Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w Radomiu

10.01.13, 16:09
Polecam bardzo dobrą fryzjerkę z salonu fryzjersko-kosmetycznego przy ulicy Reja 5. Pani Kasia robi śliczne fryzury i ma rękę do strzyżenia. Serdecznie polecam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mark Re: dobry fryzjer w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 16:14
      Proponuję opłacić reklamę, a nie liczyć na darmochę.
    • Gość: tru Re: dobry fryzjer w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 08:23
      PAni Kasia owszem, ale za to włascicielka z duzymi oczami, powinnie jej zakazac dotykania nozyczek
    • Gość: Asia Re: dobry fryzjer w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.14, 12:28
      Nie wiem która to Pani Kasia, ale wiem że mój chłopak nie zmieni salonu na Reja na inny dopóki pracuje w nim taka blondynka, ta wyższa od strzyżenia mężczyzn (bodajże Ania czy Magda, nie jestem pewna bo w tym salonie pracownikom chyba nie wolno rozmawiać z klientami i między sobą również, taka cicha i niezbyt przyjemna atmosfera tam panuje a o imię nie pytałam). Fakt, że ta fryzjerka się przykłada do tego co robi, jest bardzo dokładna i nie ma się do czego przyczepić, a... i nie używa wyłącznie maszynki do strzyżenia, bez problemu strzyże tylko nożyczkami. A jak chodził do innych fryzjerek to czasem musiałam poprawiać bo albo włosy pojedyncze odstawały, albo baki krzywe, albo taki czub na środku głowy zostawał.

A ja też korzystałam 2 razy z ich usług.
      1 raz w 2009 roku jak szłam na wesele, mieli wpadkę bo zapisywała mnie jakaś uczennica na miesiąc przed weselem a okazało się że nie jestem zapisana, ale mnie przyjęli. Jakaś starsza kobieta w ciemnych, krótkich włosach mnie czesała ( Pani Bożenka o ile dobrze pamiętam), może to właścicielka bo zwykle jej nie było w salonie. Z uczesania byłam zadowolona, zrobiła mi loki na termolokach, ładnie ułożone i dobrze utrwalone, fryzura praktycznie w nienaruszonym stanie na drugi dzień, w upiętych lokach chodziłam jeszcze w poniedziałek, a zwykle to po 5 godzinach nie ma śladu po lokach.

2 raz byłam w 2013 roku obciąć włosy, miałam taką handrę żeby coś zmienić i tak od niechcenia weszłam przechodząc obok. Strzygła mnie taka niewysoka, blondynka (młodsza od tej fryzjerki od męskich fryzur), zrobiła fryzurę taką jak chciałam, poprawiała bez marudzenia jak coś kazałam jeszcze skrócić, włosy ładnie się później układały, a Pani fryzjerka miła i przyjemna, nawet porozmawiała ze mną trochę o włosach i fryzurze, bo pewnie nie było szefostwa (pod koniec dnia byłam i chyba tylko 2 fryzjerki i 2 uczennice były w salonie).
      Ogólnie wrażenie pozytywne (poza cichą atmosferą, wydaje się jakby wszystkie fryzjerki były na siebie poobrażane).
      • Gość: kamalama Re: dobry fryzjer w Radomiu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.10.14, 17:42
        Ja polecam na Focha 12 p. Ola lub p. Marzena ( fabryka urody studio stylizacji) - 3 razy byłam u p. Oli , raz u p. Marzeny - jestem zadowolona zarówno z doboru koloru włosów jak i cięcia - p. Marzena obcięła mnie trochę inaczej niż wcześniej 3 razy p. Ola , ale w sumie też mi się podoba . Dziewczyny polecam te kobitki bo fajnie tną i co dla mnie -studentki wazne cenowo są konkurencyjne ( nawet do farbowania dostałam w gratisie krem do twarzy ) .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka