Gość: Joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:05 Ten sam problem mialam z kazdym facetem i moim bylym mezem.Probowalam juz wszystkiego.Czy jestem na to skazana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emi Re: Do Emi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 19:09 Sądze, ze to juz siedzi gdzies głeboko w twojej psychice i jedyne co moze ci pomóc to dobry sexuolog - psycholog. Po prostu im bardziej tego chciałas, tym bardziej sie koncetrowałas a to jest wilki blad, pozwól aby namietnosc toba owladnela, po prostu skup sie na tym jak jest ci dobrze, jak wazny jest dla ciebie ten facet i nie mysl w ogóle o orgazmie, bo wtedy nici, to przyjdzie samo, wiem jak było mi ciezko osignac pierwszy orgazm, ale kiedy to nastapilo, to zadko sie zdarza zebym go nie miała. Spróbuj jeszcze czerwonego wina 1-2 kieliszki, to wyostrza zmysły i rozluźnia, ale nie wiecej niz 1-2!!! jak to nie pomoze idzcie razem do specjalisty, to bardzo wazne zebyscie wlasnie wtedy byli razem. Mysle ze tylko tyle moge ci pomoc, w razie zego napisz do mnie na e-mail gazetowy emilia.kosecka@ itd (nie pisze koncówki zeby spam nie przychodził) pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Do Emi 11.08.04, 20:33 Rozmowa z psychologiem moze wyjasnic te mechanizmy i dzieki temu staniesz sie ich bardziej swiadoma. Byc moze uzyskasz troche kontroli nad swoimi wyborami. A jaki wlasciwie masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś