Dodaj do ulubionych

Tanie nagrobki Warszawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 14:32
Tekst linka

Tanie i solidne nagrobki.
Możliwość dojazdu do klienta na terenie warszawy i okolicach.
Transport i montaż gratis do 50 km od warszawy.
oprócz nagrobków oferujemy również:
-blaty łazienkowe
-blaty kuchenne
-schody
-tablice okolicznościowe
-pomniki
-liternictwo
-parapety

Zakład Kamieniarski Gołębiewski Andrzej
Lipinki ul.Klonowa 30 (niedaleko Wołomina)
tel:501-440-568
22 787-74-33
www.nagrobki-golebiewski.pl
Zadzwoń Sprawdź .
Obserwuj wątek
    • 7maniek13 Re: Tanie nagrobki Warszawa 14.05.14, 12:42
      Polecam!!
      Nagrobek wykonany zgodnie z projektem,oczywiście po przystępnej cenie.
      Dziękuje panie Andrzeju.
    • Gość: zadowolona Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.14, 22:20
      Polecam Zakład Kamieniarski Księżopolscy z Warszawy. Profesjonalna obsługa, piękne wzory i kolory granitów. Jestem bardzo zadowolona z nagrobka wykonanego przez tą firmę.
      • Gość: Juras Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 06:06
        widać że konkurencja nie śpi:)
        • Gość: Elwira Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.centertel.pl 04.09.14, 11:21
          Ja również z czystym sumieniem polecam Zakład Kamieniarski Księżopolscy.
          A dobrze, że nie śpi :) Konkurencja jest duża, ale wygrywają najlepsi... w tym fachu nie powinna liczyć się aż tak bardzo cena, jak jakość produktu.
          P.Emil potrafi doradzić i zna się na tym co robi. Z pewnością skorzystam jeszcze z usług tej firmy.
          • Gość: Anna Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.14, 11:06
            Dobrych zakładów jest bardzo dużo. Można wybierać i przebierać. Ja skorzystałam z usług firmy Kamieniarstwo Wdowiński i jestem bardzo zadowolona. Zaprojektowali mi bardzo ładny nagrobek na cmentarzu Północnym w Warszawie tzn. na Wólceęglowej , który formą wyróżnia się w całym sektorze. Cena bardzo przystępna jak za tego typu pracę, u konkutencji zapłaciłabym więcej. Gorąco polecam.
      • Gość: kasia49 Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.14, 09:23
        Kamieniarstwo Wdowiński, niewielki zakład, profesjonalne podejscie do klienta. Atrakcyjne ceny bardzo ładne kamienie.
      • Gość: maciej Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.15, 18:57
        A ja polecam najstarsza firmę kamieniarska w warszawie Lubowiecki przy cm. Powazkowskim.
        U nich cała moja rodzina począwszy od pradziadka wykonywała wszystkie prace kamieniarskie i co najważniejsze do dzisiaj wszystko jest ok. Firma nie znika tak jak większość po kilku latach i mozna iść z byle problemem i wszystko załatwić na najwyższym poziomie.
      • Gość: Marek Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.15, 19:00
        Ja też polecam firmę kamieniarska w warszawie Lubowiecki
        Wszystko zalatwili ok.
    • Gość: Paweł Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.14, 11:45
      Widziałem bardzo interesującą ofertę nagrobków firmy Animus mają bardzo ciekawą ofertę nagrobków oto link do strony Nagrobki Warszawa
      • Gość: Bartek Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.15, 12:50
        Gołębiewski jest tani i jego nagrobki są bardzo dobrej jakości,mój szwagier kupił u niego nagrobek i ja też się na wiosnę do niego wybieram po nagrobek dla dziadków. Z czystym sumieniem polecam.
    • Gość: Gazeta Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.15, 08:58
      Jestem bardzo zadowolona z pomnika wykonanego na Bródnie przez Zakład Kamieniarski Gołębiewski Andrzej
      Lipinki ul.Klonowa 30 (niedaleko Wołomina)
      tel:501-440-568
      22 787-74-33 , wykonano szybko, solidnie . Polecam bardzo Jolanta K.
      www.nagrobki-golebiewski.pl
    • Gość: AgnieszkaMarek Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.dg-net.pl 21.05.15, 17:34
      Na początku roku sama szukałam ładnego nagrobka, ale nie chciałam nic chińskiego, tylko coś solidnego z kamienia. Po objechaniu większości zakładów w Warszawie zdecydowałam się na zakup w GSB- gotowe- nagrobki gotowe-nagrobki.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Zaproponowano mi bardzo dobrą cenę, a dodatkowo doradca zadbał o to, aby ustalić wszystkie szczegóły dotyczące wyglądu płyty nagrobnej.
    • podroznik85 Re: Tanie nagrobki Warszawa 22.05.15, 10:10
      Polecam zakład www.gotowe-nagrobki.pl. Braliśmy u nich nagrobek dla rodziców. Ich doradca polecił nam nagrobek w dobrej cenie i dał nam na niego 10 lat gwarancji.
      • Gość: Barbara Re: Tanie nagrobki Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.15, 08:08
        Witam z całego serca polecam Pana Artura Miszczuka z Jadowa polecił nam bardzo fajny nagrobek a przede wszystkim bardzo fajna cena polecam Barbara
    • estera1538 Re: Tanie nagrobki Warszawa 07.07.15, 18:00
      Pewnie każdy ma swoje doświadczenie i swoją opinię. Tanie nagrobki mogą być też solidnie zrobione, ale wszystko zależy od jakości materiału oraz oczywiście solidności firmy. Ja miałam to szczęście trafić na fachowców, którzy nie tylko doradzili w kwestii materiału, ale również poprowadzili po zawiłościach formalności na cmentarzu.
      • bozenajot Re: Tanie nagrobki Warszawa 07.07.15, 23:08
        Ostatnio sporo interesowałam się ofertą kamieniarstwa grobowego. Szukałam solidnego nagrobku dla mojego taty. Zależało mi, by mimo wszystko znaleźć firmę, która zrobi tani nagrobek, a nie chińską podróbę, ze słabego towaru. Moje poszukiwania trwały blisko pół roku i w końcu przez rekomendacje mojej kuzynki trafiłam na gotowe-nagrobki.pl. Ekipa podeszła profesjonalnie do tematu. Szybko i sprawnie wykonali usługę, zamontowali, zostawili po sobie porządek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka