Dodaj do ulubionych

poszukiwany kot rosyjski niebieski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 12:59
witam... mam problem z moją kotką (muszę ja dopuścić) ale niestety nie mogę znaleźć w okolicy partnera dla niej.
poszukuje kota rosyjskiego niebieskiego z okolic wałbrzycha (moja kotka jest rasy rosyjski niebieski z rodowodem).
jeśli ktoś ma takiego kocura i mógłby mi pomóc prosze o kontakt: malina131313@wp.pl
PS. kotka uprzyksza mi życie mniej wiecej co 2 tygodnie więc to raczej pilna sprawa :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: poszukiwany kot rosyjski niebieski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 13:57
      widzę że nikt w okolicy nie posiada takiego kocura...szkoda :(
    • Gość: Sara Re: poszukiwany kot rosyjski niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 15:34
      Witam.... wiem że troszkę wcześnie na to pytanie ale jakby wszystko udało się załatwić to w jakich cenach sprzedawała by Pani kotki ??
      Jestem osobą zainteresowaną kupnem takiego kotka i mogła bym poczekać w razie czego tyle ile by trzeba było ;)
      • Gość: gosia Re: poszukiwany kot rosyjski niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 21:17
        kotki byłyby bez rodowodu- bo kicia kupiona była jako wystawowa (nie do hodowli) wobec tego kotki na pewno byłyby dużo tańsze niż z rodowodem. Nad ceną się nie zastanawiałam. Po prostu w chwili obecnej muszę coś zrobić aby choć na chwilę mieć spokój od ciągłego "wrzasku" kotki z rują ;)
        w chwili obecnej czekam na jakiś sygnał od kogoś kto ma kocura tej rasy (zastanawiałam się nad krzyżówką z kotem syjamskim)
        ps. jeśli ktoś chciałby użyczyć swojego pupila mogłabym dać w rozliczeniu kociaka:)
        • Gość: -ł Re: poszukiwany kot rosyjski niebieski IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.03.11, 21:58
          wysterylizuj ja to bedzie spokoj juz na zawsze z rujami tak sie rozbi z kotkami
          • Gość: gosia Re: poszukiwany kot rosyjski niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 22:43
            wiem.. tylko chciałabym aby jeden raz miała małe. Później oczywiście będzie wysterylizowana:)
            a na razie szukam partnera dla niej:)
        • Gość: Ola25 Re: poszukiwany kot rosyjski niebieski IP: 195.164.0.* 04.07.11, 14:31
          Pewnie juz jest za pozno, ale mam nadzieje,ze znalazł sie jakiś chętny "rusek" i nie zrobiłaś krzyzowki z syjamem. po to sa rasowe koty,zeby mieszańców było jak najmniej. nie tylko dlatego,ze takie sa ładniejsze (jak dla kogo) a dachowce brzydsze, w ten sposób zachowuje się linie, charakter kota rosyjskiego, geny - to jak sie zachowują względem ludzi i przede wszystkim zdrowie zwierzątka. Jest wiele schorzen genetycznych, za które kociaki mogą podziękować swoim włascicielom "bo chciał zobaczyc co z tego wyjdzie" albo"beda ładne"...
          p.s. mam rodowodowego ruska, ale w wawie;//
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka