sylwiawm 11.03.06, 01:09 Jakie znacie programy do kompresji plików *.AVI oprócz drDivx? Zgrałam film z kamery, ale zajmuje mi 13 Mb. Teraz przydałoby się to zmniejszyć, ale nie wiem jakim programem? Link Zgłoś Obserwuj wątek
maciejpoczta Re: Kompresja plików AVI 11.03.06, 07:12 To nie jest tak, że film można zmniejszać w nieskończoność zmieniając jedynie program do kompresji. Oprócz DivX jest jeszcze Xvid o podobnych właściwościach. Jednak najmniejszy rozmiar uzyskasz konwertując materiał video do formatu RealMedia, niestety taki film obejrzysz tylko na komputerze. Zajrzyj na tą stronkę. www.divx.howto.pl/ Link Zgłoś
sylwiawm Re: Kompresja plików AVI 11.03.06, 22:36 Nie chodzi mi o zmniejszanie w nieskończoność. Chciałabym aby jakość była dobra i film godzinny zmieścił sięna płytce, ale na Drdivx skończyła mi się wersja trialowa i nie wiem co dalej :-/ Link Zgłoś
mmkkll Re: Kompresja plików AVI 11.03.06, 22:50 labs.divx.com/DrDivX Nowsze wersje zostały uwolnione. PS: 13 MB??? Jaką ten film ma długość? Link Zgłoś