Dodaj do ulubionych

sprzedam meble dziecięce mamut ikea

IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.13, 19:33
Mam do sprzedania komplet mebli dziecięcych mamut ikea. W skład wchodzi:łóżko,komoda,szafa,materac,2 półki na książki,okrągły stolik,2 krzesła.Zainteresowanych proszę o informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowana Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 21:18
      a w jakim kolorze te mebelki?
      • Gość: mama Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 07:58
        meble różowo czerwone,stolik niebieski,jedno krzesełko zielone,drugie czerwone,półki czerwone
    • Gość: mimi Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.cdma.centertel.pl 26.01.13, 09:18
      a cenowo?
      • Gość: Mama Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 09:39
        5000,- :D
      • Gość: mama Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 10:44
        800 zł do malutkiej negocjacji
    • Gość: mama oli Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.cdma.centertel.pl 26.01.13, 10:43
      a możesz wysłać zdjęcia albo wystawić na allegro lub tablicę?
      • Gość: mama Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 10:47
        są zdjęcia na tablicy w zakładce dla dzieci. Albo możesz wejść na stronę ikea-tam są zdjęcia z opisami i wymiarami,możesz również podać jakiś kontakt do siebie ,możemy się spotkać żebyś obejrzała je jak wyglądają realnie
        • Gość: mamusia Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.tktelekom.pl 26.01.13, 12:06
          a ile za stolik z krzeselkiem?
          • Gość: mama Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 13:14
            sprzedam tylko cały komplet
    • Gość: monika Re: sprzedam meble dziecięce mamut ikea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 20:46
      witam,
      ja rowniez mam do sprzedania meble mamut w koorze niebieskim,
      w sklad zestawu wchodzi łóżko, komoda, szafa, stoik prostokątny plus da krzesełka (w kolorze zielonym), dwie półki ścienne na ksiazki.
      polecam zainteresowanych prosze o maila monikac2@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka