Dodaj do ulubionych

Projektowanie ogrodów

26.06.13, 08:45
Bardzo chętnie podejmę się zaprojektowania ogrodu, małego przedogródka, aranżacji tarasu lub balkonu. Również podpowiem, doradzę, pomogę przekształcić każdy skrawek wolnej przestrzeni w urokliwy zakątek. Proszę o kontakt numerem 508480560 -Adam
Obserwuj wątek
    • ewamusial88 Re: Projektowanie ogrodów 05.11.15, 14:09
      Zdaje się, że coraz bardziej popularne staje się profesjonalne projektowanie ogrodów.Wrocław, Warszawa, Kraków.. i wiele innych miast to dobry przykład, że ludzie coraz większa uwagę zwracają na to czym się otaczają i zazwyczaj stawiają na zielone, spokojne otoczenie ;)
    • kasiab-75 Re: Projektowanie ogrodów 18.03.16, 14:29
      ja co prawda zaczęłam od trawnika ale na nim się nie skończyło i zrobiłam cały ogród z pomocą bluebellgarden.pl ale oni zajmują się również zakładaniem i pielęgnacją trawników, projektowaniem ogrodów jak i innymi ogrodniczymi sprawami.
    • konrad1452 Re: Projektowanie ogrodów 07.07.16, 16:29
      Jeśli ktos szuka dobrej firmy zajmującej się projektowaniem ogrodów to polecam empart-ogrody.pl/oferta/ogrody/ profesjonalna firma, ktora zajmowała się moim ogrodem. Zawsze najważniejsze jest dla nich zdanie klienta. Dzięki nim mam teraz swój wymarzony ogród

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka