Dodaj do ulubionych

Telefony na sprzedaż

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 15:55
Witam,

mam do zaoferowania sprzedaż trzech używanych telefonów z całym wyposażeniem:

- Nokia 2700
- Sony Ericsson
- ZTE Blade (Blue)

Więcej informacji poprzez korespondencję mailową - krzys973@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: bobo Re: Telefony na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 15:57
      - Nokia 2700 Classic
      - Sony Ericsson F 305

• Gość: CCC Re: Telefony na sprzedaż IP: 213.199.253.* 19.02.13, 17:29
        A skąd te telefony masz??? Pytam bo chcę wiedezxiec z jakiego zrodla i czy nie kradzione
        • Gość: bobo Re: Telefony na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 22:05
          Czy jeśli ktoś ma raptem trzy sztuki różnych telefonów to od razy musi być złodziejem? :) Nazbierało się w ostatnim czasie i chciałbym zrobić z tego jakiś użytek, lepiej sprzedać komuś za parę groszy niż trzymać bez sensu.

Więcej szczegółów - napisz krzys973@gazeta.pl
    • Gość: koniczyna25 Re: Telefony na sprzedaż IP: *.play-internet.pl 30.06.13, 19:59
      Czesc,
      Jeśli Ktos ma do sprzedaży stary, używany telefon( jednak oczywiście działający:):)) to polecam sprzedaż go na stronie www.StaryTelefon.pl
      Dodatkowo portal ten zapewnia przesylke danego telefonu, więc nie musisz się martwic o to jak go przesłać, nawet jeśli mieszkasz daleko od dużych miast itp. Oczywiście Ty za przesylke nic nie musisz placic ( wszelkie informacje można doczytać na tej wlasnie stronie gdzie link podalam :)
      Strona jest bardzo dobrze przygotowana, dlatego można tam znaleźć odpowiedzi na rozne pytania i wątpliwości jak dokładnie można sprzedać telefon.
      Jestem zdania ze lepiej sprzedać cos co nam nie jest potrzebne, niż miałoby lezec nie używane przez lata w szufladzie zamknięte na cztery zamki :):)
      Jeśli Ktos z Was sprzedawal już tam telefon tudzież na innych stronach proszę o opinie. Dzielmy się informacjami :) Milego dnia Koniczyna25

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka