Dodaj do ulubionych

Odzież Używana

01.12.10, 09:15
Zapraszam do Hurtowni Odzieży Używanej w Krynicznie.
(ok.10km od Wrocławia na trasie Wrocław-Trzebnica-Poznań, droga krajowa nr 5, E261)
W naszej ofercie proponujemy:
- towar sezonowo sortowany Mixy i Luxy
- CRM
- oryginał (nie sort)
- końcówki kolekcji
Towar pakowany w workach 5,10,15,20,25,30kg i nie sort do 200kg.
Możliwość wyboru, ponieważ worki są przezroczyste.
Co poniedziałek nowe promocje!
Towar dla dzieci oraz dla dorosłych.
Zapraszamy do współpracy!
Adres:
Hurtownia Odzieży Używanej
ul. Parkowa 1
Kryniczno
tel. 697-371-030

e-mail: kryniczno.justyna@wp.pl
Godziny otwarcia:
Pn - Pt 8:00 - 17:00
Sob 8:00 - 14:00
Obserwuj wątek
    • bien2 Re: Odzież Używana 28.10.13, 18:30
      Witam serdecznie.
      Zacząłem prowadzić własny sklep z odzieżą używaną, szukam odpowiedzialnego i rzetelnego dostawcy.
      Zalezłem maila z czerwca tego roku na forum i chętnie sprawdziłbym jakiej jakości towar państwo przysyłacie.
      Jeżeli sprawa jest nadal aktualna to bardzo proszę o kontakt.
      Interesuje mnie również cena za kilogram+ koszt dostawy. I jaką mogę zamówić minimalną ilość na próbę.
      ( fajnie byłoby gdyby była to odzież jesień zima.)

Pozdrawiam
      Sławomir Bieś
      • amieamie Re: Odzież Używana 22.11.13, 13:07
        Witaj,

Jestem dostawcą odzież używaną w Anglii. Mam worki mieszankę kobiet, mężczyzn, ubrania dla dzieci również, torebki, kapelusze, paski, kosmetyki, accsesories i więcej. Bez dziur, bez plam. Niektóre z nich są wciąż nowe, z etykietami.Cena wynosi £ 1.10 za powstały.
        Sprzedaję go tutaj w Anglii.

jeśli jesteś zainteresowany, możesz skontaktować się ze mną przez e-mail: eimante.blazeviciute@gmail.com

Pozdrawiam, Eimante

Hello,

I'm a supplier of second hand clothes in England. I have mix bags of women's, men's, children's clothes also, hand bags, hats, belts, toiletries, accsesories and more. No holes, no stains. Some are still brand new, with labels. The price is £1.10 per kilo.
        I sell it here in England.

if you are interested, you can contact me by email: eimante.blazeviciute@gmail.com

Regards, Eimante
    • mlhurtownia Re: Odzież Używana 27.02.15, 13:20
      Hurtownia odzieży M&L zaprasza do współpracy właścicieli sklepów z odzieżą używaną. W naszej ofercie znajdziecie Państwo wysokiej jakości odzież sortowaną. Towar pochodzi z wyspecjalizowanej sortowni angielskiej. Po więcej informacji, nowości i aktualne promocje odwiedź naszą stronę internetową: www.ml-hurtownia.pl , lub nasze konto na FB: facebook.com/MLHURTOWNIA .
      Zapraszamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka