Gość: 123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.12, 12:57 kupię psa ratlerek, pinczerek miniaturka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan ogra13 Re: kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.12, 13:26 Takiego psa to kot pogoni,albo i szczur nawet... Bernardyna sobie kup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.12, 13:32 haha, śmieszne, proste pytanie więc czekam na prostą odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan ogra13 Re: kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.12, 13:42 Na giełdzie dodają do smyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kszysiek Re: kupię psa IP: *.centertel.pl 02.09.12, 13:47 dokładnie, sobotnia giełda samochodowa- przejdź się rano na przeciwko myjni na budmacie. Psa oczywiście ci nikt nie sprzeda..........ale może dać za darmo, zapłacisz tylko za smycz, która jest oczywiście potrzebna i niezbędna. Te głupie przepisy, komu one służą? do czego się przyczyniają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 10:10 byliśmy, tam też nie ma takich psów, zresztą wogóle nie było nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rahtid Re: kupię psa IP: *.play-internet.pl 07.11.12, 10:40 Witam, kupię szczeniaka stera irlandzkiego. Nie zależy mi na papierach tylko na przyjacielu - najlepiej suczce. Gdzie szukać? Nie chcę rasowca za 2500 zł. Może ktoś podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka_123 Re: kupię psa 07.11.12, 18:30 Polecam poszukać psa w schronisku, pomożesz biednej psince, jest ich tam tysiące i zrobisz coś dobrego może poczujesz się przez to lepiej, naprawdę warto pomagać. Sama zaadoptowałam psiaka ze schroniska i jest mi tak wdzięczny nie odchodzi mi o krok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś