nnely 04.03.10, 10:17 witam może pomożecie mi w wyborze firmy z białej w której mogę kupić okna z montaże? czekam na rady i godne polecenia sklepy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwusiausia Re: okna 04.03.10, 22:06 napisze gdZie nie kupywac, mam okna z firmy ktora miesci sie na warszawskiej w starym szpitalu. nie polecam - sprzedaja gowno nieszczelne, do wymiany mam uszczelki wszystkie bo nie dociskaja. slyszalam ze najlepsze sa z firmy drutex ale nie wiem kto je sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
romanko1 Re: okna 05.03.10, 20:50 Okna z Drutex'u od wielu lat sprzedaje firma "Gama" na ul. Handlowej koło Vinety, możesz zamówić okna wraz z usługą montażu i masz kłopot z głowy. Okna naprawdę porządnej jakości, to wiem z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nnely Re: okna 10.03.10, 07:30 z Dutexu ma dwóch moich znajomych , okna w kolorze i mówią w zyciu drugi raz by tam nie kupili bo sie "wypaczają)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: okna 05.03.10, 21:41 Polecan sklep Torrys na skrzyżowaniu z zielona i łomaska.Teściowie brali tam okna jakieś trzy lata temu,później siostra i my w tamtym roku tez wymienialiśmy okna z pomocą tej firmy i nikt z nas nie narzeka a raczej wszystkim polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bjkor Re: okna 06.03.10, 06:13 wydaje mi się że ten temat był ale ja bym polecał na Zamkowej Odpowiedz Link Zgłoś
nnely Re: okna 08.03.10, 20:23 wybrałam sklep Torys!dziś zamówiłam okienka i nawet jakiś rabacik dostałam więc wyszła przystępna cena! Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: okna 09.03.10, 09:50 nnely napisała: > wybrałam sklep Torys!dziś zamówiłam okienka i nawet jakiś rabacik > dostałam więc wyszła przystępna cena! A tak z ciekawości to ile tych okien jaki współczynnik przenikania ciepła itd (coś więcej o okach które wybrałaś) i jaka cena Ci wyszła Odpowiedz Link Zgłoś
nnely Re: okna 10.03.10, 07:25 Okna na profilach Veka Swngline, w kolorze jednostronym. Okna w zasadzie wybierałam typowe 4szt. 1463x1435 + balkon Ten współczynnik to był chyba U=1.2 dla całego okna tak patrze na zamówieniu. Cena za same okna wyszła 4145.00zł + montaż z wymianą (1000zł) wiec chyba całkiem nieźle jak za dobre okna. wciąż nie mam z nimi zadnego problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnely Re: okna 10.03.10, 07:46 nie mam z nimi zadnego problemu :) to chodzi że z firmą bo jak to mąż określił trochę marudziłam przy wyborze i cenie i jak mieli na pomiar przyjechać to nie zawsze mi godzina pasowała ale jakoś się dogadaliśmy i teraz czekamy na okienka. Odpowiedz Link Zgłoś
macyk Re: okna 08.03.10, 21:57 polecam producenta: Oknoplast - Kraków Wymieniamy okna i drzwi w domku systematycznie od kilku lat. Nawet te najstarsza nadal wyglądają i działają jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nnely Re: okna toryś 09.06.10, 10:17 dodam że wybrałam sie jeszcze do Torysia po moskitiery i plisy!dodam iż zmienili biuro nadal jest w tym samym budynku tylko wchodzi sie z boku a nie na GÓRĘ! co dla leniwców takich jak ja jest wielkim plusem! Odpowiedz Link Zgłoś
okna-pcv Re: okna toryś 25.10.10, 15:21 w toryśu sprzedają okna na profilu Veki . montuje je od 8 lat i jeszcze na żadnej reklamacji nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
siemien_viola Re: okna 18.11.10, 16:18 Polecam kupić producenta Drutex - bardzo dobrze wykonane, nie jest to jakaś garażowa robota., tylko z chyba najnowocześniejszej fabryki w Polsce. Ma je moja siostra od dwóch i jest zadowolona, żadnych problemów z uszczelkami, zawiasami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
gretka83 Re: okna 28.02.11, 14:43 polecam firmę WILO ostatnio odwiedziłam kilkanaście punktów w białej sprzedajacych okna masakram w każdym punkcie mówiono mi co innego, najlepszy był TORRYS gdzie po pytanie jaka jest różnica między oknami 5cio i 6cio komorowymi Pani mi powiedziła że żadna tylko te drugie są droższe o 10% kompetentna to ona nie była, ja czytajac troche w internecie miałam więcej informacji o oknach od nich, kolejna firma TOMEX w której panowi popijali sobie trunki wyskokowe, tylko Pani była miłareszta punktów standardowo ) info o oknie tylko U NAS NAJTANIEJ a ja nie szukaam okna na 2-3 lata tylko na dlużej. bardzo miło mnie zaskoczyła Pani w WILO, opowiedziła ddokładnie o oknach, doradziła, wyceniła i dostałam jeszcze rabat, panowie fachowo wymontowali i zamontowali nowe okna, kierownik dodatkowo udzielił mi szereg informacji na temat użytkowania i co jestem ZADOWOLONA nie żałuję że wybrałam tą firmę, podobno istnieją 17lat a to mówi samo za siebie że znają się na tym co robią. TAKZE POLECAM NA 100% Odpowiedz Link Zgłoś
one-michalina88 Re: okna 01.03.11, 09:24 gretka83 rozmawiałyśmy o oknach 5 komorowych tylko dwóch opcjach effectline i perfectline i podałam ci różnice między tymi oknami m.in uszczelKI i wysokość profili i CENĄ.ale jak Ktoś ma problemy z pamięcią do odsyłam do lekarza. ewentualnie było sobie zapisać a nie na forum pisać bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
one-michalina88 Re: okna 01.03.11, 09:34 a co do różnicy cenowej okien veki między 5 komorowymi a 6 (z klinem i pakietem szybowym )jest 52 % w ramach ścisłości. Odpowiedz Link Zgłoś
xfinlandia Re: okna 09.06.11, 18:05 Jestem z konurencyjnego wobec Was miasta, więc.. mogę powiedziec, ze od dawna znane sąfirmy Trapez na SItnickiej czy też Panorama na Janowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Okna 09.06.11, 21:21 mogę podać namiary (telefon) na bardzo dobrą firmę i w przystępnych cenach. ale tylko na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
klio_7 Re: Okna 18.01.12, 10:04 Witam wszystkich. Czy może ktoś wie, gdzie się przeniósł sklep "Uni-dom", który znajdował się na rogu ul. Jana Pawła i Brzeskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
malinia18 Re: Okna 21.11.12, 11:05 browanx napisał: > mogę podać namiary (telefon) na bardzo dobrą firmę i w przystępnych cenach. > ale tylko na maila. > > Witam bardzo proszę o namiary na tę firmę od okien Pozdrawiam malinia18 Odpowiedz Link Zgłoś
malinia18 Re: Okna 21.11.12, 11:06 browanx napisał: > mogę podać namiary (telefon) na bardzo dobrą firmę i w przystępnych cenach. > ale tylko na maila. > > Witam jeszcze raz zapomniałam podać e-maila ira18@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
polag1 Re: okna 25.01.12, 22:33 moi drodzy- przestrzegam przed kupnem okien od SERHEJA. okna założyliśmy w 2007r i jest coraz gorzej, normalnie świszcze w domu, wieje oknami. Dodam, że okna są drewniane. Przyjeżdżali Panowie już kilka razy i nie wiedzą co jest- a to że parapety żle zamontowane- ale co to ma do rzeczy, a to że może silikonu w środku na produkcji ktoś mało dał. A co to mnie obchodzi. Biała jest małą i opinia pójdzie w świat. Polecam WILO - wymienialiśmy okna w piwnicy- super, fachowo rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
rubiszubert Re: okna 22.07.13, 13:54 Witam na forum. Jestem tu nowy i to jest moj pierwszy wpis. Stalem sie posiadaczem domu w stanie surowym otwartym i zaczynam zabierac sie za jego zamykanie. Mozecie mi polecic kogos do wykonania dachu, ale przede wszystkim okien i drzwi? Nie moge sam pochodzic po firmach to zostaje mi internet. Interesuja mnie raczej dobre produkty. Ze stron internetowych wytypowalem sobie: www.robbud-bp.pl pl-pl.facebook.com/pages/Okna-Kracy-Bia%C5%82a-Podlaska/372796496115622 www.vikking.eu/ www.trapez-bp.pl/ www.serhej.pl/ Nie moge znalezc stron tej firmy Panorama ktora ktos tu polecal. Oknoplast slyszalem, Drutex tez. Moze ktos korzystal z uslug tych firm i moze kogos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
rubiszubert Re: okna 23.07.13, 09:28 Nikt nic nie powie? To moze chociaz powiedzcie kogo unikac? Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Tylko Euro okno 02.08.13, 19:15 Tylko Euro okno Adamiuka. Janowska, koło Art-stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Kogo unikać? 02.08.13, 19:23 Ok!no (czy coś takiego) z Sitnickiej. Chała! Drożyzna, łaska, nie takie jak zamówione, brud po robocie, glify poprawiał mi Adamiuk właśnie.. Jego polecam zawsze i wszędzie, drzwi z nimi też wymieniałam:) Odpowiedz Link Zgłoś