Dodaj do ulubionych

Szkolenia Excel

12.02.13, 15:47
Zapraszam na profesjonalne szkolenia z MS Excel - wszystkie poziomy zaawansowania

Szkolenia otwarte - dla wszystkich zainteresowanych - odbywają się w Warszawie (Śródmieście)
Szkolenia zamknięte - dla grup zorganizowanych

Szczegółowe informacje na stronie
www.forumszkoleniowe.com.pl

Obserwuj wątek
    • cczerwona Re: Szkolenia Excel 15.02.13, 13:46
      szkolenia otwarte na temat technik sprzedaży i negocjacji, które odbywają się w Warszawie i we Wrocławiu. Przykładowe szkolenie jakie może Państwa zainteresować to Wzór skutecznej i perswazyjnej wizyty handlowej. Naprawdę warto skorzystać i doszkolić swoje umiejętności.
    • ricki_ticki Re: Szkolenia Excel 24.04.17, 12:29
      Zachęcam do sprawdzenia sobie oferty firmy itschool.pl/szkolenia/microsoft-office/vba/. Szkolenia trwają kilka dni, ale efekty są niesamowite. Osobiście jestem bardzo zadowolona, myślę ze firma jak najbardziej warta polecenia. Pracownicy są kompetentni i niezwykle zaangażowani.
    • ania-ki Re: Szkolenia Excel 14.11.19, 18:38
      Ja szczerze polecam szkolenie excel wrocław najlepsze szkolenie z excela jakie miałam do tej pory :)
    • alek499 Re: Szkolenia Excel 20.01.20, 09:55
      To i ja dorzucę informację o firmie która szkoli z Excela - robią to w Warszawie, Sopocie i Zakopanem -z noclegami 2 dni. Ceny i zakres materiału na stronie Szkolenia z excela
    • sofiia Re: Szkolenia Excel 27.05.20, 14:24
      Dorzucam informację o firmie gdzie można znaleźć pomocy w nauce

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka