Gość: klient IP: *.160.unknown.vectranet.pl 28.09.07, 19:33 Mozna to okreslic jednym słowem nic nie zrobili Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Na ile osob mozna glosowac ? IP: *.dot-com.net.pl 28.09.07, 20:05 na kogo glosujecie i dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bercikx83 Re: Na ile osob mozna glosowac ? IP: *.160.unknown.vectranet.pl 01.10.07, 17:08 do sejmu na jedną!!! Na UPR-owca Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Punktujemy podkarpackich posłów 28.09.07, 20:51 Niestety większośc naszych posłów to tzw. poslowie anonimowi. Szerzej znany Kuchcinski to stały bohater programów satyrycznych z powodu braku tresci w tym co mówi. Najlepszy to zapewne poseł Kasprzak / mam na mysli okręg Krosno/. Odpowiedz Link Zgłoś
gocze1 Re: Punktujemy podkarpackich posłów 28.09.07, 21:57 A czego się spodziewałeś po Kuchcińskim ogrodniku z wykształcenia? Załapał się w politykę a polityk z niego żaden ( jego wypowiedzi przed kamerą to takie bleblanie) ale jako wierny pretorianin szefa Jarosława i jako szef klubu parlamentarnego PIS wpisał się jako pierwszy na listę wyborczą pod nr1, a że unika kontaktów z dziennikarzami to jest proste- przeciętny dziennikarzyna bije Kuchcinskiego na głowę intelektem i wiedzą ogólną więc te uniki przed dziennikarzami to zapewne taktyka jegomościa żeby się więcej nie kompromitować ...... Nie jeden z 38 mln Polaków chciałby się załapac do Sejmu na taką kasę poselską i apanaże......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axe Jednym słowem: Cimcirimci ... IP: *.19.165.15.osk.enformatic.pl 28.09.07, 23:51 Ech żeby mieć choć jednego skutecznego posła. Niech nie będzie lubiany w reszcie kraju, niech będzie brzydki, niech nawet będzie głupi, ale niech będzie skuteczny! Ech żebyśmy mieli choćby ... Gosiewskiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Niby żart, ale ... IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 29.09.07, 01:05 ... ile smutnej prawdy w Twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak kto to jest Jan Tomaka IP: *.12.240.220.dynamic.dsl.rns02-kent-syd.comindico.com.au 29.09.07, 09:44 oto historia jego przynaleznosci partyjnych; pzpr, solidarnosc, zsl, zchn, po. kto nastepny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulo Punktujemy podkarpackich posłów IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.07, 12:52 Jesli pójde na wybory to głosowac tylko przeciw PiSiorom bo wczesniej głosowałem na nich ale jak widze co zrobili dla podkarpacia to ręce opadają .Wezmy takiego Szlachte nic kompletnie nie zrobił dla regionu a jeszcze mu zaszkodził jak było głosowanie za pieniedzmi dla podkarpacia to głosowa przeciw bo go obowiazywała dyscyplina klubowa to na cholere nam takich polityków.Dzieki nim wprowadzili głupawe przepisy chodzby uzywanie swiateł przez całą dobe gdzie przez to wzrosła liczba wypadków czytaj. motoryzacja.interia.pl/szukaj/news/coraz-wiecej-zabitych-na- drogach,977465 motoryzacja.interia.pl/szukaj/news/swiatla- nie-tworzyc-bezmyslych-przepisow,887224 i co on na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temistokles Ale artykuł: ani obiektywny ani fachowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 16:34 pani redaktor Bujara włączyła się w kampanię wyborczą. Tylko nie wiem, czy nie ma pojęcia o tym kto jak działa, czy specjalnie wypisuje głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Punktujemy podkarpackich posłów IP: *.rzeszow.mm.pl 29.09.07, 19:46 Gazeta wybieliła posłów PO dlaczego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama Re: Punktujemy podkarpackich posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 09:39 ja ide glosowac na swojego wujka,niewazne z jakiej partji,grunt to rodzinka. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_v zapomniej o okręgu i pani poseł Skowrońskiej... 30.09.07, 14:48 gazeta wybitnie wybiórcza Odpowiedz Link Zgłoś
socatapl Re: Punktujemy podkarpackich posłów 30.09.07, 19:40 ja głosuje na Tomake za to pochodz z regionu no i ze zagoscil na swiecie lotnisctwa w aeroklubie rzeszowskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasta opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 08:34 wszelkie takie opinie oraz dane z sesjmowych posiedzen dostepne sa w serwisie gover. Mozna sprawdzic kto ile pracuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustek Tylko PO IP: *.ostdsl.pl 01.10.07, 17:40 Głosujemy na Tomakę Pani Skowrońskiej baaaaaaaaaaaardzo dziękujemy RZESZÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Punktujemy podkarpackich posłów IP: *.164.unknown.vectranet.pl 01.10.07, 18:40 Zdecydowanie ni LiD.Nie dlatego ze to moja opcja,ale dlatego ze najbardziej konkretne antykaczorowskie.Na zasadzie wrog mojego wroga to najlepszy przyjaciel.PO za bardzo obwachuje sie z kaczorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan Punktujemy podkarpackich posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 17:05 Na temat posła Kolodzieja,potwierdzam,ze to beznadzieja.Odnośnie Zajaca to jakby myszką tronca.Lukaciejewską lubię,bo ładna z niej babka,a Kasprzyka toleruję bom nie jego matka.Kuchcińskiego wielbię bo to tęga głowa z ogodnika powstał,a politykiem sie woła. Innych person wcale nie kojarze,może Maksymiuka,bom jest marynarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zając Re: Punktujemy podkarpackich posłów IP: *.ostnet.pl 08.10.07, 18:20 LiD ma najlepszych kandydatów: Buż i Pietrzak. Wybrać ich na posłów, wtedy nie będą odpowiadali karnie za zniszczenie Wyższej Szkoły Społeczno-Gospodarczej w Tyczynie jako były p.o. kanclerz i były p.o. prorektor. Odpowiedz Link Zgłoś