Dodaj do ulubionych

do OKAZJI i TASSMANA

27.02.02, 17:48
Droga Okazjo i jeszcze droższy Tassmanie...
Z niekłamanym zaciekawieniem wczytywałam się w mądrości wypisywane przez Was na
tym forum, i mogę powiedzieć jedno - bardzo mi Was żal.
Ty, Okazjo, chyba masz ze sobą albo ze swoim facetem poważny problem... Piszesz
jak zgorzkniała kobieta, której już nic dobrego w życiu nie spotka, i która
zamiast starać się coś zmienić, wiecznie narzeka i wrzuca swoje złośliwe
komentarze. A może jednak warto wierzyć, że gdzieś jest ten jeden, jedyny,
którego pokochasz, i który specjalnie dla Ciebie postara się nie zostawiać
brudnych skarpetek koło łóżka...
Z kolei Ty, Tassmanie, nie wiem ile masz lat, ale poziom Twoich wypowiedzi jest
wręcz żenujący. Zabieraj zabawki i idź do piaskownicy.

Serdecznie oboje Was pozdrawiam

gigi
Obserwuj wątek
    • eyemakk a ja dodam Smyka i Lodzie 27.02.02, 22:22
      analogicznie. natomiast sam do Tassmana nic nie mam. mocny facet jest. taki jak
      ja
      • smyk1 Re: a ja eyemakk 28.02.02, 10:00
        eyemakk napisał(a):

> analogicznie. natomiast sam do Tassmana nic nie mam. mocny facet jest. taki jak
        >
        > ja

eyemakkczku !

Widzę studenciku, że poczyniłeś postępy z ortografii.

• eyemakk Re: a ja eyemakk 28.02.02, 12:04
          oto SMYK1

czlowieg, dla kturego naiwarznieisza w śfiecie yest ortografija. gratuluiem,
          obyś rzył dlugo j szczenśliwje.
          ale moia rada iest taka: nje ocenjaj ludzi po tym iak piszom, ale co piszom.
          jnaczei przepadnierz s kretesem, stary pryku.
          • smyk1 Re: do studencika eyemakka ! 28.02.02, 12:11
            eyemakk napisał(a):

> oto SMYK1
            >
            > czlowieg, dla kturego naiwarznieisza w śfiecie yest ortografija. gratuluiem,
            > obyś rzył dlugo j szczenśliwje.
            > ale moia rada iest taka: nje ocenjaj ludzi po tym iak piszom, ale co piszom.
            > jnaczei przepadnierz s kretesem, stary pryku.

eyemak !

Plus dla mnie smykusia - ale cię zgrzałem ( ha ha ha ) !

• eyemakk Re: do nie-studencika smykusia! 28.02.02, 16:13
              smyk1 napisał:

> Plus dla mnie smykusia - ale cię zgrzałem ( ha ha ha ) !

mam nadzieję, że pociekło ci po nogach, twoich wielkich i grubych, obleśnych
              girach (ha ha ha!)

• lodzia_ Re: a ja dodam Smyka i Lodzie 05.03.02, 11:29
        Czuję się wyróżniona...Dzięki
        • eyemakk nie ma za co. 05.03.02, 21:59
          jak wyżej
    • okazja Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 09:17
      och dzieki, dzieki, dzieki...... oczy mam teraz szeroko otwarte.....jakiez mone
      zycie bylo jalowe ..... jekie bezsensowne ...... jakie plaskie ..... czarno-
      biale .....a wlasciwie szare...... ach doceniam kontakt z najwyzszym
      umyslem..... wspanialymi przemysleniami..... rekawem pelnym cytatow...... och
      zmianic sie musze..... zmienic...... dostosowawac do najwyzszego blogiego
      zadowolenia wyplywajacego z lektury cosmo, bravo girl, dziewczyny oraz
      plomyczka..... swierszczyka (o nie takiego...jak myslisz...ty swinko...oj
      oj).....oraz misia
      • gigi22 Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 09:31
        No tak, zapomniałam, że lepiej jest narzekać, użalać się nad sobą i obdzielać
        wszystkich dokoła swoim niezadowoleniem... Rzeczywiście lepiej...
        • okazja Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 09:41
          a wlasnie ze nie...tyle ze wybacz ale jak sie czyta bzdety wypisywane przez
          innych to sie noz w wodzie otwiera......przyklady? prosze:

1. Współżyłam ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia w 28 dni cyklu, czy
          możliwe
          jest żebym zaszła w ciążę? Proszę o możliwie szybką odpowiedź i z góry za nią
          dziekuję.

2.Tak sie zastanawiam - wspolzycie wspolzyciem - fantastyczna sprawa, ale co to
          jest ten orgazm. Tyle szumu, a tak naprawde nie wiem, o co. W lozku jest mi
          bardzo przyjemnie. Ale czy ktoras z was mogla by mi dokladnie opisac, co sie
          czuje kiedy ten orgazm sie osiaga. W sumie nawet nie wiem do czego mam zmierzac
          i jak rozpoznac, ze to juz.

3. Co zrobic by miec obfity wytrysk
          mam sredni ale moja partnerka uwielbia wielki
          a gdy sie czesto kochamy to niestety nie zdazy sie naprodukowac :(
          wiem ze jest dieta ktora daje efekty
          stosuja ja aktorzy filmow xxx
          co mam robic jak sie odrzywiac
          czy jajka jesc czesto?
          i jak?
          bialko zoltko na twardo czy surowo

4.Czy narkotyki tj:marihuana i LSD moga zmniejszyc skutecznosc tabletek???

pomine pytania o miesiaczki.... albo cos ze mna jest nie teges.... gdyz mam
          wrazenie ze pytania te zadaja szesciolatki..... znalezli nagle w majtkach
          penisa lub pochwe i sie zdziwili....dzizas to co w szkole robia..... bo uczyc
          raczej nie maja ochoty..... o ile pamietam forum seksuologia mialo sluzyc
          rozwiazywaniu problemow..... w oparciu o zdanie eksperta..... ktory
          prawdopodobnie zalamal sie jego poziomem.... bo ile razy mozna pytac o to
          samo???
          • gigi22 Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 10:25
            Odpowiem Ci w ten sposób - wręcz szokujący jest poziom wiedzy niektórych ludzi
            (a właściwie niewiedzy), i to forum jest tylko tego przejawem. Nadal temat
            seksu jest dla wielu tematem tabu, ludzie wstydzą się zapytać o najprostsze
            sprawy. Faktycznie niektóre pytania na tym forum są poniżej wszelkiej krytyki.
            Z czego to wynika? Albo z wieku osób które to piszą (sądzę że niektórzy mają
            poniżej 15 lat), albo z braku podstawowej wiedzy i braku odwagi żeby z kimś o
            tym porozmawiać.
            Pozdrawiam
            • okazja Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 10:45
              a znasz jakis sensowny sposob by to stado nieukow..... do ksiazek zagonic?.....
              by najpierw poczytali o cyklu miesiaczkowym.... o antykoncepcji.... czy
              pozycjach seksualnych.... higienie.... i wielu innych waznych sprawach....
              waznych PRZED rozpoczeciem wspolzycia..... marchewa zadna .... moze wiec
              bacik.... lepsze to niz stado niechcianych dzieci.... owocow wlasnych
              eksperymentow z penisem
              • gigi22 Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 10:54
                No cóż... nie sądzę żeby sprzyjały temu złośliwości.
                A rozwiązanie problemu niewiedzy jest dość trudne, bo niestety w naszym
                katolickiem kraju grzechem jest głośno mówić o seksie... najlepiej żeby to się
                odbywało po bożemu, przy zgaszonym świetle i pod kołderką, i co roku przybywało
                kolejne dzieciątko powiększające bożą trzodę... ;-P
                A tak na serio - sama chyba zdajesz sobie sprawę, że jeżeli nie pojawi się
                jakiś sensowny program edukacji seksualnej, i jeżeli seks nie przestanie być
                tematem wstydliwym, to dalej będziemy zasypywani pytaniami o dietę która
                wspomaga produkcję spermy :-)
                Pozdrawiam
                • okazja Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 11:01
                  jakie zlosliwosci.... trzezwe spojrzenie czlowieka patrzacego nieco zboku.....
                  a durnote trzeba pietnowac.... bo inni beda podazali za ciemniactwem....
                  natomiast twojego ataku na katlicyzm nie rozumiem..... co ma piernik do
                  wiatraka..... czarni mowia swoje....taki ich zawod.... zas ksiazki o seksie sa
                  do kupienia w kazdej ksiegarni.... podreczniki antykoncepcji takoz..... w
                  internecie tez juz troche sensownej informacji jest..... wiec nie wciskaj kitu
                  ze to przez czarnych.... a raczej przez lenistwo i waziutenkie horyzonty
                  • gigi22 Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 11:10
                    Niestety nie wszyscy mają szansę otaczać się wyedukowanymi ludźmi bez
                    zahamowań. Jeżeli od małego wychowywani jesteśmy w przekonaniu że jest to temat
                    tabu, rodzice nie mają odwagi porozmawiac o tym ze swoim dzieckiem, a kościół
                    (który przecież też ma wpływ na nasze wychowanie - oczywiście jeżeli jesteśmy
                    wierzący) twierdzi że przed ślubem to grzech, żadnej antykoncepcji, itd, no to
                    sorki, ale nie zawsze Twoja teoria się sprawdzi.
                    • okazja Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 11:51
                      i tak 99 procent spoleczenstwa?..... e chyba tez przesadzasz..... wystarczy
                      poczytac durne bo durne ... ale zawsze ..... artykuly w gazetkach
                      telewizyjnych.... w tzw. prasie kobiecej..... jesli ktos odrobinke uzywa
                      mozgownicy znajdzie dysonans pomiedzy oficjalna ideologia a mniej oficjalnymi
                      tekstami .... czy nie? ... a jak mozgowicy nie uzywa trzeba go do tego
                      zmusic.....
                      • gigi22 Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 11:59
                        A w jaki sposób, droga Okazjo, chcesz ich zmusić?

Polecam wątek Cywilizacja grzechu - komentarze luckiego i hansa_klossa
                        • okazja Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 12:10
                          na pewno powaznie nie odpowiadajac na glupawe posty w rodzaju trzeciego
                          jadra..... bo dzieki temu powstaje smietnik bezsensu .... wzrasta
                          redundacja..... i osobnik z problemem utonie w bagienku problemow z
                          wyslizgiwaniem sie penisa..... itd.....
                          • tassman do GIGI 1922 28.02.02, 12:40
                            Gigi,

Z twoich postów wynika że:
                            - jesteś starą zgorzkniałą zapieczoną rurą,
                            - lampucerą, która najlepsze, najświetniejsze (te najbardziej wyświechtane) lata
                            ma już za sobą :)

Trzymaj się
                            tassman:)
                            ps. nie wiedziałem ze moja skromna osoba aż tak Ci zapadła w pamięć hehehe ;)
                            • gigi22 Re: do GIGI 1922 28.02.02, 12:45
                              No cóż, tassmanku... niestety tym razem Twoja boska umiejętność przwidywania i
                              odgadywania jakie ludzie mają problemy srodze zawiodła... życzę miłego
                              zgadywania dalej :-)
                              • tassman Re: do GIGI 1922 28.02.02, 12:49
                                gigi22 napisał(a):

> No cóż, tassmanku... niestety tym razem Twoja boska umiejętność przwidywania i
                                > odgadywania jakie ludzie mają problemy srodze zawiodła... życzę miłego
                                > zgadywania dalej :-)

Nikt nie jest nieomylny.....

PZDR
                                • gigi22 Re: do GIGI 1922 28.02.02, 13:02
                                  No cóż tassmanku, Ty sprawiasz takie wrażenie... niedługo zostaniesz moim
                                  idolem.

Bynajmniej nie znajduję przyjemności w śledzeniu Cię i wyczytywaniu Twoich
                                  komentarzy na poziomie podłogi - dziwię się tylko że inni to tolerują.

• tassman Re: do GIGI 1922 28.02.02, 13:08
                                    gigi22 napisał(a):

> No cóż tassmanku, Ty sprawiasz takie wrażenie... niedługo zostaniesz moim
                                    > idolem.
                                    >
                                    > Bynajmniej nie znajduję przyjemności w śledzeniu Cię i wyczytywaniu Twoich
                                    > komentarzy na poziomie podłogi - dziwię się tylko że inni to tolerują.

czuje twój oddech na moich plecach.....
                                    >

• nowy_lowca Re: TASSIEMKA, TY CWOKU 28.02.02, 14:53
                                      Tassman psie, do nogi i waruj kundlu wylniały!!! To ja, twoj pan, łowca, którego tak bardzo kochasz.

Hej buraku,
                                      Dawno sie nie widzielismy. Znowu pajaca z siebie robisz? Chcesz skonczyc tak jak sp. Max i Artihip, czlonkowie nieodzalowanego klubu "ARMATA"? Pomoc ci w tym tak jak pomoglem tamtym śmieciom?
                                      Pamietaj cwoku, ze caly czas cie obserwuje i pilnuj sie burku!!!

łowca, który nie lubi prymitywów takich jak tassiemka i wznawia krucjate przeciw glupocie
                                      • eyemakk a może wziąłbyś się za pana Miodka? 28.02.02, 16:17
                                        mam na myśli oczywiście wielce szanownego adepta ortografiologii, niejakiego
                                        Smyka1. czy uważasz, że ktoś, kto ceni ortografię ponad człowieka nie zasługuje
                                        na to, by być złowionym?

bo jeśli nie, to ja też będę łowcą. tyle że zwierzyna będzie inna:)

pozdro
                                      • tassman łowca TY CWOKU 01.03.02, 07:37
                                        nowy_lowca napisał(a):

> Tassman psie, do nogi i waruj kundlu wylniały!!! To ja, twoj pan, łowca, któreg
                                        > o tak bardzo kochasz.
                                        >
                                        > Hej buraku,
                                        > Dawno sie nie widzielismy. Znowu pajaca z siebie robisz? Chcesz skonczyc tak ja
                                        > k sp. Max i Artihip, czlonkowie nieodzalowanego klubu "ARMATA"? Pomoc ci w tym
                                        > tak jak pomoglem tamtym śmieciom?
                                        > Pamietaj cwoku, ze caly czas cie obserwuje i pilnuj sie burku!!!
                                        >
                                        >
                                        > łowca, który nie lubi prymitywów takich jak tassiemka i wznawia krucjate przeci
                                        > w glupocie

Błahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

• gigi22 Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 14:01
                            taaaak.... a teraz, jak osobnik z problemem wejdzie na to forum, i zobaczy
                            mnóstwo komentarzy na wysokim poziomie, to na pewno zachęci go to do poruszania
                            swoich, byc może poważnych problemów...
                            Gratuluję podejścia...
                            • okazja Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 14:05
                              i kto to mowi..... powazny dyskutant uganiajacy sie za tassem po calym
                              forum .... BRAWO..... nie jestes lepsza siostro.... over and out
                              • gigi22 Re: do OKAZJI i TASSMANA 28.02.02, 14:08
                                Wiesz, szanowna Okazjo... bynajmniej nie uganiam się za jeszcze bardziej
                                szanownym kolegą tassmanem... jego wypowiedzi są praktycznie w każdym wątku, a
                                że reprezentuja określony poziom... aż ciężko nie zareagować...
                                • kardos Re: ja mysle, ze brakuje wam artihipa !!! 28.02.02, 16:09
                                  to byl gosc
                                  rozruszal to forum
                                  do czerwonosci
                                  dopoki pedalki nie
                                  naskarzyly adminkom
                                  i nam go zabraly he he
                                  ten mial wypowiedzi na
                                  poziomie /kardos
                                  • nowy_lowca Re: A ja mysle, ze jestes kompletnym idiota Kardos 28.02.02, 17:22
                                    Jak w temacie. Nic dodac nic ujac.

łowca, który dostrzega podobienstwo miedzy kretynem o nicku Artipip i Kardos
                                • tassman Re: do OKAZJI i TASSMANA 01.03.02, 07:42
                                  gigi22 napisał(a):

> Wiesz, szanowna Okazjo... bynajmniej nie uganiam się za jeszcze bardziej
                                  > szanownym kolegą tassmanem... jego wypowiedzi są praktycznie w każdym wątku, a
                                  > że reprezentuja określony poziom... aż ciężko nie zareagować...

gigi,

Najwazniejsze to równac do własciwego poziomu......

pozdrawiam
                                  • kardos Re: do lowcy 03.03.02, 00:35
                                    ha ha ha glabie
                                    lowco ciebie
                                    tez pamietam
                                    ale niestety mylisz
                                    sie bo ja bylem
                                    na tym forum
                                    przed toba i artihipem
                                    i jestem caly czas /kardos
                              • tassman do OKAZJI od tassmana 01.03.02, 07:41
                                okazja napisał(a):

> i kto to mowi..... powazny dyskutant uganiajacy sie za tassem po calym
                                > forum .... BRAWO..... nie jestes lepsza siostro.... over and out

Okazja,

Dziekuję za potwierdzenie tego, co i ja zauwazyłem juz wczesniej. Gigi 1922
                                ugania się za mną po tym forum jak suczka z cieczką za lorbasem ;-)
                                Ty to potwierdziłaś - czyli nie tylko ja to tak postrzegam.......

Duzo usmiechu i miłego dnia
                                PZDR

• gigi22 Re: do OKAZJI od tassmana 01.03.02, 08:33
                                  tassman napisał(a):

> okazja napisał(a):
                                  >
                                  > > i kto to mowi..... powazny dyskutant uganiajacy sie za tassem po calym
                                  > > forum .... BRAWO..... nie jestes lepsza siostro.... over and out
                                  >
                                  > *******************
                                  > Okazja,
                                  >
                                  > Dziekuję za potwierdzenie tego, co i ja zauwazyłem juz wczesniej. Gigi 1922
                                  > ugania się za mną po tym forum jak suczka z cieczką za lorbasem ;-)
                                  > Ty to potwierdziłaś - czyli nie tylko ja to tak postrzegam.......
                                  >
                                  > Duzo usmiechu i miłego dnia
                                  > PZDR
                                  > tassman:)
                                  >

Nie wiem czy kiedykolwiek miałeś psa (jeżeli tak, to wyrazy współczucia dla
                                  psinki), ale tak się składa, że to nie suczki uganiają się za pieskami, tylko na
                                  odwrót... Tak więc na przyszłość zastanów się zanim cokolwiek napiszesz...

Pozdrawiam
                                  • tassman PRZEPROSINY Gigi 01.03.02, 13:20
                                    Gigi,

Nie gniewaj się na mnie. Jesli poczułas przeze mnie sie obrazona albo cos w tym
                                    stylu to Przepraszam :)
                                    Zmieniłem się ----> patrz jesden z postów;)

Miłych chwil
                            • tassman 99% 01.03.02, 07:38
                              gigi22 napisał(a):

> taaaak.... a teraz, jak osobnik z problemem wejdzie na to forum, i zobaczy
                              > mnóstwo komentarzy na wysokim poziomie, to na pewno zachęci go to do poruszania
                              >
                              > swoich, byc może poważnych problemów...
                              > Gratuluję podejścia...

99% problemów tego forum jest wyssana z penisa ops! z palca ;-)

• al3 Re: 99% 01.03.02, 10:09
                                Super ciekawe wypowiedzi odnosnie ortografiii! Wlasnie ortografia na pc, to
                                jest zupelnie cos innego niz pisanie recznie- wtedy mozna sprawdzic ortografie,
                                tutaj na tych durnych maszynach to albo nie ma cionek albo sie zacinaja .. cos
                                tam nie pojdzie... i czasu nie ma tego wszystkiego czytac..nie ma wiec to jak
                                raczka!!!HE;HE
                                • x_mate Re: 99% 01.03.02, 10:15
                                  to tyle jesli chodzi o raczke - w imieniu wszystkich czytelnikow
                                  forum "seksuologia"
          • raisa do okazji 01.03.02, 15:53
            okazja napisał(a):

> a wlasnie ze nie...tyle ze wybacz ale jak sie czyta bzdety wypisywane przez
            > innych to sie noz w wodzie otwiera......przyklady? prosze:
            >
            > 1. Współżyłam ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia w 28 dni cyklu, czy
            > możliwe
            > jest żebym zaszła w ciążę? Proszę o możliwie szybką odpowiedź i z góry za nią
            > dziekuję.
            >
            > 2.Tak sie zastanawiam - wspolzycie wspolzyciem - fantastyczna sprawa, ale co to
            >
            > jest ten orgazm. Tyle szumu, a tak naprawde nie wiem, o co. W lozku jest mi
            > bardzo przyjemnie. Ale czy ktoras z was mogla by mi dokladnie opisac, co sie
            > czuje kiedy ten orgazm sie osiaga. W sumie nawet nie wiem do czego mam zmierzac
            >
            > i jak rozpoznac, ze to juz.
            >
            > 3. Co zrobic by miec obfity wytrysk
            > mam sredni ale moja partnerka uwielbia wielki
            > a gdy sie czesto kochamy to niestety nie zdazy sie naprodukowac :(
            > wiem ze jest dieta ktora daje efekty
            > stosuja ja aktorzy filmow xxx
            > co mam robic jak sie odrzywiac
            > czy jajka jesc czesto?
            > i jak?
            > bialko zoltko na twardo czy surowo
            >
            > 4.Czy narkotyki tj:marihuana i LSD moga zmniejszyc skutecznosc tabletek???
            >
            > pomine pytania o miesiaczki.... albo cos ze mna jest nie teges.... gdyz mam
            > wrazenie ze pytania te zadaja szesciolatki..... znalezli nagle w majtkach
            > penisa lub pochwe i sie zdziwili....dzizas to co w szkole robia..... bo uczyc
            > raczej nie maja ochoty..... o ile pamietam forum seksuologia mialo sluzyc
            > rozwiazywaniu problemow..... w oparciu o zdanie eksperta..... ktory
            > prawdopodobnie zalamal sie jego poziomem.... bo ile razy mozna pytac o to
            > samo???

hm..nawet nie wiem czy jest sens tutaj cokolwiek wyjasniac.Jestem przeciwko
            narkotykom,ale poltoratygogdnia temu bylam na imprezie,na ktorej...zasnelam..i
            zostalam nafaszerowana LSD-niewazne juz kto,to nie ma znaczenia -wlozyl mi
            kartonik pod jezyk-zajebiscie,co?Chyba trudno sie dziwic,ze pomijajac fakt,ze
            bylam przez pol nastpenego dnia pod wplywem narkotyku,jestem zainteresowana czy
            to zmniejsza dzialanie tabletek?I wciaz czekam na odpowiedz

• okazja Re: do okazji 01.03.02, 16:13
              czy wiesz ze podanie narkotykow osobie trzeciej jest przestepstwem?.....
              niezlych masz znajomych!..... wzielas tabletki regularnie?.... jestes pewna ze
              nie zostalas zgwalcona?...... to kilka pytan na poczatek...... lsd moze wplywac
              na metabolizm hormonow...... wiec skutecznosc atykoncepcyjna moze byc
              problematyczna.... w takich wypadkach nie zadawaj pytan na durnym forum......
              lecz szoruj na policje i do ginekologa.....
              • raisa Re: do okazji 01.03.02, 16:46
                nie,na pewno nie zostalam zgwalcona-spalam niemalze na srodku pokoju-a jak sie
                obudzilam i moja kolezanka skapnela sie,ze cos jest nie tak od razu zadzwonila
                po mojego chlopaka-ten czas 'odlotu'(odlot jak cholera)spedzilam pod jego
                opieka.tabletki biore regularnie..na policje nie pojde,nie ma sensu.
          • karut Re: do OKAZJI i TASSMANA 01.03.02, 22:30
            okazja napisał(a):

> a wlasnie ze nie...tyle ze wybacz ale jak sie czyta bzdety wypisywane przez
            > innych to sie noz w wodzie otwiera......przyklady? prosze:
            >
            > 1. Współżyłam ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia w 28 dni cyklu, czy
            > możliwe
            > jest żebym zaszła w ciążę? Proszę o możliwie szybką odpowiedź i z góry za nią
            > dziekuję.
            >
            > 2.Tak sie zastanawiam - wspolzycie wspolzyciem - fantastyczna sprawa, ale co to
            >
            > jest ten orgazm. Tyle szumu, a tak naprawde nie wiem, o co. W lozku jest mi
            > bardzo przyjemnie. Ale czy ktoras z was mogla by mi dokladnie opisac, co sie
            > czuje kiedy ten orgazm sie osiaga. W sumie nawet nie wiem do czego mam zmierzac
            >
            > i jak rozpoznac, ze to juz.
            >
            > 3. Co zrobic by miec obfity wytrysk
            > mam sredni ale moja partnerka uwielbia wielki
            > a gdy sie czesto kochamy to niestety nie zdazy sie naprodukowac :(
            > wiem ze jest dieta ktora daje efekty
            > stosuja ja aktorzy filmow xxx
            > co mam robic jak sie odrzywiac
            > czy jajka jesc czesto?
            > i jak?
            > bialko zoltko na twardo czy surowo
            >
            > 4.Czy narkotyki tj:marihuana i LSD moga zmniejszyc skutecznosc tabletek???
            >
            > pomine pytania o miesiaczki.... albo cos ze mna jest nie teges.... gdyz mam
            > wrazenie ze pytania te zadaja szesciolatki..... znalezli nagle w majtkach
            > penisa lub pochwe i sie zdziwili....dzizas to co w szkole robia..... bo uczyc
            > raczej nie maja ochoty..... o ile pamietam forum seksuologia mialo sluzyc
            > rozwiazywaniu problemow..... w oparciu o zdanie eksperta..... ktory
            > prawdopodobnie zalamal sie jego poziomem.... bo ile razy mozna pytac o to
            > samo???

forum jak piszesz mialo sluzyc rozwiazywaniu problemow. po co w takim razie sie
            wypowiadasz,skoro nie dajesz zadnych sensownych rad? jezeli nie masz problemow,
            to po prostu daruj sobie zagladanie na to forum. a tym bardziej posty.
            • okazja Re: do OKAZJI i TASSMANA 01.03.02, 23:20
              o ile wiem to procz eksperta nikt nie jest zobligowany do dawania sensownych
              rad..... a raczej do prezentowania swojego stanowiska.... sie nie podoba... nie
              czytaj...... zajrzyj na forum piaskownica....
              • kardos Re: do nowy_lowca 03.03.02, 00:37
                ha ha ha glabie
                lowco ciebie
                tez pamietam
                ale niestety mylisz
                sie bo ja bylem
                na tym forum
                przed toba i artihipem
                i jestem caly czas /kardos
                • dummy Tassman 04.03.02, 15:36
                  Czytalam sporo Twoich wypowiedzi na tym forum. Uwazam, ze jestes zwyklym
                  chamem, infantylnym i ograniczonym czlowiekiem i nie umiesz sie na zaden temat
                  wypowiedziec w sposob konstruktywny. Potrafisz tylko mieszac z blotem i oblewac
                  pomyjami. Pewnie zaraz mnie tez zmieszasz z blotem w wlasciwy sobie sposob i
                  napiszesz do mnie jakas chamska odpowiedz.
              • karut Re: do OKAZJI i TASSMANA 04.03.02, 21:48
                okazja napisał(a):

> o ile wiem to procz eksperta nikt nie jest zobligowany do dawania sensownych
                > rad..... a raczej do prezentowania swojego stanowiska.... sie nie podoba... nie
                >
                > czytaj...... zajrzyj na forum piaskownica....

kobieto ile ty masz lat?! chyba masz jakis kompleks z tym zwiazany,bo w wielu
                wypowiedziach wysylasz wszystkich do piaskownicy. poza tym to nie mi sie nie
                podoba, tylko tobie...
                • okazja Re: do OKAZJI i TASSMANA 05.03.02, 09:25
                  kazda kobieta ma kompleks zwiazany z jej wiekiem.....nie wiesz tego mistrzu
                  intelektu i kultury osobistej..... moze czas porozmawiac z mamusia?
                  • kon_by_sie_usmial Re: do OKAZJI i TASSMANA 05.03.02, 09:39
                    A Ty jestes "każda kobieta", ze tak autorytarnie stwierdzasz? Nie przelewaj swoich kompleksow na calośc zenskiej populacji, bo zapewniam cie ze tak nie jest. Poczytaj drogie dziecko Madam Bovary.
                    • okazja Re: do OKAZJI i TASSMANA 05.03.02, 10:49
                      brawo...po raz pierwszy musze kogos pochwalic..... za znajomosc kanonu lektur
                      szkolnych.... z polskiego szosteczka wiec..... a teraz zmiana przedmiotu.....
                      czy szanowny kursant sluszal o teorii wzglednosci szczegolnej? .... i o
                      relatywizmie?..... odnosi sie to do wszystkich, bez wyjatku, kobiet .....
                      facetow zreszta tez (szybki czerwony samochodzik ....hehehe)..... otoz siksy
                      ponizej osiemnastki na gwalt chca uchodzic za starsze i bardziej dojrzale -
                      makijaz, papierochy, cosmo.... zas kobiety starsze odwrotnie ..... szalenczo
                      chca sie odmlodzic..... operacje plastyczne, kolorowe ciuszki, cosmo.......czyz
                      nie?
                      • kon_by_sie_usmial Re: do OKAZJI i TASSMANA 05.03.02, 10:53
                        okazja napisał(a):

> brawo...po raz pierwszy musze kogos pochwalic..... za znajomosc kanonu lektur
                        > szkolnych.... z polskiego szosteczka wiec..... a teraz zmiana przedmiotu.....
                        > czy szanowny kursant sluszal o teorii wzglednosci szczegolnej? .... i o
                        > relatywizmie?..... odnosi sie to do wszystkich, bez wyjatku, kobiet .....
                        > facetow zreszta tez (szybki czerwony samochodzik ....hehehe)..... otoz siksy
                        > ponizej osiemnastki na gwalt chca uchodzic za starsze i bardziej dojrzale -
                        > makijaz, papierochy, cosmo.... zas kobiety starsze odwrotnie ..... szalenczo
                        > chca sie odmlodzic..... operacje plastyczne, kolorowe ciuszki, cosmo.......czyz
                        >
                        > nie?

odpowiem krótko: nie
                      • karut Re: do OKAZJI i TASSMANA 05.03.02, 23:21
                        okazja napisał(a):

> brawo...po raz pierwszy musze kogos pochwalic..... za znajomosc kanonu lektur
                        > szkolnych.... z polskiego szosteczka wiec..... a teraz zmiana przedmiotu.....
                        > czy szanowny kursant sluszal o teorii wzglednosci szczegolnej? .... i o
                        > relatywizmie?..... odnosi sie to do wszystkich, bez wyjatku, kobiet .....
                        > facetow zreszta tez (szybki czerwony samochodzik ....hehehe)..... otoz siksy
                        > ponizej osiemnastki na gwalt chca uchodzic za starsze i bardziej dojrzale -
                        > makijaz, papierochy, cosmo.... zas kobiety starsze odwrotnie ..... szalenczo
                        > chca sie odmlodzic..... operacje plastyczne, kolorowe ciuszki, cosmo.......czyz
                        >
                        > nie?
                        dokladnie: nie.
                        istnieja takie,ktore akceptuja swoj wiek, i nie oszukuja siebie i innych. przykro
                        mi,ze do nich nie nalezysz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka