Dodaj do ulubionych

kurs rysunku kraków

15.05.13, 21:45
Kurs rysunku w Krakowie prowadzony przez Szkołę rysunku odręcznego MDK-kurs otwiera zapisy na nowy rok szkolny 2013/14
Szkoła rysunku odręcznego MDK-kurs zaprasza na lekcje rysunku architektonicznego prowadzone przez architektów z wieloletnim doświadczeniem pedagogicznym. Zajęcia zawsze rozpoczynają się cyklem wykładów wprowadzających do rysunku architektonicznego mającymi na celu przybliżenie kursantom terminów takich jak: perspektywa jednozbiegowa, dwuzbiegowa, ulica, uliczka, plac, aleja, pierzeja- ze szczególnym uwzględnieniem ich zróżnicowania schematycznego, omówienie praktycznych technik rysunku z natury, projektowania architektonicznego, projektowania elementarnego i wielu innych.
Kurs rysunku prowadzony jest podczas roku szkolnego w tygodniu w godzinach od 15.00 do 19.00 oraz oraz w weekendy 10.00 do 19.00. Wakacyjny kurs rysunku rozpoczyna się z pierwszym czwartkiem lipca, a kończy się z ostatnią sobotą sierpnia w godzinach od 10.00 do 14.00.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się ze szczegółową ofertą kursów rysunku.
Obserwuj wątek
    • packmanforever Re: kurs rysunku kraków 30.07.13, 19:48
      Zgadzam się, chodziłam w tym roku na kurs i dostałam się na studia, chociaż fakt, miałam ich czasem dosyć, ale takie parcie na uczniów jak widać się opłaciło! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka