Dodaj do ulubionych

Podziękowania dla Rodziców

22.03.11, 09:19
My wymyśliliśmy na podziękowania coś genialnego:
DYPLOMY

Podziękowaliśmy rodzicom przenosząc ich z klasy rodziców do klasy teściów. Dyplomy zrobiły furorę wśród gości, ale i rodzice byli wzruszeni.

Na dyplomach zostały zamieszczone przedmioty wraz z ocenami. Wybraliśmy po 10 przedmiotów zindywidualizowanych pod każdego Rodzica.

Szczerze polecam. Wiem jak ciężko znaleźć coś taktownego na podziękowania dla rodziców. My szukaliśmy długo, ale pomysł się sprawdził. Na koniec podziękowań mój mąż stwierdził, że kolejna klasa to klasa dziadków. Wywołał tym stwierdzeniem wiele radochy;)

A jakie Wy macie pomysły?
Obserwuj wątek
    • Gość: Olcia Re: Podziękowania dla Rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 17:36
      Nasze pomysły na podziękowania dla rodziców znajdziecie na www .metier.net.pl
      W ofercie również zaproszenia ślubne oraz inne dodatki do ślubu i wesela
    • Gość: madzia Re: Podziękowania dla Rodziców IP: *.amg.net.pl 30.06.11, 21:40
      Masz może przykładową treść tego powiadomienia? Niezbyt dokładnie wiem co masz na myśli, tzn. jaki tekst wszystkich tak rozbawił??? Mogłabyś go tu jakos zaprezentować?
      Pozdrawiam
      madzia
    • crystalcityonline Re: Podziękowania dla Rodziców 17.04.12, 22:20
      Polecam oryginalny prezent rodzicom w ramach podziękowania -> Kompozycja ślubna (dwa gołąbki podtrzymujące dzióbkami serce, ozdobione wstążkami) wygrawerowana w krysztale, z możliwością umieszczenia własnej dedykacji. Komplet 2 kryształów. zobacz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka