alis82 02.06.06, 12:27 Może Mam wrażnie że Szczecin na tym forum jest nieobecny. Jeśli jest inaczej i któraś z Was organizuje ślub i wesele w okolicach Szczecina to jak lokal mogłybyście polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekg21 Re: lokale w Szczecinie 02.06.06, 12:31 Witam Ja reprezentuję Dworek Prawdzic z Niechorza!Jest to przepiękny obiekt położony nad samym morzem, ok 100km od Szczecina. Jeżeli jest Pani zainteresowana naszą ofertą proszę o kontakt- tel. 605951176, gg 1106183, lub mailowo wojciech_gorecki@op.pl pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatek11 Re: lokale w Szczecinie 02.06.06, 15:32 Hej!Ja jestem ze Szczecina, ale wesele robię w Gorzowie, koleżanka robi wesele w jakimś mini pałacyku w Dąbiu, a w Niechorzu (to miejsce co reklamuje Pan post wyżej) byłam tam na weselu i fajnie było Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Forum Szczecin 02.06.06, 15:57 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26028 My mielismy wesele w "Remedium" Na Sklodowskiej-Curie, bo nie chcielismy miec w obleganym "Rondzie" z druga para...Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
alis82 Re: Forum Szczecin 03.06.06, 09:47 Szukałam w internecie oficjalnej strony "remedium" ale nie znalazłam. Mogłabyś napisać do ilu osób organizują tam przyjęcia weselne? i z usług jakiej kapeli/ dj korzystałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Forum Szczecin 03.06.06, 09:55 Ja mialam wesele na 27 osob. Chyba do 40 wchodzi. Muzyke puszczalismy z wlasnych plyt (nie chcielismy przy tak malej liczbie osob dj-a). Strony nie maja:((((. Odpowiedz Link Zgłoś
alis82 Re: Forum Szczecin 03.06.06, 10:01 Hmm... myślałam że to trochę większy lokal... My potrzebujemy lokalu na około 100 osób. Oboje pochodzimy z dużych rodzin. Zastanawialiśmy się nad Koszewkiem ale nie słyszałam dotąd żadnych opinii na ten temat:( A poza tym chcielibyśmy część wesela zorganizować na powietrzu jeśli pogoda na to pozwoli ( sierpień). Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Forum Szczecin 03.06.06, 10:39 Palac w Wasaczy jest super i tanio wychodzi w sumie nocleg, ale musisz szybko rezerwowac (zakladam, ze masz na mysli sierpien 2007)??? Odpowiedz Link Zgłoś
anjaa klasztor w Cedyni 04.06.06, 11:55 Jestesmy ze Szczecina ale wesele organizowalismy w Cedyni, poniewaz to miejsce nas urzeklo! www.klasztorcedynia.pl Goscie troche marudzili na dojazd (75km)ale po imprezie nie mogli sie nachwalic naszego wyboru. Wszystko wypadlo super!!! Jedzenie bylo przepyszne, dekoracja sali bardzo elegancka, obsluga lepsza byc nie mogla... Obiekt jest naprawde wyjatkowy, a wlasciciele chetni do negocjacji przy duzych imprezach. Ceny ksztaltuja sie podobne jak w dobrych lokalach w Szczecinie, doliczyc nalezy tylko koszt noclegu gosci. A klimat nie do opisania!!!!! Jak ktos jest zainteresowany, niech pisze na gazetowego. Chetnie poopowiadam... Pozdrawiam wszystkie przyszle panny mlode! Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: klasztor w Cedyni 22.09.06, 11:15 Czesc Anjaa! Wyslalam ci jakis czas temu wiadomosc na gazetowego. Odpisz, jak mozesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiszcz Re: lokale w Szczecinie 22.09.06, 12:58 co prawda ja robiłam uroczysty obied dla 10 osób w Restauracji VINCENT na ul. Tkackiej (polecam na mniejsze uroczystości) ale byłam na weselu w Pałacu Maciejewo www.palacmaciejewo.maxmedia.pl/ Niesamowita sceneria, przepyszne jedzenie i wspaniała organizacja. Gdyby nie względy rodzinne i finansowe zdecydowałabym się właśnie tam na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
viptaxi Re: lokale w Szczecinie 22.07.13, 09:34 dobry-lokal-na-wesele.szczecin.pl/ i limuzunka za grosze limuzyna-volvo.szczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: lokale w Szczecinie 22.09.06, 13:09 ja mialam w chociwlu, bo to 60km od szczecina a wiele taniej. W palacu nad jeziorem. jak bedziesz miala jakies pytania - pisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
viptaxi Re: lokale w Szczecinie 22.07.13, 09:35 dobry-lokal-na-wesele.szczecin.pl/ i limuzunka za grosze limuzyna-volvo.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś