zaginiony_pies 09.02.13, 22:24 Znaleziono szczeniaka, ok 2-3 miesiące. Zdjęcie psa w załączeniu. Właściciela proszę o kontakt kom. 601-388-370 pies Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaania Re: pies IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.13, 22:50 Znowu zaginiony psiak? Co to się dzieje w ogóle.. Przynajmniej raz w tygodniu są ogłoszenia,że ktoś znalazł pieska... Czyżby to tzw ''prezenty gwiazdkowe'' wyrzucane na pastwę losu ,bo się znudziły.. To już się w głowie nie mieści, nie wierzę,że właściciele nie pilnują swoich piesków albo,że one tak nagminnie uciekają.. Miałam już wiele psów,obecnie mam 3 w domu i nigdy żaden mi się nie zgubił,bo po prostu pilnuję jak oka w głowie i nie zostawiam pod Biedronką jak niektórzy ''właściciele'' . A co do pieska ze zdjęcia,to niemożliwością jest,żeby taki szczeniak sam się zgubił, musiał zostać po prostu porzucony... :( Ale wkleję zdjęcie na FB poproszę znajomych o udostępnienie,może się znajdzie ten ''właściciel'' ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaania Re: pies IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.13, 23:10 Bardzo proszę :) Właściciel pewnie się nie znajdzie,ale może komuś się spodoba,bo rozumiem,że u Państwa nie może zostać? Odpowiedz Link Zgłoś
zaginiony_pies Re: pies 09.02.13, 23:20 Mam już jednego psa ze schroniska, niestety drugi pies będzie dość dużym obciążeniem. Odpowiedz Link Zgłoś