Dodaj do ulubionych

Przedszkola

IP: *.play-internet.pl 12.03.12, 22:24
Przedszkole - tragiczne przedszkole przy ul. Bankowej 10 w Zielonej Górze, nie ma miejsc parkingowych, poza tym przedszkole znajduje się na I i II piętrze, kto na to zezwolił!!!, toalety dla dzieci na korytarzu, pomieszczenia są raczej przeznaczone na biura, nie miła p. dyrektor, która stawia na klientów z wyższej sfery, chciałam zapisać dziecko do przedszkola, ale ze względu na to że pracuję w supermarkecie, to odesłała mnie z kwitkiem, żenada. Słyszałam też o ciągle zmieniającej się kadrze. Jakaś nauczycielka ma 20 lat i ledwo skończone liceum. Brak obiektywizmu i wyobraźni. Dzieci powierzać takim osobom!!!!!!!!!!! Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dyrektor K.W. Re: Przedszkola IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.12, 19:09
      Miła Pani trochę wyobraźni i obiektywizmu w stosunku do siebie !Przedszkole spełnia wszelkie wymogi i standardy unijne. Posiada wpis urzędowy do Placówek Oświatowych Miasta Zielona Góra. Cała kadra pedagogiczna ma wykształcenie wyższe mgr - kierunkowe.
      A to że Pani pracuje w supermarkecie, na pewno nie dyskredytuje Pani dziecko do przyjęcia go do naszej placówki - nigdy nie pytamy gdzie kto pracuje( totalna bzdura!!!) Nie rozumiem skąd w Pani tyle wrogości! Jeśli Pani dziecko nie dostało się do naszej placówki to ze względu na brak miejsc, lub było to podyktowane Pani decyzją, a nie naszą niechęcią. Słyszeć, a widzieć to dwie różne strony "medalu". Należy to sprawdzić u źródła , a nie szafować słowami. Pozdrawiam dyrektor Akademii Przedszkolaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka