Gość: agunia26 IP: *.cable.satra.pl 13.08.06, 21:30 Czy mozna uprawiac seks analny majac hemoroidy?? Jakie moga byc konsekwencje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 21:53 No pomyśl na zdrowy rozum - hemoroid może peknąć i krwawić. Poza tym z tego co wiem hemoroidy potrafią okropnie boleć, nie wiem jak w tych warunkach uprawiac sex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 13.08.06, 22:32 ość portalu: Majka napisał(a): Majeczko uprawiaj i im częsciej tym większe prawdopodobieństwo samowyleczenia hemoroidów o ile ci mamusia nie powiedziała ze ta dziurka jest odpowiedzialna za wydalanie stolca a wiec jesli taki seks sprawia ci przyjemnosc babrania sie w smrodzie to gratuluje i zycze dobrej zabawy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Ale o co chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 23:23 A czytać umiesz? Czy ja gdzieś napisałam że uprawiam albo że popieram???????? Dom wariatów.. Odpowiedz Link Zgłoś
gig.ga Re: Ale o co chodzi??? 13.08.06, 23:29 Moze ma malego i lubi sie wciskac w twoje hemoroidy , i ty to tez lubisz. Zycze powodzenia i dobrego lubrikantu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 14.08.06, 17:28 > ość portalu: Majka napisał(a): Przepraszam i zwracam honor pomyliłam imiona (chodziło o autorkę wątku)co nie zmienia faktu ze ktos nie potrafi zrozumiec ze seks analny prowadzi do choroby jelita grubego.Coś w tym temacie moge powiedziec bo pracuje na takim oddziale (dzieści lat)gdzie sie leczy takie przypadłości.Szkoda ze nie masz możliwości popatrzec jak ludzie cierpią. Nie używaj sobie od "idiotek" bo ja tobie nie ubliżam choć teraz nawet sprowokowałas mnie do tego.Przeciez mozna sie pomylic i rowniez mozna grzecznie zwrocić uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:03 Tak, ale ty wcale grzecznie nie zwróciłaś uwagi. Napisałaś obraźliwie, z ironią i nie na temat. Złość ci wzrok odebrała że aż pomyliłaś nicki Dziewczyna nie pytała o twoją opinię na temat sexu analnego ale o to czy można uprawiac mając hemoroidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 15.08.06, 19:58 t. Złość ci wzrok odebrała że aż pomyliłaś nicki Musisz byc bardzo nieszczęsliwa z ta swoja zajadłościa .Gdzie ty tu wyczytałaś złośc.No cóż oceniam ze to twoj sposob na zycie sadząc po poście.Pozdrawiam cie i zycze abys do konca zycia nigdy sie w niczym nie pomyliła i miała sokoli wzrok. Dziewczyna nie > pytała o twoją opinię na temat sexu analnego ale o to czy można uprawiac mając > hemoroidy. Uważasz ze pytała tak dla zasady? Bardzo śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 00:03 Swoje wątpliwej trafności wnioski o moim szczęściu zostaw dla siebie. Napisałas niegrzecznie i wszyscy to zauważyli tylko nie ty. Uważam że pytała o to czy można uprawiać mając hemoroidy! A nie o to czy tobie to pasuje czy nie Bye. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_arna Re: Seks analny i hemoroidy 16.08.06, 17:36 Musisz byc bardzo nieszczęsliwa z ta swoja zajadłościa .Gdzie ty tu wyczytałaś > złośc.No cóż oceniam ze to twoj sposob na zycie sadząc po poście. Tak się składa, że również uważam, że Ty pierwsza zaatakowałaś a nie Majka, choć może zrobiłaś to nieświadomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.softel.elblag.pl 15.08.06, 23:08 A konkretnie do jakiej choroby? Czym się objawa, czy jest uleczalna? Czy tę chorobę wywołuje długotrwałe uprawianie seksu, czy po jednym razie można zachorować i czy na pewno to od analu czy moze inne czynniki też mają wpływ? Konkretów bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 16.08.06, 09:49 Konkrety u lekarza.Proponuję wizytę u Proktologa.On ci wszystko wyjasni i tez pewnie sie zdziwi ze o to pytasz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalia Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 16.08.06, 11:10 Po takiej wypowiedzi domyślam się jednego. Jesteś przeciwniczką anala i zmyślasz po prostu, skoro nie potrafisz powiedzieć jaką chorobę wywołuje seks analny.... Odpowiedz Link Zgłoś
matalanka1 Re: do EWY Seks analny i hemoroidy 14.08.06, 15:17 Ewa co Ty taka agresywna jestes co ???? I do tego jaka święta ... Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 14.08.06, 17:33 Odpowiadasz na : matalanka1 napisała: <<Ewa co Ty taka agresywna jestes co ???? Nie używaj zwrotow ktorych znaczenia nie rozumiesz! <<<I do tego jaka święta ... Tragedia.>> Nie swięta tylko normalna bo wiem co do czego służy,choc teraz smiem przypuszczać ze ty pewnie nie.Obyś kiedys nie musiała pupy wystawiać przed całym konsylium . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina24 Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.cable.satra.pl 16.08.06, 13:14 Sluchaj Ewa skoro twierdzisz ze sex analny powoduje jakas tam chorobe to moze dokladnie nam wyjasnisz jaka zebys byly obeznane. Po przeczytaniu wypowiedzi kolezanek wnioskuje ze nie tylko ja jestem ciekawa coz to za chorobsko o ktorym nie slyszalam. Wydaje mi sie ze jestes radykalna przeciwniczka seksu analnego, szukasz tu poparcia u innych ale sama nie potrafisz podac konkretnego powodu dla ktorego ten rodzaj seksu jest nie wskazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 16.08.06, 15:52 Owszem jestem, i uważam ze to ze jestem przeciwniczką nie jest odchyleniem od normy. 1.Zapalenie odbytu 2.szczelina odbytu. 3.wypadanie odbytu 4.nietrzymanie i bezwiedne oddawanie stolca a za tym problem ze zwieraczem 5.w czasie uprawiania zachodzi prawdopodobieństwo przenoszenia bakterii z odbytu do pochwy. Czy coś jescze dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 16.08.06, 16:05 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Owszem jestem, i uważam ze to ze jestem przeciwniczką nie jest odchyleniem od n > ormy. > > 1.Zapalenie odbytu > 2.szczelina odbytu. www.zdrowemiasto.pl/_zm/index.php?art=58 ANI SłOWA O ANALU > 3.wypadanie odbytu "Choroba występować może w każdym wieku, jednak najczęściej dotyczy dzieci w wieku 1-3 lat oraz kobiet po 60 roku życia" "Wypadanie odbytu i odbytnicy jest zwykle wynikiem wrodzonego lub nabytego osłabienia mięśni, na których podwieszona jest odbytnica oraz mięśni krocza. Choroba może rozwijać się także w związku ze znacznego stopnia osłabieniem i zwiotczeniem zwieraczy odbytu. Przyczyna wrodzonej postaci choroby występującej u małych dzieci nie jest jak dotąd jednoznacznie wyjaśniona. " Więcej tutaj www.emedica.pl/szczeg_choroby.php3?nr=170&typ=1 ANI SłOWA O ANALU !!! Trzyletnie dzieci i anal??? > 4.nietrzymanie i bezwiedne oddawanie stolca a za tym problem ze zwieraczem > 5.w czasie uprawiania zachodzi prawdopodobieństwo przenoszenia bakterii z odbyt > u > do pochwy. Jak się zapalenie wda to mozna wyleczyć w dobie antybiotyków. Podczas nie parwiodłowego podmywania istnieje identyczne niebezpieczeństwo Reszty mi się nie chce sparawdzać, bo nie mam czasu. Wymieniłaś sobie choroby odbytu i tyle. Nalepsze jest to, że wszytskie jesteśmy na nie narażone, bo ciąże i porody powodują wiele chorób odbytu....nie zachodzimy w ciąże !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 16.08.06, 16:20 Odpowiadasz na : Gość portalu: kalina napisał(a): Więc nie zadawaj pytan tylko wybierz sie poogladac ludzi na oddziale.Ja nie napisałam ze to jedyna przyczyna ale ten otwor juz sama natura stworzyła do innego celu ale jak ktos to lubi to niech sie babrze.Jak widac musisz czytac zeby cos wiedziec a ja juz nie musze bo naczytałam sie i nauczyłam na pamięc przez 5 lata teraz widze na codzień.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.08.06, 23:03 5 lat czego? moze studiow medycznych? one trwaja 6 lat, moze na ostatnim roku bylo o odbycie i ominelas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 17.08.06, 13:25 medyk napisał(a): mgr.pielęgniarstwa(dla mnie to wystarczy aby miec wiadomości) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 17.08.06, 14:35 Takie jakieś niepełne te wiadomości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kimi MGR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:35 Magistra może i zrobiłaś, ale masz braki w elementarnej wiedzy - po mgr nie stawia się kropki. Przyszła mgr filologii polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 16.08.06, 16:35 > www.zdrowemiasto.pl/_zm/index.php?art=58 > ANI SłOWA O ANALU > Proktolog tam wrażnie ci pisze ze szczelina odbytu powstaje od uszkodzenia mechanicznego ,wiec ten sport jak najbardziej moze to spowodowac,bo jak wczesniej napisałam ze ten kanał służy do wydalania a nie drażnienia.Nawet błona sluzowa odbytu nie jest przystosowana do takiego aktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 16.08.06, 20:29 Szczelina odbytu to nie ciężka choroba jelita. Napisałas wcześniej, że anal wywołuje ciężką chorobe jelita grubego....nadal nie wiem jaką więc nadal proszę o konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 17.08.06, 13:27 kalina napisał(a): Uważasz ze nie cięzka.Dziecinko czasem te szczeline trzeba operowac bo leczenie zachowawcze nie daje rezultatów.Sama choroba to straszny ból.Skoncz z tymi konkretami bo to zaczyna byc nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 17.08.06, 14:32 Przede wszystkim nie dziecinko, wypraszam sobie. Napisałaś bzdeta, wyolbrzymiłaś sprawę i się pogubiłaś. Nadal czekam na ww. ciężką chorobę jelit. Co to za choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-m Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 17.08.06, 15:38 Odpowiadasz na : Gość portalu: kalina napisał(a): Ty nie czekaj na ciezka chorobe jelit bo juz jedna chorobe widze ze masz i to cięższą od najciężej a to sie nazywa świr i nie tylko na punkcie analu tak ogolnie jest z toba cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_arna Re: Seks analny i hemoroidy 16.08.06, 17:44 1.Zapalenie odbytu > 2.szczelina odbytu. > 3.wypadanie odbytu > 4.nietrzymanie i bezwiedne oddawanie stolca a za tym problem ze zwieraczem > 5.w czasie uprawiania zachodzi prawdopodobieństwo przenoszenia bakterii z odbyt > u > do pochwy. Czy w przypadku gejów punkt 5 też obowiązuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta1 Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.cable.smsnet.pl 28.12.13, 11:13 Ewa ty jesteś prawdopodobnie osobą o małym ilorazie inteligencji czyli na poziomie zerowym takie fora służą do pomocy a nie ocenianiu zapewne też nie masz obycia na takich forach więc najlepiej będzie jak oddasz komputer komuś kto potrafi z niego korzystać bo wybacz ale ta zabawka nie dla ciebie heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Zalosne.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.08.06, 10:25 Wiecie co to zalosne. Dziewczyny pisze na forum zadajac intymne pytanie a Wy z niej idiotke robicie. To przykre, ze mamy takie chore spoleczenstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka24 Re: Zalosne.... IP: *.cable.satra.pl 14.08.06, 14:24 Wiecie co ja nie rozumiem po co wogole to forum. Ktos zaklada watek, zadaje pytanie a wy go za to perfidnie objezdzacie albo wybucha straszna klotnia miedzy osobami odpowiadajacymi. Przeciez to czysty idiotyzm. Mam wrazenie ze na tym forum pisza tylko jakies niewyzyte osoby z problemami o podlozu psychicznym!!! A wracajac do Twojego pytania Agunia to nie znam odpowiedzi poniewaz rowniez spotkalam sie z roznymi opiniami na ten temat. Gdzies w necie czytalam ze seks analny moze byc zalecany osobom ktore cierpia na hemoroidy, poniewaz wtedy zostaja one odprowadzone do wewnatrz, a taki zabieg stosuje rowniez lekarz proktolog wprowadzajac do odbytu specjalny przyrzad. Powinnas zapytac lekarza a nie jakies tam niedoswiadczone osoby na forum, wystarczy ze napiszesz jedno slowo to zaraz znajda sie jakies zmije ktore sie rzuca na pozarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-m Re: Zalosne. 16.08.06, 16:47 Gość portalu: olka napisał(a): > To przykre, ze mamy takie chore spoleczenstwo... Rozumiem ze dla ciebie chorzy to ci którzy nie uprawiają analu? Gratuluje dobrego poczucia humoru. Załosne to jest to ze coraz wiecej kobiet ma te zboczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_arna Re: Zalosne. 16.08.06, 17:49 ex-m napisał: > Gość portalu: olka napisał(a): > > > To przykre, ze mamy takie chore spoleczenstwo... > > Rozumiem ze dla ciebie chorzy to ci którzy nie uprawiają analu? > Gratuluje dobrego poczucia humoru. > Załosne to jest to ze coraz wiecej kobiet ma te zboczenia. Ehh,ludzie czytajcie ze zrozumieniem!! Chodzi o to ,że wystarczy, że ktoś zada jakieś pytanie trochę problematyczne i dyskusyjne a od razu znajdą się właśnie ludzie Twojego pokroju, zamiast odpoweidziec grzecznie albo nie odpowiadać wcale jątrzą jady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katie Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:32 ja zupelnie nie rozmumiem napastliwego tonu.. jesli chodzi o kategoryczne NIE dla seksu analnego to jesli masz cos przeciwko - nie uprawiaj. tyle. a argument, ze 'ta dziurka jest od wydalania' jest adekwatny do argumentu 'buzia jest od jedzenia i mowienia' - seks oralny tez jest oblesny? tu juz pewnie tak kategoryczne byscie nie byly.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 12:47 Też tak uważam więc jej odpowiedziałam konkretnie, za co dostałam burę od jakiejś idiotki, która pomyliła osoby i nie wiem czemu przypisała mi popieranie i stosowanie takowego sexu, chociaż nigdzie nic takiego nie napisałam! Coponiektórym się na mózg rzuca po prostu od tej zjadliwości i nienawiści do wszystkiego i wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Seks analny i hemoroidy 14.08.06, 22:35 Zauwazam u niektórych dziwny objaw: wystarczy, że padnie slowo seks analny, bez względu na to w jakim kontekście po chwili zjawia się stadko krzykaczy, którzy mocno alergicznie reagują na tą formę seksu. Po kilku wpisach z medycyny temat schodzi na kwestię moralno-filozoficzno-etyczno-religijne, a pytający (wszyscy popierający anal również) zostaja osądzeni od czci i wiary, wyzywani niewybrednymi tekstami. Proponuję trochę wiecej kultury niektórym osobom i odrobinę więcej tolerancji, bo zachowujecie sie tak jakby ktoś was zmuszał do seksu analnego, a nie tylko zadawał pytanie na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:27 a co was obchodzi co ludzie robią sobie w domu jeżeli mają na to ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz proktolog Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.elpos.net 16.08.06, 18:46 Robcie,robcie,dzieki temu i Waszym hemoroidom ja mam 3 domy,3 samochody,wakacje na Bahama i kasy wbród Odpowiedz Link Zgłoś
ellea35 Re: Seks analny i hemoroidy 16.08.06, 18:51 Nie dziwie he he temu "twojemu bogactwu" skoro tylu na swiecie odmieńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 16.08.06, 20:34 Gdybyś był lekarzem napisałbys poważnie i fachowo czy anal szkodzi czy nie a nie wypisływał(a) takich głupot. Jak panie lekarzu maturę zdaleś? Pisze się w bród nie w wbród. Boże co za ciemnogród (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.e-wro.net.pl 16.08.06, 21:24 nie znam odpowiedzi na twoje pytanie i nie jestem zwolenniczką anala, ale jeśli ktoś lubi to jego sprawa...........dlaczego krytykujecie i oceniacie? każdy robi w łóżku i nie tylko w łżku co lubi i jeśli nikogo tym nie krzywdzi to nikt nie ma prawa tego oceniać , negować............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:25 Odbyt do tego nie jest przeznaczony i lepiej nie ryzykuj.Hemoroidy wychodzą od twardego stolca,który stawia opór na jelito,a penis niestety stawia jeszcze większy opór,więc żylaki moga się jeszcze bardziej nasilić.Jelito przeznaczone jest do samoistnych ruchów robaczkowych-perystaltyki,a wkładając penisa pocieranie jest nienaturalne dla jelita.A każdy proktolog będzie odradzał tego typu działania dla zdrowia jelita.Byłam u proctologa z hemoroidami to nawet zabronił myć się wewnątrz jelita bo tam powinna być naturalna flora bakteryjna Odpowiedz Link Zgłoś
agakoziorowska Re: Seks analny i hemoroidy 16.08.06, 21:33 tak mnie ciekawi co to znaczy "myc sie wewnatrz jelita"? to znaczy ze normalnie sie myjesz w srodku????? kurcze ja chyba jestem ...niedomyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:43 Nie słyszałas takiej teorii,że przy hemoroidach,zeby je wyleczyć trzeba myć sie wewnątrz jelita,a następnie smarować maściami.Natomiast lekarz zaprzeczył tej teorii.A druga sprawa jak uprawiać seks analny jesli to jelito jest zabrudzone kałem,afujjjjjj !!!!!!!!!!!I jak by nie patrzył to przeznaczenie odbytu jest tylko do wydalania śmierdzących resztek pokarmowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 16.08.06, 22:01 A jak myłaś sobie jelito to się nie brzydziłaś? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyhumor Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:31 > A jak myłaś sobie jelito to się nie brzydziłaś? ))) hihihihihihihi)))) hahahahahahahahahahahhahahah)))),ale jaaaaaja !!!!!! hihihihhahahahah))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.e-wro.net.pl 16.08.06, 22:33 dobre! a czym się myje jelito? ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 16.08.06, 22:46 Szczotka do butelek? Szczotka do mycia kibleka? )) Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Seks analny i hemoroidy 16.08.06, 22:21 A słyszałaś o prezerwatywach? Skutecznie chronią przed "brudem" jak to nazwałaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:33 Ja o NIEBIE Ty o chlebie i jak się z Tobą porozumieć??????????????))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.e-wro.net.pl 16.08.06, 22:35 Agulka powiedz co ci przeszkadza,że ktoś uprawia sex analny-jeśli nie z Tobą - nie powinno Cię to interesować!skąd ta krytyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:43 kochana,toć ja przecież nie krytykuje tylko odraaaadzamCoś Ty taka wraaaaażliwa powiedzieć swojego zdania nie można czy cooooo?? W końcu jest wolnośc słowa,nie?I pewnie,ze możesz to robic jesli Twojemu partnerowi ten smród nie przeszkadza,a Tobie tylko to sprawia przyjemnosc.I hulaj duszo piekła nie ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.e-wro.net.pl 16.08.06, 22:47 wyobraź sobie,że nie mam takich doświadczeń.................ale nikomu nie odradzam-każdy robi co lubi,a wolność słowa jest -masz rację-tylko po co takie złośliwości z tej okazji? pozdrawiam życząc zadowolenia z życia( wówczas przychylniej się patrzy na otoczenie i nie krytykuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:54 > ale nikomu nie odradzam-każdy robi co lubi, No to po co wogóle jest dialog miedzy ludzmi????tzn,że jeśli lubisz dla przykładu heroinę to ja nie mam zadnego prawa nawet sie odezwać i nie moge powiedzieć własnego zdania i doradzić Tobie,ze to jest złe,tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.e-wro.net.pl 16.08.06, 23:02 heroina jest zła-to fakt,a na temat anala opinie są różne-według Ciebie jest zły, według innych super...mi się nie podoba ,że ktoś kogoś na tej podstawie ocenia( i nie jest to uwaga do Ciebie),a dyskusje z zachowaniem pewnych reguł- jak brak chamstwa,wulgaryzmów i nieuzasadnionej krytyki są ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 16.08.06, 22:48 Po lewtywce nie śmierdzi....Śluz z pochwy ma intensywniejszy zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-m Re: Seks analny i hemoroidy IP: 80.54.169.* 17.08.06, 13:37 Co jedna to bardziej walnięta.I jak tu założyc rodzine z takimi co to mysla tylko odbytem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 17.08.06, 14:33 Ja odpadam bo juz jestem zajęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 15:16 ex-m swiete słowa podpisuję sie pod Twoim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
ex-m Re: Seks analny i hemoroidy 17.08.06, 15:47 Agulko nie przetłumaczysz takim ze odbyt to kupa bakterii i smrodu i zawsze cos tam zalega tymbardziej komus kto ma odchylenia i anal to jego chleb powszedni.Kalinka jak widac drązy i podważa wypowiedzi ludzi majacych wiedze bo lubi te zabawę a jednoczesnie chce wiedziec czy nie zachoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
matalanka1 Re: Seks analny i hemoroidy 17.08.06, 17:39 dokladnie... Kalinka boi sie jakiegos choróbstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.softel.elblag.pl 17.08.06, 21:05 To chyba naturalne, że się boję ewentualnych komplikacji. Tylko na razie nie wiem czego mogę się bać, skoro nikt nie potrafi napisać i przytoczyć niczego konkretnego na temat realnych zagrożeń zwiazanych z uprawianiem tego seksu. Chyba jednak takich nie ma )) Odpowiedz Link Zgłoś
meristop Re: Seks analny i hemoroidy 17.08.06, 22:13 Gość portalu: kalina napisał(a): Pożyjesz to zobaczysz jak ci stary bedzie zakładał pampersy bo bedziesz gubic za soba strawione resztki pokarmowe.Ale co tam dla was,przeciez to przyjemnośc. Chyba jednak takich nie ma )) Ty naprawde masz nierowno pod beretem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.softel.elblag.pl 17.08.06, 23:40 rozumiem, że ty już nosisz ww pampersy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyhumor Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:47 > rozumiem, że ty już nosisz ww pampersy? wiesz co osłabiasz mnie już nawet nie chce mi się śmiać z twoich niedorozwiniętych zartów(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rkkrakow Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 00:55 niedorozwinięty to ty jesteś ...i to całkiem mocno z tego co prezentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
ex-m Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 11:00 Gość portalu: czarnyhumor napisał(a): > > rozumiem, że ty już nosisz ww pampersy? > > wiesz co osłabiasz mnie już nawet nie chce mi się śmiać z twoich > niedorozwiniętych zartów(((((( To ty nie wiesz ze tacy jak kalinka nie żartują,tak sie zachowuja ludzie skrzywieni psychicznie jesli nic nie maja na swoja obrone to atakują i sa agresywni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 18.08.06, 11:36 No dokałdnie, ludzie skrzywieni psychicznie atakują i są agresywni. Teraz polecam przeczytać wątek jeszcze raz i przyjrzeć się kto tu atakował i był agresywny ))) Odpowiedz Link Zgłoś
meristop Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 10:43 Ja w przeciwieństwie do ciebie laluniu jestem normalna i wiem do czego służa otworki a tobie jak widac mamusia nie wytłumaczyła ze tędy robi sie kupke a nie wkłada penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
meristop Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 10:45 oczywiscie do sie tyczy 'kaliny" co by nie obrazic ludzi tutaj myślących głowa a nie tym czym mysli ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:56 > Ja w przeciwieństwie do ciebie laluniu jestem normalna i wiem do czego służa > otworki a tobie jak widac mamusia nie wytłumaczyła ze tędy robi sie kupke a nie > wkłada penisa. No dokładnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:27 Ja i mój mężuś wolimy bez prezerwatywy i kochać sie po ludzku Odpowiedz Link Zgłoś
ellea35 Re: co to znaczy kochac sie po ludzku???????????? 17.08.06, 19:59 Odpowiadasz na : joanna266 napisała: Tzn.dopochwowo.Druga dziurka to dla odchodów i dla zboków. Odpowiedz Link Zgłoś
agakoziorowska Re: co to znaczy kochac sie po ludzku???????????? 17.08.06, 20:04 aaaaa bo ja myslałam że przy zgaszonym świetle i pod kołdrą Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: co to znaczy kochac sie po ludzku???????????? 17.08.06, 21:22 ja tez tak pomyslałam))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyhumor Re: co to znaczy kochac sie po ludzku???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:50 aaaaale śmieszneeee !!!!!!hahahahhahahahihihihiu ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadi Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.172.103-84.rev.gaoland.net 18.08.06, 03:46 Żałosne jesteście... Jakim prawem oceniacie co jest dla kogo normalne i co komu sprawia przyjemność? Rozumiem, że przeciwniczki "zboczeń" to tylko po ciemku, po bożemu i przez dziurę na wysokości krocza? Albo ewentualnie na forum to bułkę przez bibułkę, a poza forum to... cóż, dośpiewajcie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
meristop Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 10:46 Kadi napisał(a): Kadi ty tez zbocz? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 12:43 mogłabym poprosić o definicję zboczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:18 > mogłabym poprosić o definicję zboczeniem Kochana wewnątrz każdego człowieka jest cos takiego jak SUMIENIE i ono mówi co jest dobrem a co złem.Jesli słuchasz go bedziesz wiedziała co jest zboczeniem,a jesli nie chcesz go słuchać ,zagłuszasz je i wolisz żyć wbrew jemu to niestety nie bedziesz mieć żadnych zasad moralnych i poczucia zła w swoim życiu i nawet jeśli nie wyrządzasz krzywdy nikomu uprawiając "sex do dupy" (tu przepraszam za brzydkie słowo-dupa)to jednak wyrządzasz tę krzywdę sobie nie zdając sobie sprawy czym to grozi Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 13:35 Nie myl sumienia z NORMĄ KULRUTOWĄ. Kiedyś sumienie zabraniało seksu w celach innych niż prokreacja, czy przyjemność erotyczna. Sumienie ewaluuje razem ze społeczeństwem. Pojęcie Zła także - chcesz tego, czy nie. Ty masz pewne granice wewnętrzne i należy ci się za to szacunek. Szacunek należy się też innym osobom w świetle prawa dojrzałym do seksu - dopóki ich czyny są akceptowane przez drugą stronę, prowadzą do satysfakcji. Także nie rozumiem po co ten cały hałas w tym wątku - niech każdy, świadomy plusów i minusów, robi w łóżku to co mu i partnerowi się podoba. to jednak wyrządzasz tę krzywdę sobie nie zdając sobie > sprawy czym to grozi Psychopaci też mają sumienie, ale wołałbym żeby nie słuchali tych swoich "wewnętrznych głosów" Odpowiedz Link Zgłoś
cza_arna Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 18:36 Kiedyś sumienie zabraniało seksu w celach innych niż prokreacja, czy przyjemnoś > ć erotyczna. Sumienie zabraniało...w takim razie co zabraniało?? jak nie cele prokreacyjne i przyjemnościowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:45 Wiesz kadi ty chyba niedouczona jesteś ....nie wiesz,ze żródłem satysfakcji seksualnej jest łechtaczka,która jest umiejscowiona troszkę wyżej i bardziej z przodu,a ruchy prące w pochwie stymulują też łechtaczke i dzięki temu można osiągnąć orgazm i generalnie ja to wolę niż taki sex do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 18.08.06, 14:19 W takim razie skąd sie biorą orgazmy przy seksie anlanym? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-m Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 15:14 Gość portalu: kalina napisał(a): > W takim razie skąd sie biorą orgazmy przy seksie anlanym? Ty to nawet orgazm bedziesz miała jesli włożysz sobie do ucha. To z przodu juz pewnie dla twojego partnera jest nieatrakcyjne skoro wziął sie za tył.Ha ha haaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 15:21 Zawsze przyjemnie popatrzeć jak jedna ze stron w dyskusji zamiast korzystać z argumentów merytorycznych używa grubiaństwa i braku kultury. Może to jakaś forma zaspokojenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Seks analny i hemoroidy IP: 195.116.116.* 18.08.06, 19:17 Tak, masz rację niestey (( To się stalo dwa lata temu, powiedział, że tylko od tyłu bo jestem gruba wstrętna i że nie moze na mnie patrzeć, cóż było robić....jestem zdruzgotana. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 14:31 To te mające orgazm poprzez pieszczenie sutków, to są dopiero zboczone... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Seks analny i hemoroidy 18.08.06, 19:38 ło matko a co komu do tego co ktos inny robi w lozku???kompletnie nie rozumiem jak mozna komus ubliżac z powodu iz ten uprawia seks analny.przeciez to osobista sprawa kazdego człowieka.jak czytam niektore wypowiedzi tutaj to naprawde jestem zażenowana.przeciez nikt tu nikogo nie zmusza do anala.sama uwazam ze w lózku jest dozowlone wszysko co sprawia przyjemnosc obojgu partnerom nikogo przy tym nie krzywdząc.jeden lubi sado maso drugi fetysze trzeci anala.na co dzien to sa ludzie z ktorymi mozna normalnie pogadac i niczym nie roznia sie od normalnego czyt.uprawiajacego po bozemu seks społecznestwa.sama nie lubie anala tylko ze wzgledu na to iz sprawia mi bol.moj mąz juz wielokrotnie namawial mnie do tego.ale ja nie mam ochoty i juz.ale gdyby mnie to nie bolało to czemu nie?dlatego bo odbyt słuzy do wyprozniania?? no prosze was nie rozsmieszajcie mnie))a usta do jedzenia picia i mowy??? seks dla niekorych to bliskosc a ludzi w stałych związkach pociąga maksymalna bliskosc i oddanie partnera.seksu analnego raczej nikt nie bedzie uprawiał na pierwszej randce.nie moge powiedziec ze gorąco polecam ale tez nie odradzam.ten kto che niech uprawia ten kto nie chce niech nie ubliza innym.tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Seks analny i hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:48 joanna ma racje i moze na tym trzeby by zakonczyc ten zenujący wątek (zenujacy z powodu niektorych wypowiedzi a nie zadanego pytania rzecz jasna) naprawde nie rozumiem skąd w ludziach tyle jadu, ciemnoty i hipokryzji Odpowiedz Link Zgłoś
meristop Re: Seks analny i hemoroidy 23.08.06, 20:01 Czym sie głupie baby roznicie od gejów.Niczym a tyle złego co niektorzy o nich mowia a to samo robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha nie to żebym była mega ciekawa ale IP: *.cheeloo.net 28.12.13, 15:43 czy autorka w tym gąszczu krzyków uzyskała odpowiedź na swoje pytanie?? ha ha Odpowiedz Link Zgłoś