majka2509
05.11.10, 11:20
Witam wszystkie dziewczyny
Około 4 miesięcy temu przy wizycie kontrolnej u swojego lekarza dowiedziałam się, że mojemu dziecku serduszko już nie bije... Przeszło tydzień chodziłam z obumarłą ciążą... Potem szpital, zabieg i w ogóle. Jeszcze do teraz czasami płaczemy ale nikt o tym nie wie, wszyscy myślą, że wszystko już ok i zapomniałam, ale nikt mnie za bardzo nie może zrozumieć, bo przecież jestem jeszcze młoda mam 21 lat, mój facet 31, więc ja mam czas na dzieci...Poza tym on nawet nie chce dzieci... Przynajmniej przez najbliższe lata.
Zawaliłam studia dziekan nie pozwolił mi na wznowienie studiów... Ale teraz coś się zaczeło dziać jeszcze w moim organiźmie... mdłości, skurcze w podbrzuszu czasami zwłaszcza wieczorem, a zamiast okresu dostałam 2 dni szybciej niby okres, który go w ogóle nie przypominał. Pierwszy dzień lekko leciało ciemnoczerwona krew, bez żadnych skrzepów, drugi dzień już prawie nic, 3 i 4 ciemnobrązowe, prawie czarne plamienia w dodatku nie było żadnych objawów okresu. Poprzedni też trwał tylko 4 dni, a zawsze miałam 7, i też był skąpy. Nie wiem co o tym myśleć... do lekarza idę dopiero we wtorek.
Asia
.......................................
Malinka (*)
09.07.2010