pina.4 12.06.10, 16:58 Hej kochane kobietki stosujecie to??? na czym to polega i czy warto sie wto zaopatrzyc jezeli ciagle nic ztego i dzizdzi nie widac ;-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka003 Re: testy owulacyjne 12.06.10, 17:57 Szwagierka robiła i nic nie dalo.Aż w końcu po ok.2 latach starania się zaniechali-tzn. jak będzie to ok. No i w końcu stało się"Samo przyszlo" Odpowiedz Link
kasiu.l.inka Re: testy owulacyjne 12.06.10, 23:04 Podobnie u mnie. Gdy chcialam to nie bylo, a gdy juz zaprzestalam staran udalo sie Co do testow to nigdy mi nie pokazyly owulki. Byla albo jedna kreska, albo dwie a ta druga duzo jasniejsza. W testach owul obie musza byc tak samo ciemne. Ja zaczelam miezyc temp. Dzieki temu wiedzialam kiedy jest "ten czas" Na poczatku wydaje sie to uciazliwe, ale potem naprawde wciaga. Odpowiedz Link
lea-25 Re: testy owulacyjne 13.06.10, 20:08 Mi testy zawsze pokazywały dwie kreski, przy czym testowa zawsze dużo jaśniejsza, ale stosowałam tylko 1 miesiąc. Temperatura była dużo lepszym wskaźnikiem. Odpowiedz Link
magdaelmo Re: testy owulacyjne 13.06.10, 20:13 a u mnie testy owu się sprawdziły super, najpierw przez kilka miesięcy nic nie pokazały i faktycznie okazało się że miałam problemy z owulacją, dostałam clostilbagyt i po nim przez kilka miesięcy na testach pokazywały się regularnie w tych samych dniach cyklu dwie mocne krechy. Przy pomocy tych testów zaszłam w ciąże 2 razy - pierwszą niestety poroniłam, a druga na szczęście skończyła się szczęśliwie i właśnie pisząc tą odp karmie małego głodomorka Odpowiedz Link