Dodaj do ulubionych

PRACA !!! OD ZARAZ !!!

18.01.06, 18:05
Agencja reklamowa poszukuje młodych, komunikatywnych o miłej aparycji osób
(Hostess)do obsługi promocji, pokazów, animacji w marketach na terenie
Opola. Chętnych prosimy o wysłanie CV ze zdjęciem na adres ad_art_media@op.pl
lub kontakt tel. 502 564 174.
Wymagana ksiazeczka zdrowia i ukonczone 18 lat.
Obserwuj wątek
    • buczacz8 Re: PRACA !!! OD ZARAZ !!! 13.02.06, 03:13
      ad_art_media napisała:

> Agencja reklamowa poszukuje młodych, komunikatywnych o miłej aparycji osób
      > (Hostess)do obsługi promocji, pokazów, animacji w marketach na terenie
      > Opola. Chętnych prosimy o wysłanie CV ze zdjęciem na adres ad_art_media@op.pl
      > lub kontakt tel. 502 564 174.
      > Wymagana ksiazeczka zdrowia i ukonczone 18 lat.
      Szukajcie za granicą,moja ćórka jest w Brukseli i spełnia Wasze wymogi,włada
      biegle angielskim,słabo Francuskim(jest na II roku nauczania)oraz rosyjskim.Ile
      płacicie,żeby wróciła do kraju do Waszej pracy?-za 650,-zł netto czy warto
      wracać?
      • emkaa2 Re: PRACA !!! OD ZARAZ !!! 15.02.06, 14:07
        buczacz8 napisał:

> ad_art_media napisała:
        >
        > > Agencja reklamowa poszukuje młodych, komunikatywnych o miłej aparycji osó
        > b
        > > (Hostess)do obsługi promocji, pokazów, animacji w marketach na terenie
        > > Opola. Chętnych prosimy o wysłanie CV ze zdjęciem na adres ad_art_media@o
        > p.pl
        > > lub kontakt tel. 502 564 174.
        > > Wymagana ksiazeczka zdrowia i ukonczone 18 lat.
        > Szukajcie za granicą,moja ćórka jest w Brukseli i spełnia Wasze wymogi,włada
        > biegle angielskim,słabo Francuskim(jest na II roku nauczania)oraz
        rosyjskim.Ile
        >
        > płacicie,żeby wróciła do kraju do Waszej pracy?-za 650,-zł netto czy warto
        > wracać?

Co pan /pani wygaduje!Przede wszystkim zeby byc hostessą nie trzeba znac wcale
        żadnych języków ani nawet specjalnie wygląda!To praca tylko i wylacznie dorywcz
        a i przeważnie brana przez studentki które sobie dorabiają zeby odciązyc chocby
        rodziców!Sama jestem hostessą ale nie wiąze z tym jakiejs niesamowitej
        przyszlosci!Oprócz tego studiuje i mam zamiar kiedys pracowac w tym zawodzie
        który sobie wystudiuje!Co w tym złego?A praca calkiem dobrze płatna.Przy dosc
        duzym wysiłku mozna miesiecznie zarobic i ponad 2 tys złotych!Po za tym kazdy
        w zyciu musi sie czyms zajmowac.Ten pan sobie załozyl agencje i z teg sobie
        zyje! Czego się czepiac?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka