Gość: Nati IP: *.limes.com.pl 06.08.11, 09:11 Bardzo gorąco polecam firmę foto.decarte.pl Dobra atmosfera pracy, zdjęcia oryginalne i ładne, naprawde atrakcyjne ceny w stosunku do jakości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slubowicze.pl Re: Fotografia Ślubna Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 12:22 Zapraszam serdecznie do dodania profilu firmy na www.slubowicze.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akeb Re: Fotografia Ślubna Gdańsk IP: *.ideo.pl 12.06.12, 15:26 Jeśli rezygnujecie z kamerzysty to warto zainwestować w profesjonalne i wysokiej jakości zdjęcia, które będą pamiatką na całe życie. Polecam zapoznac się z ofertą fot. Krzysztofa z Gdańska, który zresztą fotografuje na terenie całego kraju. Tu masz linka: zdjęcia ślubne Odpowiedz Link Zgłoś
carol_85 Re: Fotografia Ślubna Gdańsk 21.06.12, 18:23 Zapraszam na naszą stronę: fotografia ślubna Kraków Oferuję: - fotoreportaż ślubny, który obejmuje: zdjęcia od przygotowań Pani Młodej, uroczystości ślub, przyjęcie weselne do oczepin; sesja plenerowa w dowolnym terminie; - indywidualne sesje zdjęciowe; - portfolio dla modelek; - obsługa fotograficzna imprez firmowych; - fotografia mody, reklamowa i produktowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: photodolcevita Re: Fotografia Ślubna Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.12, 13:05 Piękne zdjęcia! gratuluję! a ja zapraszam na : photodolcevita.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
carol_85 Re: Fotografia Ślubna Gdańsk 17.09.12, 15:14 Zapraszam na naszą stronę: fotografia ślubna Kraków Oferuję: - fotoreportaż ślubny, który obejmuje: zdjęcia od przygotowań Pani Młodej, uroczystości ślub, przyjęcie weselne do oczepin; sesja plenerowa w dowolnym terminie; - indywidualne sesje zdjęciowe; - portfolio dla modelek; - obsługa fotograficzna imprez firmowych; - fotografia mody, reklamowa i produktowa. Odpowiedz Link Zgłoś
twojewymarzonewesele Re: Fotografia Ślubna Gdańsk 19.09.12, 14:53 Zapraszam: fotografia ślubna Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
studiofotoart Re: Fotografia Ślubna Gdańsk 19.09.12, 16:03 Zapraszam do zapoznania się ze stroną: fotografia ślubna Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
kamil1803 Re: Fotografia Ślubna Gdańsk 28.10.12, 11:13 ja osobiście polecam Pana Marcina Mrożaka z Gdańska jest profesjonalistą w pełnym tego słowa znaczeniu . Ja jako bardzo wymagający człowiek wpełni byłem zdowolony z jego pracy i atmosfery jaka panowała w czasie robiena zdjęć. Jego praca warta jest każdych pieniedzy. Gorąco polecam, i w imieniu Pana Marcina zapraszam na stronkę marcinrozak.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś