20.10.03, 13:12
dziewczyny mam dwadzieścia parę lat i łysieję, czy dla was w urodzie faceta
jest bardzo ważne jak facet ma przeżedziałe włosy. Co wolicie???? dłuższe a 3
na krzyż przeżedziałe i zakrywają zakola, czy np. jak facet jest ścięty na
kruciótko i widać zakola, co sądzicie? i jakie są wasze gusta?
Obserwuj wątek
    • Gość: mala najprostszy sposob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 16:40
      to isc do fryzjera ktory ci doradzi fryz odpowiedni do ksztaltu glowy twarzy i
      wogole
      dla mnie jak najbardziej sexy jest sir Sean Connery obecnie bo jak James Bond
      z wszystkimi wlosami bleee
      wielu facetom pasuje sciecie prawie na lyso, jak maja ksztaltna glowke
      wazne zeby fryzura do ciebie pasowala i juz, wybierz sie do stylisty
      • mirollo17 Re: najprostszy sposob 19.08.14, 10:09
        Dla kobiet to w większosći nieistotne. patrzymy na całokształt... Musiscie mieć to coś! Ale jeśli naprawdę Ci przeszkadza łysienie. No cóż, będąc na Twoim miejsu - olałabym sprawę... I tak się w końcu wszyscy zestarzejemy. Aczkolwiek jeśli naprawdę Ci zależy, pomyśl o przeszczepie włosów. Poczytaj: www.zadbajosiebie.pl/przeszczep-wlosow-przeglad-metod/
        • inndys Re: najprostszy sposob 23.08.14, 16:57
          Przez kilka ostatnich miesięcy z mojej głowy ubyło naprawdę dużo włosów. Nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu. Na stronie zamówiłam grzebień, czeszę się nim od kilku tygodni, i widzę efekty. Nie bez znaczenia jest to, co znajduje się na Naszym talerzu.
        • inndys Re: najprostszy sposob 23.08.14, 16:58
          Przez kilka ostatnich miesięcy z mojej głowy ubyło naprawdę dużo włosów. Nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu. Na stronie http://kurujemy.pl/vivicomb-wypadanie-wlosow-grzebien-porost-wlosow/ zamówiłam grzebień, czeszę się nim od kilku tygodni, i widzę efekty. Nie bez znaczenia jest to, co znajduje się na Naszym talerzu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka