magda_m86 16.03.09, 00:58 Potrzebuję informacji o jakimkolwiek połączeniu (pks, bus) z Białej Podlaskiej do Chełma. Wiem, że kiedyś był tylko jeden pks o 7:30, czy coś się zmieniło? A może są jakieś busy??? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4freddy Re: Biała Podlaska - Chełm 16.03.09, 16:07 > Potrzebuję informacji o jakimkolwiek połączeniu (pks, bus) z Białej Ja jakbym potrzebował takich informacji, nie pisałbym na forum i nie tracił bezsensownie czasu - tylko zadzwonił na odpowiednią informację :) albo przynajmniej skorzystał z Googli ?? www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=Yrt&q=informacja+pks+Bia%C5%82a+Podlaska&btnG=Szukaj&lr= Ewentualnie ze strony PKS-u ??? www.pksbialapodlaska.pl/pks/ Zawsze można zapytać u przewoźników - wysyłając meila albo dzwoniąc i pytając czy tam jeżdżą??? busy.info.pl/2,1325,27010,biala-podlaska,parczew.html?is_all=1 Albo dostać się z którymś z nich do Lublina - i stamtąd próbować łapać połączenie - tak jak robią - ->> WSZYSCY :) busy.info.pl/2,19503,4483,lublin,chelm.html?is_all=1 Ale pytanie o to na forum - byłoby ostatnim moim pomysłem :P Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m86 Re: Biała Podlaska - Chełm 16.03.09, 20:27 ale z was.... juz tego nie bede okreslala... dzieki wielkie za "pomoc", jesli wszyscy zeby dostac sie z bialej do chelma jezdza przez lublin to ja gratuluje pomyslowosci!!! na necie to co moglam to znalazlam i to duzo wiecej niz ambitny Pan 4freddy... okazuje sie ze dojechac mozna jak sie chce... i wcale nie trzeba jechac przez lublin ( ten pomysl naprawde mnie zdruzgotal :D) a na forum z tego co mi wiadomo mozna pytac o co sie chce... myslalam ze moze ktos jest akurat w temacie i wie o jakims nowym busiku...ale nieeee lepiej kogos zbesztac i probowac osmieszyc... ehh widze biala tez genialne miasto... pozdrawiam mieszkancow i szanownych panstwa, ktorzy odpowiedzieli na moje jakze trudne pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: Biała Podlaska - Chełm 17.03.09, 09:09 jakieś kompleksy leczysz? nikt cię nie zbeształ :D hehehe Podałem propozycję i napisałem, ze forum byłoby ostatnim pomysłem na szukanie połączenia. To, że ktoś inny cię beszta i ośmiesza i z tego powodu masz traumę - i źle odbierasz "chęć pomocy" - to już twój problem :P Halo ! Wrzuciłem linki,a zajmuje to trochę czasu - podpowiedziałem co i jak - a ty nazywasz to ośmieszaniem i besztaniem? Zmień otoczenie, znajomych a przede wszystkim dilera - wtedy może inaczej spojrzysz na świat :) To co teraz bierzesz zmienia ci percepcję i masz przekłamaną rzeczywistość. A co do drugiej części twojego postu - zapominasz blondynko, że są ludzie którzy pracują w Chełmie od 5 - 6 - 7 rano - i muszą tam być już we wczesnych godzinach porannych, przynajmniej godzinę wcześniej, żeby dostać się do miejsca pracy - mają w Białej rodziny, więc tu nocują - a takiego połączenia nie ma z Białej - więc ratują się jak mogą, nie chcąc utracić pracy. Nie wszystkich stać na samochód, albo na nocleg w Chełmie, albo na przeprowadzkę do Chełma. Wiem, że dla blondynki jest to trudne do pojęcia - ale nie każdy musi być na 9.00 czy 10.00 w Chełmie - ale np. na 6.00 rano? Miłego życia - i nie zadawaj więcej durnych pytań - jeżeli nie umiesz za nie podziękować, sadzisz się jak kwoka, jesteś nieuprzejma i chcesz kogoś wyzywać - teraz cię zbeształem. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m86 Re: Biała Podlaska - Chełm 17.03.09, 12:26 nie wiem, skąd pomysł, że jestem blondynką...ale cóż wielu na świecie wróżbitów mamy jak widać, tylko tobie to jakoś nie idzie... poza tym to ja nie wiem kto tu ma jakieś kompleksy czy co ty tam pisales, bo juz nawet nie chce mi się tego czytać kolejny raz... to co napisales kochany swiadczy tylko o tobie. Az wspolczuje twojej kobiecie, jesli ja w ogole masz. Milego zycia z takim podejsciem... Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: Biała Podlaska - Chełm 17.03.09, 23:52 magda_m86 napisała: > nie wiem, skąd pomysł, że jestem blondynką ja już wiem skąd :D to była przenośnia - a nie pomysł :D > nawet nie chce mi się tego czytać kolejny raz... żeby zrozumieć - wystarczyło raz :D >Az wspolczuje twojej kobiecie, jesli ja w ogole masz. moja kobieta, dzięki Bogu nie jest blondynką :D Natomiast ja współczuję Twojemu facetowi - jeżeli go w ogóle masz :P > Milego zycia z takim podejsciem... vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
fajnysasaaa Re: Biała Podlaska - Chełm 17.03.09, 15:41 a to ludzie z Białej pracują w Chełmie? nie wiedzialem . . Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: Biała Podlaska - Chełm 17.03.09, 23:47 fajnysasaaa napisał: > a to ludzie z Białej pracują w Chełmie? nie wiedzialem . . Tak, pracują.Pracują też w Radomiu, Warszawie, Siedlcach, Lublinie :) Osobiście znam jednego pracującego w Zamościu ;) Jeżeli jest praca i są pieniądze - czemu mieliby nie pracować? ke? Widzisz w tym coś złego? nie wszyscy są malkontentami i nie wszyscy czekają na busa do Irlandii :) Odpowiedz Link Zgłoś
krescencja 4freddy 17.03.09, 16:36 Bądź bardziej uprzejmy i miły :))) Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: 4freddy 17.03.09, 23:49 krescencja napisała: > Bądź bardziej uprzejmy i miły :))) Kresencjo - zrób mi kanapki i herbatkę :))) koncert życzeń ...? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m86 Re: 4freddy 18.03.09, 00:53 no teraz to już wszystko jasne:) Biała Podlasko nadchodzę i mam nadzieję, że tacy jak ty, drogi 4freddy to wyjątki! ;) Odpowiedz Link Zgłoś