Dodaj do ulubionych

Pomoc maturalna

IP: *.derkomnet.pl 03.04.13, 08:24
Oferuję kompleksowe pisanie prezentacji maturalnych na wybrany temat.
Prezentacja zawiera: pracę 4-5 str. A4, czcionka 12, bibliografia, plan prezentacji, przykładowe pytania komisyjne.
Mam na swoim koncie wielu zadowolonych maturzystów.
Każda praca jest napisana w sposób indywidualny, kreatywny i oryginalny co daje gwarancję powodzenia na maturze.
Cena do uzgodnienia.
KONTAKT:
GG; 40304424
E-mail pomocmaturalna@onet.pl
pomocmaturalna.blogspot.com
Obserwuj wątek
    • Gość: matura Re: Pomoc maturalna IP: *.netsystem24.pl 06.06.13, 00:22
      całkowity brak kontaktu, brak wysłanych pytań komisji, za prace co prawda 18/20 jednak byla ona pelna bledow ktore trzeba bylo samemu poprawic.
      • Gość: niezadowolona Re: Pomoc maturalna IP: 91.222.109.* 19.11.13, 18:38
        Brak kontaktu, za pracę zapłaciłam 50 zł i jej nie dostałam, odkąd zrobiłam przelew nie mam z tą panią kontaktu, gdyż nie odpisuje na żadnej ze stron ( poczta, gg)
        • prace_naukowe Re: Pomoc maturalna 25.11.13, 15:48
          Proszę o kontakt telefoniczny 531999659. Wprawdzie jestem droższy, ale płatność jest przy odbiorze i pilotuję klienta do momentu, aż praca będzie całkowicie zgodna z zamówieniami. Wszelkie poprawki bezpłatnie.
    • Gość: Ann00 Re: Pomoc maturalna IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.14, 20:57
      Potrzebujesz inspiracji do swojej pracy maturalnej?
      Może szukasz ciekawego tematu?
      Język Internetu. Scharakteryzuj i oceń, dokonując analizy zgromadzonego materiału językowego. To może być Twój temat! Na czasie, ciekawie dla Ciebie i komisji.
      Pomoce które oferuje:
      * bibliografia,
      * prezentacja powerPoint (10 slajdów),
      * oczywiście praca (ponad 4 strony).
      Gwarantowane zadowolenie i pewność!!!

xteer@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka