Dodaj do ulubionych

FOTO + VIDEO

06.05.13, 15:37
TAK JAK W TEMACIE POSZUKUJE DOBRE FOTOGRAFA I KAMERZYSTY NA SLUB ORAZ WESELE JEDNODNIOWE :) INTERESUJE MNIE TYLKO FILM W WERSJI FULL HD. :) WESELE NA SLASKU.
PROSZE O POMOC ;)

Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: FOTO + VIDEO IP: *.net-partner.pl 07.05.13, 11:33
      z pełną odpowiedzialnością polecam Panią Magdę Paszek - Fotografia Ślubna Śląsk, w moich kręgach to już niemalże etatowy fotograf (wesele brata, siostry, a może i moje w niedalekiej przyszłości :D)
    • Gość: fidlerstudio Re: FOTO + VIDEO IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 16:19
      Zapraszam do mnie www.fidlerstudio.pl jestem z Warszawy ale pracuję na terenie całego kraju i poza nim.
    • Gość: www.ajdu.pl Re: FOTO + VIDEO IP: *.net04-g1.isko.net.pl 22.07.13, 14:39
      Nie jestem fotografem z dziada, pradziada… mój dziadek był hydraulikiem a babcia gospodynią domową. Absolutnie zdaję też sobie sprawę, że moja oferta nie należy do najtańszych na rynku i chyba nawet dobrze się z tym czuję. Okazje typu „tanio i dobrze” zdarzają się tylko na targach z chińszczyzną i ja zwykle ich unikam.

Moimi atutami za to jest wykształcenie fotograficzne oraz wieloletnie doświadczenie w branży foto. Zapraszam do zapoznania się z moimi zdjęciami: www.ajdu.pl oraz kontaktu: 605 527 207

Pozdrawiam
      Marcin
    • 0panpawlik Re: FOTO + VIDEO 22.07.13, 16:22
      Pozycja numer 6 z tej listy www.favore.pl/uslugi/fotograf.html Jak przeczytacie opis do to zobaczycie, że firma jest profesjonalna. Mają wszystko o co można poprosić studia fotograficzne. Polecam.
    • Gość: foto Re: FOTO + VIDEO IP: *.180.117.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.13, 22:35
      Foto - slavcic.blogspot.com
    • dyska21 Re: FOTO + VIDEO 24.07.13, 14:30
      Zapraszam na www.fotki-slubne.eu oraz ww.art-video.pl
      Posiadamy swój unikalny styl pracy i fotografii, który sprawdzi się wszędzie tam, gdzie najwyższa jakość obrazu jest równie ważna jak skrupulatne udokumentowanie przebiegu uroczystości.
      Gwarantujemy osobiste wykonanie usługi w rozsądnej cenie.
      • 0panpawlik Re: FOTO + VIDEO 25.07.13, 15:56
        forum.gazeta.pl/forum/w,1178,143883608,145922076,Re_Kamerzysta_i_fotograf_na_wesele_28_06_2014.html Tu jest firma Pani Kingi Kurek
        • 0panpawlik Re: FOTO + VIDEO 25.07.13, 15:57
          Przepraszam, podałem wcześniej zły link. Tu jest dobry:
          www.favore.pl/328536_fotografia-slubna-kinga-kurek-reportaz-plener-ruda-slaska-slaskie.html
    • Gość: rkstudio Re: FOTO + VIDEO IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.13, 21:13
      Witam serdecznie,
      W nawiązaniu do ogłoszenia przedstawiam naszą ofertę filmowania wraz z linkiem próbek możliwości realizacji wideo. W przypadku zainteresowania i chęci skorzystania z naszych usług mogę przesłać płytę demo,która zawiera większą ilosć zrealizowanych prac .
      Koszy kompleksowej usługi 1 dniowej:nagranie+montaż+poligrafia+ dojazd = 1.300zł
      W pakiecie :
      - 2x płyta Blu-Ray,
      - 4x płyta DVD,
      - film na nośniku USB wraz z wersją do publikacji w internecie.

Link do filmików:
      www.youtube.com/user/robikier/videos
      Pozdrawiam
      rkstudiowideo
    • Gość: fotoexemplar Re: FOTO + VIDEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 11:14
      Witam serdecznie Wiolu.
      Zapraszam na rafalnowosielski.com/ .
      Fotograf + kamerzysta. Cena 3400zł. On -foto, ona-video - młode ambitne i bardzo kreatywne małżeństwo, wystarczy spojrzeć na portfolio.
      W cenie reportaż od przygotowań, poprzez ceremonię, aż do wesela (ok 1 godz po oczepinach). ok 150-200 zdjęć po eleganckim retuszu + 1000-1500 bez.
      W cenie także foto-książka, oraz plener + oczywiście film na oddzielnej, eleganckiej płycie DVD. Pytanie tylko kiedy termin ślubu? To jest składnik decydujący.
      Zapraszam gorąco i pozdrawiam.
      Rafałi Renia
    • Gość: lukasz_ek Re: FOTO + VIDEO IP: *.net-partner.pl 19.08.13, 11:20
      no to jak nic wal do firmy FotoExperts Fotografia Ślubna Śląskie, bardzo ładne zdjęcia i albumy tworzą, a jeśli chodzi o kamerę to słyszałem dobre opinie o firmie Fotom (ale jak wspomniałem tylko opinie bo sam z kamery na ślubie zrezygnowałem)
    • kamilla.ka Re: FOTO + VIDEO 28.08.13, 10:03
      Witam,
      polecam Mariusza Gandzel ze Śląska robi świetne zdjęcia w przystępnej cenie.
      www.gandzel.com
      www.facebook.com/#!/fotograf.gandzel
    • wasiol86 Re: FOTO + VIDEO 19.10.13, 11:11
      Zapraszam do zapoznania się z moją ofertą:
      www.fotoemocja.pl
      Pozrdrawiam !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka