Dodaj do ulubionych

Problemy z erekcją

22.05.26, 08:45
Problemy z erekcją czym mogą być spowodowane? Witam! Mam 19 lat, od pewnego czasu zauważyłem u siebie problemy z erekcją. Od 5 miesięcy jestem w związku z dziewczyną na której bardzo mi zależy. Podczas naszego pierwszego zbliżenia nie było żadnego problemu ze wzwodem (był to mój pierwszy raz w ogóle). Problem pojawił się podczas naszego drugiego zbliżenia, wtedy erekcja się pojawiła ale kiedy miało już do czegoś dojść erekcja nie była na tyle pełna aby umożliwiła odbycie stosunku. Przejąłem się tym gdyż partnerka była w dwuletnim związku i wiem że nie miewała wtedy takiego problemu. Później za 3 i 4 razem odbyliśmy stosunki, które się udały. Ostatnio jednak znowu zdarzyły mi się te same sytuacje. Jest podniecenie i erekcja ale gdy dochodzi do momentu w którym mamy odbyć stosunek wzwód maleje. Dochodzi do tego najczęściej w momencie kiedy muszę założyć gumkę. Myślę czasem że gdybym nie musiał mógłbym w porę skorzystać z pełnego wzwodu. Przez kilka lat często się masturbowałem. Czasem częściej, czasem rzadziej. Nie mam problemu żeby zaprzestać masturbacji. Dziewczynę poznałem podczas wyjazdu szkolnego za granicę na miesiąc. Wtedy nie masturbowałem się w ogóle. Gdy pierwszy raz się do mnie przytuliła podczas naszego powrotu do kraju a była to podróż samolotem wzwód miałem przez prawie całą podróż. Tak samo podczas pierwszych spotkań i przytulania. Dzisiaj kiedy chcieliśmy odbyć stosunek sięgnąłem po tabletki z sildenafilem. Wtedy nasze ostatnie stosunki były takie jakie powinny. Podczas ostatniego zbliżenia bez wspomnianej tabletki problem powrócił. Nie miewam już tak często mimowolnych erekcji jak kiedyś. Rano też rzadko mi się zdarza aby się pojawiła choć czasem jest. Dodam że w ostatnim czasie też dość często zdarzały nam się małe kłótnie i zgrzyty. No i jeśli to może też być istotne mam podwyższone ciśnienie które lekarz jakiś czas temu kazał mi kontrolować ale nic poza tym.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka