cytrynka761 03.08.05, 00:01 ????????chodzi mi o osobe, ktora mnie super pomaluje, doradzi itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowa251 Re: Kraków-makjażystka-poszukiwana 03.08.05, 16:19 Wysłałam Ci informację na maila, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Kraków-makjażystka-poszukiwana 03.08.05, 16:36 Podobno w Wieliczce jest super salon kosmetyczny... ale niestety nie znam blizszych namiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
asik45 Re: Kraków-makjażystka-poszukiwana 04.08.05, 05:53 Polecam Ci z czystym sumieniem kogos,kogo na tym forum polecono i mnie.Ta dziewczyna malowała do Ślubu moją przyjaciółkę(marzec) i mnie(kwiecień:)) Polecam Ci z czystym sumieniem,bo zawsze możesz u niej zamówić makijaż próbny a ceny nie ma wygórowanej!!!Jest dobra,ja na codzień sie nie maluję,więc nie chciałam dostac szoku jak sie zobaczę"wytapetowana"...ale nic takiego sie nie zdarzyło!!! POlecam-fachowa,dokładna,sympatyczna,tania,przyjeżdza do domku!! Słowem-warta polecenia!!! Ma na imie Roksana,jest z Krakowa:505-910-093 lub 647- 80-28 PS.Do tej pory u niej korzystam z usług,bo czasem imprezka,czyjś Slub,a czasem dla poprawienia nastroju tylko ozdoba paznokci,bo to też robi! Powołaj się na Agnieszkę G.Powinna skojarzyć jak powiesz,że z forum Ślubnego :)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_bw Re: Kraków-makjażystka-poszukiwana 12.08.05, 20:42 ja dloze moze komus sie przyda adresik www.weselneforum.pl tam jest duzo namiarow rozne adresy zdjecia itp. wszystko dla regionu malopolski :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariettakowal Re: Kraków-makjażystka-poszukiwana 27.12.14, 22:13 Kosmetyczka w Black Pearl przy Szlaki jest bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
greek76 Re: SPAM! n/t 24.07.15, 08:35 Jeżeli make-up w Krakowie to tylko pani Marta z salonu Pure Diamond. Na mój ślub zrobiła mi piękne smoky eyes, malowała również moje dwie koleżanki i obie były zachwycone. namiary na nią możesz znaleźć tutaj purediamond.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
beata_kru Re: Kraków-makjażystka-poszukiwana 25.08.16, 18:14 Mnie super pomalowala kosmetyczka w Black Pearl na Szlaku Odpowiedz Link Zgłoś