antiguaj 02.10.04, 07:09 www.find-on-net.com/joke/09.html www.find-on-net.com/xxx www.find-on-net.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ijavv Re: Masturbacja 03.10.04, 05:17 Ja bardzo lubie sie onanizowac.Jest sex bezpieczny i nie grozi niechciana ciaza i chorobami wenerycznymi takimi jak ADIS.Polecam masturbacje! Odpowiedz Link Zgłoś
desperate1 Re: Masturbacja 19.12.04, 22:50 Witam. Bardzo przepraszam ze nie na temat, ale chcialem sie zapytac jak sie zaklada nowy post. Mam powazny problem i potrzebuje pomocy ;-( z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Masturbacja 20.12.04, 13:35 wyglada na to ze na tym forum nowych watkow juz nie uswiadczysz:( niedlugo pewnie calkiem zniknie, a moze jakis nowy sexpert by sie pojawil? Odpowiedz Link Zgłoś
desperate1 Re: Masturbacja 20.12.04, 17:26 A mozesz mi podac adres jakiegos forum o podobnej tematyce? Naprawde potrzebuje pomocy, a mieszkam w malym miasteczku i nie mam dostepu do seksuologa :/ Dzieki wielkie za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
desperate1 Re: Masturbacja 20.12.04, 21:50 Dzieki, zamiescilem... Moze ktos pomoze... Jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś