Dodaj do ulubionych

Kindergeld

15.07.14, 10:03
Jesteśmy specjalistami w dziedzinie przygotowania niezbędnej dokumentacji do uzyskania Kindergeld, nasze wynagrodzenie to jednokrotność miesięcznego wpływu z tytułu zasiłku Kindergeld – płatne dopiero po uzyskaniu przez klienta pierwszej wpłaty na konto.
Firma Piotr Pliszka
Faucherweg 32a
13599 Berlin
Mobil: +491637313759
Obserwuj wątek
    • Gość: tereska1972 Re: Kindergeld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.14, 14:21
      Ja Kindergeld załatwiałam przez Europejskie Centrum Podatkowe i jestem bardzo zadowolona, pomocni i skuteczni :)
      • beat_a_71 Re: Kindergeld 24.08.15, 21:26
        czy mogę prosić o jakiś namiar tel lu maila do Panią ? mam umowęz tym biurę chciałabym porozmawiać
    • malenka563 Re: Kindergeld 21.11.15, 20:46
      Witam nie wiem czy warto sie starac o kindergeld jezli moj maz pracuje w DE od tamtego od czerwca. Od lipca 2014 roku mieszkamy razem wychowujemy mojego syna lecz maz nie jest jego ojcem i nie ma nazwiska mego meza. W Polsce tez maz nie ma adresu zameldownia ze mna i moim synem. Jak to wyglada czy bedzie nam sie nalezal zasilek czy nie? Pozdrawiam
      • malenka563 Re: Kindergeld 25.11.15, 14:00
        Przykro mi ze nie dostalam rzadnej odpowiedzi a tak czekalam na jakakolwiek odpowiedz.
    • Gość: Michał Re: Kindergeld IP: *.36.euro-lan.pl 26.05.17, 14:17
      Cześć jeżeli szukacie info dotyczącego Kindergeld i nie chcecie przeglądać tysiąca stron to jak najbardziej polecam zobaczyć na mypolacy.de tam jest wszystko opisane. Powiem tak znalazłem sporo odpowiedzi a pomogli mi w taki sposób, że wszystko było w jednym miejscu ... :) www.mypolacy.de/niemcy,0/s/kindergeld

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka