bacika 20.04.16, 10:01 Poszukuję dobrego prawnika zajmującego się sprawami rozwodowymi. Może ktoś poleci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miki901210 Re: Prawnik od rozwodów-poszukuję 11.05.16, 14:37 Lorica Iuris Kancelaria adwokatów i radców prawnych, Wrocław ul. Robotnicza 72e kontakt: wroclaw@loricaiuris.pl Odpowiedz Link Zgłoś
taktoja_aleksandra77 Re: Prawnik od rozwodów-poszukuję 12.07.16, 15:04 Kancelaria Prawna Vis Legis, Katarzyna Jaskula Pracuje tam swietna Pani Mecenas od spraw rozwodowych i rodzinnych. polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
resztarski Re: Prawnik od rozwodów-poszukuję 28.11.16, 19:56 Słyszałem dobre opinie o SGK Kancelari z Wrocławia. Skontaktowałem się z nimi i mogę potwierdzić. Profesjonalne i ludzkie podejście, brak traktowania z "góry" z czym spotkałem się u innych mecenasów. sg-kancelaria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamilex85 Re: Prawnik od rozwodów-poszukuję 24.11.19, 15:57 Jak już gdzieś tutaj wspomniałem polecam Mecenasa Tomasza Rosińskiego. Właśnie poprowadził mi rozwód i jestem zadowolony z orzeczenia Sądu. Odpowiedz Link Zgłoś