Dodaj do ulubionych

save insurance

IP: *.brutele.be 10.03.14, 08:31
Witam wszystkich forumowiczow, mam nastepujaca sytuacje: auto od prawie 2 lat ubezpieczone poprzez posrednictwo Save Insurance z Antwerpii. Zielona karta wygasa 12 marca. W miedzyczasie zadnej faktury odnosnie przedluzenia polisy. Maile do posrednika bez odpowiedzi od ponad tygodnia. Co w tej sytuacji mam zrobic: mimo wszystko kontaktowac sie z Save czy szukac innego posrednika? czy ktos moglby poradzic na forum lub na priva? jigsaw12421(at)gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: save insurance IP: 193.41.42.* 10.03.14, 09:44
      Tylko nie SAVE, tak jak ich zawsze polecalam I przyprowadzilam im dziesiatki klientow tak teraz ostrzegam przed nimi.I wiem,ze nie jestem sama,bo w ciagu 2 dni dostalam opinie od 17 podobnie poszkodowanych jak ja.Jest OK, jak nic nie dzieje sie,choc jak okazuje sie teraz- drogo. A jak cos-to najpierw wysylaja list ze jest ok i nalezy oddac samochod do warsztatu i przyslac fakture (mam na pismie),a pozniej nie placa faktury,a nawet nie zglaszaja do centrali.Potwierdzaja mailami i zapewniaja ze natychmiast placa i ....juz tak 5 miesiecy.Pozniej zganiaja na swoich pracownikow.W takiej sytuacji nie jestem sama,ale mam kilkanascie podobnych opinii na pismie. No i oczywiscie juz poczynilam odpowiednie kroki.Rowniez nie zamierzam sie bac ich "straszenia" mailowego,bo to MOJA HISTORIA,zle doswiadczenie i ostrzezenie innych, dlatego prosze admina o zostawienie tego wpisu i nie banie sie maila od SS z kopia do swoich kolegow z ubezpieczalni prawnej,ktorzy jak kontaktuje sie z nimi o niczym nie wiedza. Ja do dzis nie dostalam "zielonej karty" poczta, ktora powinnam dostac w grudniu.Za to mam 5 maili z zapewnieniami,ze natychmiast ja wysylaja i ….. ze moge sobie sama wydrukowac ,bo zalacznik jest w PDF (podobno oszczedzeaja na znaczkach).WSZYSTKICH OSTRZEGAM,(tak jak kiedys zachecalam).A tobie radze zadzwonic do centrali swojego ubezpieczyciela lub wyslac maila I powiedziec o swoim niezadowoleniu I albo poprosic o wspolprace bezposrednio central albo o innego brokera. Ktos z ktorym wymienialam wiadomosci w tym temacie mial podobny problem.Poszedl do innego brokera,ktory od reki zaproponowal mu ubezpieczenie o 100€ nizsze

• Gość: goscik Re: save insurance IP: *.access.telenet.be 19.05.14, 10:40
        Ja rowniez serdecznie odradzam i radze trzymac sie jak najdalej od SAVEu nie dosc ze sa cholernie drodzy to i uslugi zostawiaja wiele do zyczenia.Nie dosyc ze malo kompetentny personel to co poniektorzy z twarzami jakby robili laske ze cie laskawie obsluza.Zrezygnowalam z ich uslug teraz posiadam ubezpieczenie z banku KBC o polowe nizsze poniewaz za duze omnium w savie placilam 2700euro w kbc mam za 1400euro( zaakceptowane polskie znizki )tak wiec uwazam ze nie jestesmy zdani tutaj tylko na nich.Panie wlascicielu radze powaznie sie zastanowic i moze wprowadzic jakies zmiany??A przedewszystkim zaczac traktowac klienta powaznie.
        • 8mat Re: save insurance 14.10.15, 01:00
          Witam, chcialbym z kilkoma osobami zalozyc save sprawie sadowa, tzw pozew grupowy. Nikt nic nie placi, tylko musimy wiedziec ile osob bedzie za a ile przeciw.
          Prosze o wiadomosc.
          • anbxl Re: save insurance 23.11.15, 11:59
            mozesz do mnie napisac na priva,obecnie jest nas ponad 30 osob przygotowujacych wniosek. A dla info -na fb jest grupa psozkodowanych przez save.I dodam tylko ,ze za wpisy (odpowiedzi) na jednym profilu FB i dyskusje na ZAMKNIETEJ grupie eps podali mnie do sadu o niesluszne oskarzenia i ze podobno jestem takim goru ze przeze mnie stracili 30% KLIENTOW I 275 000 EU z 2 adwokatami i 2 komornikami w trybie tzw natychhmiastowym (list 23/10, sprawa 29/10). Ich adwokaci przyszli nieprzygotowani (bez konkluzji i z paroma karteczkami -wydrukami z zamknietej listy) i......nie udalo sie zastraszeniE...........5/11 byl wyrok,ze PRZEGRALI....
    • trinh56 Re: save insurance 12.01.26, 08:48
      Informacje na temat warunków i kosztów poszczególnych rodzajów ubezpieczeń można znaleźć na stronie internetowej: dein-versicherung.de/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka