Dodaj do ulubionych

Ból piersi

13.03.02, 12:29
Mam pewien problem i bardzo prosze o opinie pana doktora czy jest to normalne.
Od jakiegos czasu uprawiam dosc intensywnie seks, tzn trwa on okolo 3 godzin
( a nawet wiecej)i moj partner intensywnie mnie piesci. Chcialam sie skupic na
poczatku na moich piersiach.
W trakcie tych seksualnych godzinek nie ma mowy o zadnej brutalnosci wszystko
przebiega delikatnie i z czuloscia, jednakze na drugi dzien mam okropne bole
piersi.
Zastanawiam sie czy to normalne czy tez cos jest nie tak.
Mam 34 lata i seks uprawiam od kilkunastu lat, jednakze taki objaw pojawil sie
po raz pierwszy.
Druga sprawa - moje pytanie dotyczy nawilzania pochwy.
Na poczatku wszystko jest OK, jednakze po jakims czasie pomimo podniecenia i
ogromnej checi z obu stron, moja pochwa przestaje byc odpowiednio nawilzona,
czy to jest normalne czy powinnam uzywac wtedy srodkow nawilzajacych scianki.
To tyle, czekam na odpowiedz!
Obserwuj wątek
    • alicja554 Re: Ból piersi 14.03.02, 10:50
      Czesc! chcialam ci powiedziec ze na tej stronie oprocz glupich delikatnie
      mowiac tekstow od "kon by sie usmial " to malo co mozna sie dowiedziec
      zwrocilam sie tez z pytanie dotyczacym piersi tylko jedna dziewczyna dala odp.
      a reszta to....teksty zrób... Mam 27 lat i kiedyś uwielbialam pieszczoty piersi
      to byl pelen odlot, partner jest ten sam a od jakiegos czasu poprostu drazni
      mnie,denerwuje gdy chce dotknac moich piersi uwielbiam sie znim kochac wszystko
      jest super tylko jedno " teren zakazany" piersi myslalam ze ktos mi cos
      poradzi ale... a ze bylo super a teraz nie jest to nie wiem co mam robic jak to
      tLumaczyc,a co do twojej "suchosci" moze biezesz pigułki one wysuszaja blone ,
      zrob wtedy przerwe a tak poza tym to zele typu KY lub feminum (tanszy) w
      aptekach ok.10 zl. sa niezle a czasem lepiej to niz otarcie na "sucho" A ten
      bol to calych piersi jak np przed okresem czy same brodawki bo mi tez sie wtedy
      tak zdazalo ze po namietnych dlugich baletach bolaly mnie same brodawki, byly
      jakby nadwrazliwe a potem znow ok. i "balety" itd...atak poza to sory ze
      zaczelam od swojego problemu bo nie mam z kim pogadac i.. skoro ty piszesz to
      rozumiesz. Zycze Ci zeby ktos ci napisal cos "madrego"!!! pozdrawiam.
      • kon_by_sie_usmial Re: Ból piersi 14.03.02, 12:37
        alicja554 napisał(a):

> Czesc! chcialam ci powiedziec ze na tej stronie oprocz glupich delikatnie
        > mowiac tekstow od "kon by sie usmial " to malo co mozna sie dowiedziec
        > zwrocilam sie tez z pytanie dotyczacym piersi tylko jedna dziewczyna dala odp.
        > a reszta to....teksty zrób... Mam 27 lat i kiedyś uwielbialam pieszczoty piersi
        >
        > to byl pelen odlot, partner jest ten sam a od jakiegos czasu poprostu drazni
        > mnie,denerwuje gdy chce dotknac moich piersi uwielbiam sie znim kochac wszystko
        >
        > jest super tylko jedno " teren zakazany" piersi myslalam ze ktos mi cos
        > poradzi ale... a ze bylo super a teraz nie jest to nie wiem co mam robic jak to
        >
        > tLumaczyc,a co do twojej "suchosci" moze biezesz pigułki one wysuszaja blone ,
        > zrob wtedy przerwe a tak poza tym to zele typu KY lub feminum (tanszy) w
        > aptekach ok.10 zl. sa niezle a czasem lepiej to niz otarcie na "sucho" A ten
        > bol to calych piersi jak np przed okresem czy same brodawki bo mi tez sie wtedy
        >
        > tak zdazalo ze po namietnych dlugich baletach bolaly mnie same brodawki, byly
        > jakby nadwrazliwe a potem znow ok. i "balety" itd...atak poza to sory ze
        > zaczelam od swojego problemu bo nie mam z kim pogadac i.. skoro ty piszesz to
        > rozumiesz. Zycze Ci zeby ktos ci napisal cos "madrego"!!! pozdrawiam.

A więc piszę:

"Coś madrego"

Dziękowac nie musisz
      • edla Re: Ból piersi 14.03.02, 18:10
        Do alicji:))
        musze Ci powiedziec ze ja przez wiele lat nie przepadalam za pieszczotami
        piersi, oprocz fazy poczatkowej mojego zycia seksualnego.Dopiero ten mezczyzna
        potrafi zajmowac sie nimi w odpowiedni sposob.
        Ja mam bole raczej miesniowe, tak mi sie przynajmniej wydaje, sa one zblizone
        do boli przedokresowych, nie bola mnie ani brodawki ani sutki.

Co do tabletek to rzeczywiscie zaczelam zazywac ale dopiero pierwszy miesiac.
        Mam zamiar zaopatrzyc sie w taki zel ale to glupie smarowac sie czyms w czasie
        igraszek milosnych tym bardziej ze mezczyzn podnieca ta wilgotnosc wnetrza
        kobiety, a ja pomimo podniecenia i checi jestem po 2 godzinach zabawy lozkowej
        calkiem wysuszona.
        pozdrawiam pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka