Dodaj do ulubionych

Dobry zespół na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 20:43
Obserwuj wątek
    • novationen Re: Dobry zespół na wesele 04.03.11, 07:22
      no i co dalej?
      • Gość: weselos Re: Dobry zespół na wesele IP: *.opera-mini.net 04.03.11, 08:55
        Niewiem czy masz świadomość że dobre zespoły na wesele mają już zajęte wszystkie terminy w tym roku i w przyszłym też większość terminow w sezonie letnim. Jeśli planujesz wesele w niedalekiej przyszłości zostali tylko pozoranci z mp3 krzyczący do mikrofonów.
        • Gość: jk Re: Dobry zespół na wesele IP: *.cnow.pl 04.03.11, 09:17
          Jak co roku o tej porze gdy skończą się grania a do świąt daleko rusza temat DOBRY ZESPÓŁ NA WESELE:) . No i zacznie się lansowanie mniej znanych kapel a dowalanie tym co grają dobrze i mają zajęte terminy na każdy sezon. Taki post powinien być automatycznie kasowany!!!!!!!!!!!
          • Gość: ja Re: Dobry zespół na wesele IP: *.opera-mini.net 04.03.11, 10:21
            Masz racje. Niewiem po co komu takie posty jak i tak nikt nie potrafi wyciągnąć wniosków i jeśli sie napisze prawdę o ciechanowskich pseudo zespołach i o tych którzy robią dobrą robotę i potrafią naprawdę grać a nie stać przy starych klawiszach zakupionych na ciechanowskiej giełdzie z niemieckiej wystawki. i tak człowiek pójdzie do nich i wywali im kupę kasy za tą szopke. A dobre zespoły są choć jest ich niewiele to jednak istnieją....
            • Gość: gość Re: Dobry zespół na wesele IP: *.connecta.pl 04.03.11, 11:19
              Zgadzam się z tym, że są rózne zespoły.
              DLa mnie osobiscie zespołem nie jest 2 panów przy klawiszach, tylko pełen band z gitara, perkusja.
              Ostatnio utwierdziłem sie w przekonaniu, ze są dobre kapele natrafiając na fajny portal typowo w tej tematyce. Żeby nie robić jakieś pseudo reklamy wpiszcie sobie w wyszukiwarce weselne radio.
              Powiem wam, że słucham go teraz cały czas. Fajna odskocznia od komercyjnych stacji.
              • Gość: adi Re: Dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 13:17
                Echo z makowa godny polecenia graja na zywo co dla mnie było bardzo wazne super zespół
                • Gość: gostek Re: Dobry zespół na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.11, 14:00
                  Zgadzam się
                  echo jak najbardziej polecam - dziewczyna super vocal do tego Panowie których całym życiem jest muzyka - na przerwach prawie cały czas umilają gościom spożywanie posiłków super oryginalną muzą z biesiadną - no i ten kontrabas robi wrażenie :D

po za tym super grają takie zespoły jak Hamena z Konopek , Okay z Dzierzgowa , Guido z Mławy
                  to tak dla tych którzy chcieli by mieć naprawde konkret impreze weselną a nie jakieś lelum po lelum.
                  • Gość: Karolina Re: Dobry zespół na wesele IP: *.tktelekom.pl 04.03.11, 16:37
                    ''Gostek''ja właśnie zastanawiam sie nad zespołem Hamena,słyszałam od znajomych,że dobrze grają. Tylko nigdzie w internecie nie moge znalezc żadnej piosenki tego zespołu...Może Ty masz jakiegoś linka? Mieszkam we Wrocławiu,więc nie moge przyjechać tak po prostu i wziąć płyty od zespołu...W Ciechanowie będe dopiero w święta..
                    • Gość: gostek Re: Dobry zespół na wesele IP: *.opera-mini.net 04.03.11, 17:56
                      karolinko dokołabyś napewno dobrego wyboru. Podaj maila a postaram ci sie pomóc. A jeśli chodzi o youtube możesz sie zainteresować jeszcze pozostałymi zespołami z listy...
                      • Gość: olof Re: Dobry zespół na wesele IP: *.cnow.pl 04.03.11, 20:13
                        podpytajcie jakie kapele grają w Goryszach - najlepsza sala w okolicy to i muzykanci najlepsi
                        • Gość: rr Re: Dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 21:15
                          Co Wy widzicie w Hamenie! A ten ich repertuar o Boże i nie mama własnego zespołu, to tak dla jasności. No ale cóż o gustach się nie rozmawia. Pozdrawiam.
                          • Gość: gostek Re: Dobry zespół na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.11, 21:20
                            Repertuar zawsze bedzie kwestią gustu ale można widzieć np umiejętności vocalowe oraz instrumentalne... zastanów sie lepiej co ludzie widzą w zespołach 3 osobowych bez takich umiejętności...
                            • Gość: rr Re: Dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 21:28
                              Ale oni tego fajnego wokalu wcale nie posiadają, Dziewczyna śpiewa bardzo przeciętnie tam tylko gitarzysta jest w miarę poprawny.
                        • Gość: filip z konopii Re: Dobry zespół na wesele IP: *.play-internet.pl 04.03.11, 21:38
                          olof jak zwykle o Goryszach - jesteś monotematyczny
                          • Gość: hihol Re: Dobry zespół na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.11, 21:50
                            no i się zaczeło..... "No i zacznie się lansowanie mniej znanych kapel a dowalanie tym co grają dobrze i mają zajęte terminy na każdy sezon."
                            • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: Dobry zespół na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 12:03
                              I znów IDIOCI DEBILE z innych kapel pisza .Ale tak to juz jest.Jak ktos jest dla nich zagrożeniem.
            • Gość: Paulina i Jacek Re: Dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 13:40
              a słyszeliście zespół Family Band? Skład 4 osobowy ( 3 panów + kobieta). Mieliśmy wątpliwości co do nich, bo skład jest młodziutki, ale widać, ze mają doświadczenie, grają rewelacyjnie. My osobiście możemy ich polecić z czystym sumienie, adres strony: familyband.pl
              • Gość: hahaha Re: Dobry zespół na wesele IP: *.cnow.pl 06.03.11, 15:01
                skład młodziutki no to dopiero mają DOŚWIADCZENIE!!!!!!
                ogromne chyba z przedszkola!
                ludzie weźcie takich głupot ku...a nie piszcie! do cholery jasnej o jakim doświadczeniu tu mowa??? muzycznym? mają wykształcenie muzyczne? przygotowanie? vocalne warsztaty nad emisją głosu??? ku...a co mają ????? doświadczenie życiowe??? A MOŻE MAJĄ NATCHNIENIE Z KOSMOSU?????? jak mnie wku...a takie pier....e głupot!!!!
                • Gość: ? Re: Dobry zespół na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 15:07
                  Jak cie denerwuje ?to po co tu piszesz CIELAKU?
                • Gość: Robert Re: Dobry zespół na wesele IP: *.cnow.pl 06.03.11, 15:08
                  Masakrycznie ryliczni i patetyczni. Panieneczka śpiewa wiat nie wiatr sie a nie się bede a nie będę ,tragicznie nie dośpiewywane głoski. Takie sobie śpiewające i grające szkolne dzieciątka.
    • novationen Re: przeczytałem wszystkie wątki 07.03.11, 08:09
      generalnie, zapamiętajcie sobie - dobry zespół, który twierdzi że całkowicie gra na żywo, tu podkreślam - CAŁKOWICIE - to zespół co najmniej 5-6 osobowy. Gitarzysta/dwóch gitarzystów, basista, perkusista, klawiszowiec, wokalistka (która może dogrywać partie na saxofonie, czy skrzypcach). Taki zespół, nie zagra na weselu za 2.5 czy 3 tysiące. Taki zespół weźmie 1.000 zł ale za godzinę gry!

od 14 lat gram na instrumentach klawiszowych, grywałem też na weselach - jeśli ktoś 'bierze' 3 osobowy zespół, który chce 2.5 tysiąca, mówi że gra na żywo - a Ty decyzję podejmujesz właśnie kierując się tym 'na żywo' - to zwyczajnie jesteś jeleniem.

po prostu nie ma szans, by zespół składający się z 2 keyboardów i np. śpiewającej/śpiewającego gitarzyst/gitarzystki grał na żywo.

wymixowałem się z takiego układu, swoje doświadczenie i miłość do muzyki swerwując wszystkim zainteresowanym jako DJ. Pod żadnym pozorem się tu nie reklamuję, po prostu osobiście uważam, że jak masz zapłacić kapeli 2-3 tysiące (heh 'kapeli'), która 'gra' tak jak chce, a nie tak jak Ty/Goście chcą to lepiej wiąć za połowę tych pieniędzy DJ-prezentera.

Jedyny zespół który mogę polecić z Ciechanowa / okolic, to zespół pana Janka N. z Bogucina.

Oczywiście co kto woli - nie jeden wybawi się przy zbyt mocno i źle zestrojonym nagłośnieniu i będzie szczęśliwy, tylko wtedy to będzie wyglądało jak we wczoraj emitowanym na telewizyjnej 1-nce "Weselu" w reżyserii Smarzowskiego :)))))
      • Gość: ? Re: przeczytałem wszystkie wątki IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 08:56
        Ale to nie jest zespól na żywo gosciu poprostu zal ci dupe sciska ze nie masz roboty.Jest zapotrzebowanie na taki typ muzyki i tyle.jak mam sluchać niby kapeli na żywo która zainwestowala w sprzęt pare tysiecy zlotych,to sorry ale smiech na sali.Nikt nie zaplaci kapeli w Ciechu za wesele 4000zl PUKNIJ SIE W LEP .
        • novationen Re: przeczytałem wszystkie wątki 07.03.11, 09:17
          przeczytaj to co niżej napisałeś, przemyśl i napisz to jeszcze raz, w miarę zrozumiałym językiem, ok?

Bo to jasny przykład na to, że dostęp do internetu może mieć każdy, ale nie wszyscy powinni.

Gość portalu: ? napisał(a):

> Ale to nie jest zespól na żywo gosciu poprostu zal ci dupe sciska ze nie masz r
          > oboty.Jest zapotrzebowanie na taki typ muzyki i tyle.jak mam sluchać niby kapel
          > i na żywo która zainwestowala w sprzęt pare tysiecy zlotych,to sorry ale smiech
          > na sali.Nikt nie zaplaci kapeli w Ciechu za wesele 4000zl PUKNIJ SIE W LEP .
        • novationen Re: przeczytałem wszystkie wątki 07.03.11, 09:28
          poza tym nie twierdzę że należy czy trzeba brać niewiadomo jak drogi zespół. Choci mi o zwrócenie uwagi na jedną rzecz - mianowicie to co mówią zespoły o graniu na żywo.

Każdy nawet 2 osobowy będzie wciskał kit że gra na żywo. Owszem, na żywo to oni śpiewają, ale cała reszta to zwyczajnie MIDI, czasem lepsze (kupione w specjalnych sklepach), czasem gorsze ciągnięte za darmo z internetu.

tylko tyle :)))

agresja zwyczajnie zbędna!
          • Gość: ? Re: przeczytałem wszystkie wątki IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 09:34
            Zadna agresja.Poprostu znasz tę kapele i tobie sie podoba,ale innym nie musi ile ludzi tyle opini.Wszystko.
            • novationen Re: przeczytałem wszystkie wątki 07.03.11, 10:11
              no to chyba przecież po to powstał wątek prawda? :) żeby coś polecić...

dlatego napisałem, którą mogę polecić, nic więcej. No i nie bierze ona 4 tysiączków :) (chyba - bo może coś się zmieniło).

poza tym, jeśli ktoś szuka dobrego zespołu i chce się przekonać jak takowy wygląda/gra w praktyce to najlepiej sobie pojeździć po różnych weselach i posłuchać. Ja tak szukałem dobrej kapeli na swoje wesele - nikt (ani zespół, ani młodzi) nie odmówili wejścia czy to do przedsionka sali, czy nawet stania przed salą :) wręcz przeciwnie, z reguły spotykaliśmy się dużą życzliwością.
            • Gość: www Re: przeczytałem wszystkie wątki IP: 212.160.172.* 18.03.11, 11:58
              A ja polecam zespół Master z ciechanowa:)
    • Gość: ana Re: Dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 12:49

A może THE STARS?
      • Gość: ;p Re: Dobry zespół na wesele IP: 213.199.253.* 09.03.11, 14:10
        No ku.rwa niżej jest ten sam temat. Ja pie.rdole.
      • Gość: gość Re: Dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:33
        polecam zespół aktive bawiłem się na sylwestra przy tym zespole powiem super super o godzinie czwartej na balu wszyscy bawili się jakby dopiero był początek balu szczeże ci polecam
        • Gość: olof zespoły muzykujące na weselach w Goryszach IP: *.cnow.pl 09.03.11, 19:24
          polecam zespoły grające na imprezach w Goryszach; jest świetna sala - zespoły też muszą być kapitalne
        • Gość: sugaj Re: Dobry zespół na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.11, 20:42
          A możesz mi powiedzieć cóż takiego jest cudownego w tym zespole ???
          Na czym grają ? Grają na czymś wogóle ???
          • Gość: gość Re: Dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 21:10
            to że goście się bawią a nie siedzą i nie przysypiają przy stołach mają super sprzęt są zorganizowani pod każdym względem dlamnie i moich znajomych pełna profeska
    • Gość: ana Re: Dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 18:03
      Co powiecie o zespole THE STARS p. Ilony Rojewskiej?
      • Gość: olof Re: Dobry zespół na wesele IP: *.cnow.pl 15.03.11, 17:20
        jeśli Starsi grywają w Goryszach - na pewno są ok
        • Gość: kosik Re: Dobry zespół na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 15.03.11, 17:39
          Naj jest zespół POKER po tym jak dołączyła do nich Pani Edytka ,bo ta wcześniejsza głosu za bardzo nie miała.
          • Gość: mmm Re: Dobry zespół na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 19:48
            Polecam każdy oprócz zespołu POKER, piszę tak ponieważ czuje się przez nich oszukana. Termin miałam zamówiony, a oni po kilku miesiącach odezwali się że nie chcą tego dnia grać bo coś im innego wypadło. W rezultacie wyszło na to że wszystkie zespoły które mi się podobały były już zaklepane. Umowę musiałam podpisać z zespołem który jest przeciętny. Jeśli nie chcesz zostać przez POKER oszukany w podobny sposób to zamów sobie inny zespół.
            • Gość: nicZaDarmo Re: Dobry zespół na wesele IP: *.cdma.centertel.pl 18.03.11, 19:26

Słusznie powiadają : Daj człowiekowi koryto a momentalnie zamieni się w świnię.....

• Gość: si Re: Dobry zespół na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 20:10
                I KOLEJNA TRAFNOŚĆ DZIĘKUJĘ BARDZO WRÓŻBITA MACIEJ.
                • Gość: manifest Re: Dobry zespół na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 20:15
                  Zabrac mp3! Zabrac mp3! Zabracmp3! DZIĘKUJĘ BARDZO WRÓZBITA MACIEJ
                • Gość: nicZaDarmo Re: Dobry zespół na wesele IP: *.cdma.centertel.pl 18.03.11, 23:06
                  Przemija tylko to co jest kłamliwe.dla Prawdy śmierć nie istnieje
        • Gość: powoniony Re: Dobry zespół na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 22:57
          w goryszach śmierdzi
    • Gość: :) Re: Dobry zespół na wesele IP: 212.160.172.* 18.03.11, 12:02
      A ja polecam zespół Master z ciechanowa:)
      • Gość: sss Re: Dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 12:25
        Wczoraj, dzisiaj, jutro... tylko MASTERS
    • Gość: anonimowa Re: Dobry zespół na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 13:29
      Exclusive. www.Zespol-Exclusive.pl
      • Gość: up Re: Dobry zespół na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.11, 16:31
        up
        • Gość: alojzy Re: Dobry zespół na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.11, 18:29
          i jak zwykle temat spada na psy i sprowadza sie do samego weselnego dna..
          Jak można komuś polecać takie coś... pomyśleliście co by się stało gdyby padł odtwarzacz mp3 takiej super kapeli ??? na zywo nawet jesli by pamietala jeszcze jak sie rękami rusza w innym rytmie niz serdeczna matko, marsz weselny, teraz idziemy na jednego i szła dzieweczka to i tak ich profesjonalny sprzęt raczej już by dzwięku nie wydał bo połowa "polecanych" zespołów posługuje sie tylko i wyłącznie atrapami klawiszy :)

Narzeczonym zycze udanych wyborów i wspaniałej zabawy przy super profesjonalnych kapelach polecanych na ciechanowskim forum :D
          • Gość: :))) Re: Dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 16:01
            BRAWO ALOJZY. DOBRZE, ŻE KTOŚ ZDAJE SOBIE Z TEGO SPRAWĘ. LUDZIE KTÓRZY MAJA ZIELONE POJĘCIE W OGÓLE NIE REKLAMUJĄ SIĘ NA TYM FORUM, ZA TO NIEKTÓRZY JAK WIDAĆ MAJĄ TAKA POTRZEBĘ DOWARTOŚCIOWAC SIĘ LUB POMARZYĆ, ŻE BEZ MP 3 COŚ POTRARFIĄ. :)))
            • Gość: @ Re: Dobry zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.11, 16:29
              no naoewno portrafią ty cielunie
              • Gość: do @ Re: Dobry zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 20:12
                Na pewno to się Ciebie tyczy ty buraku.
                • Gość: sdsfd Re: Dobry zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.11, 12:27
                  ale jazda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka