Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog - Gdańsk

09.05.05, 15:15
Szukam naprawde dobrego ginekologa w Gdańsku.
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • madziczek79 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 09.05.05, 22:35
      nie jestem w prawdzie z gdańska ale polecam ci białą listę ginekologów,ułozoną
      alfabetycznie miejscowościami.Na pewno znajdziesz coś dla siebie bo jest opatra
      na doswiadczeniach kobiet.Ta lista jest dostepna na forum
      pozdrawiam
      • asiulka1976 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 13.05.05, 17:24
        polecam sopot i dr Szelezinskiego dobrego specjaliste ktory jest ordynatorem na
        zaspie kompetentny po moim poronieniu widze ze robi wszystko abym zaszla w
        nastepna zdrowa ciaze !!!
    • denissa9 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 17.05.05, 11:46
      A ja polecam Ewa Stefanowicz-Kujawe.Przyjmuje w Gdansku przy Kowalskiej.Jest
      nie tylko ginekologiem, ale i endokrynologiem, a czasmi trzeba zaczac od
      tego.Cenie ja za to, ze nie bagatelizuje problemow.I co najwazniejsze, jest
      taktowna,delikatna, co trzeba wytlumaczy i nie popedza, ze nastepny pacjent
      czeka.Jestes tam tyle czasu, ile potrzebuje rozwiazanie twojego
      problemu.Sprobuj.Jedynym mankamentem tego gabinetu sa twarde krzeselka w
      poczekalni, ale to akurat jest do zniesienia.
    • anka242 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 17.05.05, 11:52
      dr Gościniak, przyjmuje w Swissmed koło Akademi medycznej
    • tomeczkownik Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 22.06.22, 09:25
      Gdyby ktoś obecnie szukał dobrego ginekologa w Gdańsku to moja żona kożystała z usług Pani Róży Tekst linku
    • dominikamazurek96 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 10.07.24, 10:18
      Polecam
      Mi pomógł leki ok
    • irinalaskowik Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 10.07.24, 11:24
      721068379 kupiła i wszystki było w porządku
      Zadowolona
    • irinalaskowik Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 10.07.24, 11:26
      721068379 kupiła i wszystki było w porządku
      Zadowolona
      Dobry leki i kontakt
    • kajsdhjash Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 25.07.24, 20:33
      Dziewczyny jestem po udanej aborcji farmakologicznej za pomoca tabletek Arthrotec. Tabletki stosowałam bedac w 9tym tygodniu ciaży i ktore bardzo mi pomogły. Leki posiadam od zaprzyjaznionego ginekologa i Został mi sie zestaw tabletek . Jesli jest jakas dziewczyna w trudnej sytuacji to chetnie odsprzedam taki zestaw ktory daje 99% powodzenia zabiegu. Podziele sie doswiadczeniem z mojego zabiegu i przeprowadze Cie służac swoim doswiadczeniem tak aby Tobie rowniez sie udało. Kontakt 502-427-780
    • olgagdansk Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 07.12.24, 09:08
      U mnie już po wszystkim.
      Polecam 721068379
      Poprowadzi Was ze wszystkim.
      Plus za szybka dostawę
    • malwinaa77 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 12.12.24, 00:44
      Dziewczyny posiadam skuteczne tabletei do przywracania cylku miesiaczkowego
      ktore sama stosowałam bedac w 9tyg ciazy i ktore bardzo mi pomogły.
      Zaleta tych tabletek jest to ze możesz je stosowac dyskretmie w domu bez nadzoru lekarza.
      Jesli jest ktos w trudnej sytuacji to chetne odsprzedam oraz podziele
      sie doświadczeniem. Bede z Toba w stałym kontakcie w dniu stosowania tabletek i pomoge
      Ci przejsc przez cała kuracje. Kontakt 512204079.
      Proscie zawsze sprzedajacego o autentyczne zdjecie tabletek
    • aborcjafarmakologicznie Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 14.01.25, 18:38
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg.
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -
      cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      Telefon lub SMS : 721068379
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne,
    • anetapokorska Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 22.01.25, 17:50
      Zamówiłam od 721068379
      Zestaw ok
      Kontakt super
      Polecam
    • aborcjafarmakologicznie Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 07.02.25, 17:52
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne,
      Zapraszam
    • kajsdhjash Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 09.02.25, 20:09
      TABLETKI ARTHROTEC ODSPRZEDAM zestaw MISOPROSTOL + MIFEPROSTINE (RU 486 )

SPRZEDAM skuteczne tabletki wczesoporonne o nazwie ARTHROTEC W ZESTAWIE 12+1 CZYLI 100% SKUTECZNOŚĆ
      Sa to najskuteczniejsze tabletki przeznaczone do dyskretnej i bezpiecznej kuracji w domu bez nadzoru lekarza.
      Domowa kuracja zapewni Ci dyskrecje. Leki sa orginalne pochodzenia aptecznego posiadam paragon co jest
      gwarancja Twojego bezpieczenstwa jak rownież powodzenia zabiegu.

UWAGA NA OSZUSTÓW PROŚCIE ZAWSZE SPRZEDAJACEGO O AUTENTYCZNE
      ZDJECIE TEGO CO WAM OFERUJE PYTAJCIE ZAWSZE W TROSCE O WASZE ZDROWIE
      O ZRÓGŁO POCHODZENIA TABLETEK ORAZ O PARAGON ZAKUPU

KONTAKT 512-204-079
    • aborcjafarmakologicznie Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 09.02.25, 22:29
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Tel/sms 721-068-379

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :

MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Telefon/SMS 721-068-379

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • aborcjafarmakologicznie Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 10.03.25, 09:58
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Tel/sms 721-068-379

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :

MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Telefon/SMS 721-068-379

NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web
    • anetapokorska Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 14.01.26, 11:14
      Pigułki poronne
      Tabletki poronne AKTUALNE 2026r
      Tabletki wczesnoporonne

Kontakt tel lub SMS
      734-945-393
      JEŚLI CHWILOWO NIE ODBIERAM TO PROSZĘ O SMS

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE

ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC (lub do wyboru arthrotec forte)+ 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2027R.

Telefon lub SMS : 734-945-393
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Telefon/SMS 734945393

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-*******, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • arthroteccytotecbezrecepty Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 22.02.26, 19:24
      ‎Pigułki poronne
      ‎Tabletki poronne AKTUALNE 2026r
      ‎Tabletki wczesnoporonne
      ‎Tabletki aborcyjne
      ‎Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki

‎Kontakt tel lub SMS
      ‎734-945-393
      ‎JEŚLI CHWILOWO NIE ODBIERAM TO PROSZĘ O SMS

‎W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg.
      ‎Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      ‎Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

‎TABLETKI PORONNE
      ‎TABLETKI WCZESNOPORONNE

‎ZESTAWY:
      ‎ZESTAW NR 1 :
      ‎12 TABLETEK ARTHROTEC (lub do wyboru arthrotec forte)+ 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ‎ZESTAW NR 2:
      ‎12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł
      ‎ZESTAW NR 3 :
      ‎12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -
      ‎cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB

‎WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2027R.

‎ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

‎Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      ‎Telefon lub SMS : 734-945-393
      ‎MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

‎Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

‎Telefon/SMS 734945393
      ‎(gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

‎#Arthrotec, #Cytotec, #Misoprostol, #Mifepristone, #poronne, #wczesnoporonne, tabletki, #aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e -recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • vikabarcz Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 13.03.26, 10:10
      Wpadka? Niechciana ciąża?
      Jeśli nie jesteś na to gotowa, to zapraszam do kontaktu. Pomogę poradzić sobie z tym problemem.

Pigułka poronna
      Tabletka poronna
      Tabletki na poronienie poronne wczesnoporonne

Arthrotec (także forte) + Mifepristone 250zl
      Cytotec + Mifepristone 350zl
      Misoprostol + Mifepristone (mifeprex combipack zestaw taki sam jak wysyła organizacja womenonweb) 400zl

Dyskretnie, od ginekologa.
      Szybka dostawa i fachową pomoc 24h.

Telefon lub SMS : 734-945-393
      (Także przez Whatsapp ale nie zawsze jestem dostępny)

Zapraszam całodobowo.

#Arthrotec
      #Cytotec
      #Misoprostol
      #Mifepristone
      #tabletkaporonna
      #pigułkaporonna
      #womenonweb
      #aborcja
      #aborcjapolska
      #aborcjafarmakologiczna
      #wczesnoporonne

Kupuj tylko oryginalne leki od lekarza. Zapraszam, udzielę fachowej pomocy nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Tel lub SMS 734945393
      DYSKRECJA GWARANTOWANA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka