśmiechy!
                            • Gość: Celina Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.06, 22:05
                              Odczep sie w koncu od niego bo on jest dla mnie nie dla Ciebie.Ja marze o
                              urlopie, mam teraz stress,ale mysle,ze to potrwa jeszcze 2-3 tygodnie i
                              przeminie caly stress.
                              • iw78 Re: ... 29.11.06, 22:14
                                Powtarzam po raz kolejny...ten facet mnie nie interesuje.

• Gość: Celina Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.06, 22:44
                              Stress to tak brak wiesci od niego brak muzyki wszystko jest do niczego.Musze
                              tych nowych ludzi nauczyc troche co jest co i co do czego.Dostalismy troche
                              roboty i musze znow wszystko uporzadkowac,a codziennie musze o piatej rano
                              wstac ,a on jeszcze nie przysyla piosenek niemam czego sluchac ani
                              ogladac.Wszystko jest do do do d..y.
                              • Gość: Celina Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.06, 22:49
                                Iw,a moze on nie zyje? Ja juz nie wiem co mam myslec chyba to wszystko bede
                                musiala sobie odpuscic i raz na zawsze zapomniec.Szkoda,ze te pisenki sa takie
                                krotkie.
                              • iw78 Re: ... 29.11.06, 22:52
                                Współczuje...oczywiście tego, że masz nawał pracy :(:(
                                Co do muzyki...o ile mnie pamięć nie myli...dostalaś link do piosenki a tym samym link do strony skad można sciagnąć interesującą Cie muzyke hihi więc nie widze problemu ;p Sciągnij sobie fajne kawałki a o nim zapomnij hihi ;)

• Gość: Celina Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.06, 22:59
                                  No widzisz ja juz stoje na przegranej trudno samo zycie.Zapomne ,a moze on
                                  szuka nastepna piosenke dla mnie no kto wie nie tracmy nadziei.Kawalki poki co
                                  poszukam,ale jak o nim zapomne to on mi sie znow przypomni i tak moze byc w
                                  kolko wiesz to bedzie mozna zbzikowac.
                                  • Gość: iw78 Re: ... IP: *.centertel.pl 29.11.06, 23:09
                                    wiesz...to juz od Ciebie zależy...
                                    • Gość: Celina Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.06, 23:16
                                      Najpierw radzisz,a pozniej piszesz to wszystko zalezy od Ciebie dobra
                                      jestes.Pewnie ze odemnie zalezy i tak go nie znam i nigdy ne poznam.Szkoda
                                      Napisz mi czy jest tez tak cieplo w Polsce jak tutajty wiesz jestem tak
                                      zmeczona,ze ledwo na oczy patrze jak ja mam dosc tej harowy mowie Ci najlepiej
                                      bym poszla gdzies w cieply kat sie walnela i bym psopala.Juz nie widze jak
                                      pisze sorry,ale musze isc spacZycze Ci dobrej nocy tez i do jutra.
                                      • Gość: iw78 Re: ... IP: *.centertel.pl 29.11.06, 23:33
                                        "ale jak o nim zapomne to on mi sie znow przypomni i tak moze byc w
                                        kolko wiesz to bedzie mozna zbzikowac."

Tylko tego dotyczyłą moja uwaga, że wzystko zalezy od Ciebie...bo taka jest prawda...w jakim stopniu pozwolisz mu sobą manipulować ;p

U nas pogoda jest super :) Zmykaj spać. Dziwię Ci się, że jeszcze tu jestes o tej porze. Pamiętam ze jak chodzilam do pracy wstawałam wczesniej niż Ty teraz, ale rzadkością było abym do tej pory siedziała na necie, jak tylko wracałam z pracy to jedyne o czym marzyłam to łozko ;))

Dobranoc...i odpuść se go ;p;p
                                        • Gość: Celina Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.06, 07:52
                                          Siedzenie przy necie daje mi troche relaksu odprezam sie kiedy moge poczytac i
                                          popisac.Dzisiaj na szczescie troche mniej stressu,ale jutro i sobota sa
                                          najgorsze dni.To jest luksus,ze mamy duzo roboty duzo takich firm plajtuje my
                                          sie dobrze trzymamy dosyc wysoko nad woda.Roboty mam tyle,ze jest prawie nie do
                                          przerobienia.Ja sie ciesze,dla innych jest mniej radosci,bo traca roboty.
                                          • Gość: iw78 Re: ... IP: *.centertel.pl 30.11.06, 18:59

Wiesz co...mój "odpoczynek" dobiegł końca...ale cieszę się, to co miałam zrobić zrobiłam, za wyjątkiem jednej rzeczy (trzymaj mocno kciuki, żeby i to się udało:))))Od jutra do pracy :))) Chociąz mówi się, że pracy nie zaczyna się od piątku...no ale...co tam :)))
                                            • Gość: Celina Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.06, 18:01
                                              No trzymam kciuki.moj komp. nie mial 2 dni polaczenia,ale juz jest wszystko w
                                              porzadku mam straszny stress od 7 rano jestem na nogach i jeszcze musze
                                              wyskoczyc wroce kolo 11-ej JUTRO JEST NIEDZIELA.Nie wierz w bzdury jak bym w
                                              cos takiego wierzyla to bym musiala tylko siedziec i sie nie ruszac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka