Dodaj do ulubionych

polecam operatora kamery

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 16:07
polecam swietnego operatora kamery na slub, wesele, impreze.
Film bez dluzyzn, profesjonalnie zmontowany. TEL. 516444908
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: polecam operatora kamery IP: *.jmdi.pl 31.08.11, 18:24
      Jestem szczęśliwą mężatką od tygodnia i polecam firmę SZMIT_FILM, która cudownie nakręciła nasz ślub i wesele oraz zrobili cudowne oryginalne zdjęcia. POLECAM SERDECZNIE WARTO!!!!- dziękujemy serdecznie-
      • Gość: ADAM Re: polecam operatora kamery z SZMIT_FILM IP: *.jmdi.pl 31.08.11, 18:35
        OOO widzę, że Wam też zrobili cudowny ślub. FIRMA SZMIT_FILM jest super ja brałem dwa lata temu i też miałem to szczęcie korzystać z ich usług-byliśmy wcześniej na weselu i tak nam się spodobało, że sami poprosliiśmy o oprawę foto. Zgadzam się z panią . To firama na wysokim poziomie. Ale oni nie tylko robią śluby, również spoty reklamowe- od razu widać że nie amatorzy i lata pracy w telewizji widać gołym okiem. My zamówiliśmy bez montażu i jak zanieślismy do montarzysty to nie miał co robić , operator tak świetnie zmontował w kamerze.Profeska mówie wam. Powodzenia
        • Gość: OLEK Re: polecam operatora kamery z SZMIT_FILM IP: *.jmdi.pl 31.08.11, 18:43
          Tak to prawda to super ludzie nie tylko fachowcy ale bardzo sympatyczna zgrana ekipa- szybka i sprawna. A zarazem robią wyjatkowe foty. Wiem że oni się tak bardzo nie ogłaszają, ale mam namiar, bo też korzystałem z polecenia "603044562". Warto bo za tą cenę jest to super zrobione, nie będziecie żałować.
          • Gość: EWA Re: polecam operatora kamery z SZMIT_FILM IP: *.jmdi.pl 11.10.11, 20:05
            oo DZIĘKI ZA NAMIARY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka