Dodaj do ulubionych

UWAGA OSZUST

18.10.10, 13:39
Wiem, że w internecie można wile rzeczy pisać, ale w razie potrzeby zapoznajcie się z linkami.
Jestem klientem firmy PREFEKT z Krakowa, firma ma zarejestrowaną działalność w Krakowie, jednak nie wiedzieć czemu właściciel firmy prowadził sklep w Tychach, gdzie oszukała wiele osób.
W sklepie sprzedawał panele, okna, drzwi, wiele osób nie otrzymało zamówionego towaru, a właściciel firmy z dnia na dzień zamknął sklep i prawdopodobnie uciekł z Tychów.
Sprawa została zgłoszona na policję toczy się przeciwko niemu wiele spraw cywilnych.
Z informacji nieoficjalnych wynika, że dalej działa w budownictwie i może nawet działa w Krakowie. Ja zostałem już naciągnięty, ale może uda mi się ostrzec innych przed utratą pieniędzy. Tym bardziej, że w kręgu osób oszukanych są nie tylko klienci firmy, ale jak się okazuje również firmy współpracujące, znajomi, a nawet rodzina.

Jego oficjalne dane ściągnięte z internetu:

Numer identyfikacyjny REGON 120247822
Numer NIP 6782111980
Nazwa PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PREFEKT" GRZEGORZ STRZYŻ
Nazwisko STRZYŻ
Imię / imiona GRZEGORZ JAROSŁAW

Adres siedziby:

Województwo MAŁOPOLSKIE
Powiat M. KRAKÓW
Gmina/Dzielnica lub Delegatura KRAKÓW-NOWA HUTA
Ulica, miejscowość OS. JÓZEFA STRUSIA 18 lok.342, KRAKÓW
Poczta 31-810 KRAKÓW

Pozostałe (udostępnione) dane:

Kod i nazwa podstawowej formy prawnej 9 - OSOBA FIZYCZNA PROWADZĄCA DZIAŁALNOŚĆ
GOSPODARCZĄ
Kod i nazwa szczególnej formy prawnej 99 - BEZ SZCZEGÓLNEJ FORMY PRAWNEJ
Kod i nazwa formy własności 214 - WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH
Kod i nazwa przeważającego rodzaju działalności wg PKD 2007 4332Z - ZAKŁADANIE
STOLARKI BUDOWLANEJ
Data powstania podmiotu * 2006-05-12
Data rozpoczęcia działalności ** 2006-05-12
Organ rejestrowy / ewidencyjny PREZYDENT MIASTA KRAKÓW
Nazwa rejestru / ewidencji EWIDENCJA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ
Numer nadany przez organ rejestrowy / ewidencyjny 3072/2006

wybrane linki pod którymi możecie poczytać o działalności Pana Grzegorza

Tekst linka

Tekst linka

Tekst linka
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: UWAGA OSZUST IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 14:56
      ludzie czemu tak obczerniacie tego czlowieka facetowi sie nie udalo i splajtowal jak moze byc oszustem jak sam poszedl na policje i powiedzial wsystko
      • Gość: andrzej Re: UWAGA OSZUST IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 15:00
        znam dobrze tego czlowieka po prostu mu sie nie udalo splaca teraz dlugi a ludzie ktorzy wymyslaja bajki to odpowiedza za to juz ja dopilnuje tego
    • bartezja zdemaskowany 05.04.11, 17:59
      Tylko idiota się nie połapie, że gość magda i gość andrzej to ta sama osoba czyli G.S.. Panie G.S. dlaczego jest pan tchórzem i pisze pod nieswoimi imionami.
      Wystarczy porównać:
      - obydwie osoby pisały tego samego dnia i to w odstępie 4 min.
      - ten sam obronny styl pisania.
      - obydwie osoby piszą zdania od małych liter i nie kończą kropką.
      - obydwie osoby nie używają polskich liter i znaków interpunkcyjnych.
      - obydwie osoby piszą na forum jako gość?
      Panie G.S. ukradł mi pan pieniądze i do dzisiaj nie oddał złotówki.
      Co za brednie, że pan się stara i spłaca.
      Pisze pan że się nie udało, a dlaczego wyciągał pan pieniądze mimo, że wiedział że zamknie sklep? Zabrał pan pieniądze około 40 klientom, bo nie wiadomo ile jest ich naprawdę i ma pan do powiedzenia tylko że się nie udało? Podobno nie popłacił pan wielu firmom od których brał towar i uważa pan że to jest OK?
      A co do policji to klienci pana zgłosili, a pan mógł tam iść dobrowolnie, albo w obrączkach.

Jak jest pan taki dobry to niech mi pan odda moje pieniądze, a nie kłamie i pisze brednie i jeszcze wygraża. To pan powinien wiedzieć, że groźby są karalne.

NIECH MI PAN ODDA MOJE PIENIĄDZE MÓJ NR KONTA PAN ZNA!!!
    • Gość: oszukany Re: UWAGA OSZUST IP: *.bs.katowice.pl 05.05.11, 14:44
      Mnie też kiedyś oszukano. Zapłaciłem za towar i go nie otrzymałem. Prawo chroni przestępców.
    • Gość: aga Re: UWAGA OSZUST IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.11, 11:42
      www.favore.pl/188995_drzwi-antywlamaniowe-dierre-at-900-p-wyprzedaz-tychy-slaskie.html
      MOZE JESZCZE AKTUALNE
    • beatzet Re: UWAGA OSZUST 23.10.18, 11:57
      UWAGA OSZUST na Sprzedajemy.pl - SŁAWOMIR BAPRAWSKI, ul.Długa 23/3 Brzeg
      SPRZEDAJE KARTĘ PRZEDPŁACONĄ ING za 250zł.
      WYŁUDZA PIENIĄDZE, ŻE SPRZEDAJE KARTĘ KIEDY WYSYŁA BYLE JAKĄ KARTĘ NIE NADAJĄCĄ SIĘ DO UŻYTKU.
      ZŁODZIEJ I OSZUST !!!!!
      • Gość: Darek Re: UWAGA OSZUST IP: *.play-internet.pl 24.11.21, 11:37
        Potwierdzam, oszust recydywista mnie oszukał na portalu arena, ale działa również na erli na kwotę 5 tyś.
        • Gość: guziec Re: UWAGA OSZUST IP: *.static.ip.netia.com.pl 10.01.22, 18:09
          zgłosiłeś to na policję? Mnie baprawski oszukał na 750 złotych na olx i złożyłem zawiadomienie, nie mam nadziei, że to odzyskam
        • Gość: Harry Re: UWAGA OSZUST IP: *.play-internet.pl 25.10.22, 11:38
          Pan Darek zaokrągla kwoty, po pierwsze zakupu dokonał na 3tys i resztę miał dopłacić bo mu brakowało, a po 2 zwrot pieniążków otrzymał. Ale policjant zawsze zostanie kłamcą
      • piotrekk6656 Re: UWAGA OSZUST 14.02.24, 11:46
        Również dałem się zrobić w balona osobie Sławomir Baprawski na sprzedajemy.pl na 500zł. Szkoda ze nie pogooglałem przed zrobieniem przelewu. Wzbudzał zaufanie, po przelewie kontakt się urwał. Złodziej jest poszukiwany listem gończym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka