k.brunetka 09.05.05, 15:15 Szukam naprawde dobrego ginekologa w Gdańsku. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziczek79 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 09.05.05, 22:35 nie jestem w prawdzie z gdańska ale polecam ci białą listę ginekologów,ułozoną alfabetycznie miejscowościami.Na pewno znajdziesz coś dla siebie bo jest opatra na doswiadczeniach kobiet.Ta lista jest dostepna na forum pozdrawiam Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 13.05.05, 17:24 polecam sopot i dr Szelezinskiego dobrego specjaliste ktory jest ordynatorem na zaspie kompetentny po moim poronieniu widze ze robi wszystko abym zaszla w nastepna zdrowa ciaze !!! Odpowiedz Link
denissa9 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 17.05.05, 11:46 A ja polecam Ewa Stefanowicz-Kujawe.Przyjmuje w Gdansku przy Kowalskiej.Jest nie tylko ginekologiem, ale i endokrynologiem, a czasmi trzeba zaczac od tego.Cenie ja za to, ze nie bagatelizuje problemow.I co najwazniejsze, jest taktowna,delikatna, co trzeba wytlumaczy i nie popedza, ze nastepny pacjent czeka.Jestes tam tyle czasu, ile potrzebuje rozwiazanie twojego problemu.Sprobuj.Jedynym mankamentem tego gabinetu sa twarde krzeselka w poczekalni, ale to akurat jest do zniesienia. Odpowiedz Link
anka242 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 17.05.05, 11:52 dr Gościniak, przyjmuje w Swissmed koło Akademi medycznej Odpowiedz Link
tomeczkownik Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 22.06.22, 09:25 Gdyby ktoś obecnie szukał dobrego ginekologa w Gdańsku to moja żona kożystała z usług Pani Róży Tekst linku Odpowiedz Link
dominikamazurek96 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 10.07.24, 10:18 Polecam Mi pomógł leki ok Odpowiedz Link
irinalaskowik Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 10.07.24, 11:24 721068379 kupiła i wszystki było w porządku Zadowolona Odpowiedz Link
irinalaskowik Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 10.07.24, 11:26 721068379 kupiła i wszystki było w porządku Zadowolona Dobry leki i kontakt Odpowiedz Link
kajsdhjash Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 25.07.24, 20:33 Dziewczyny jestem po udanej aborcji farmakologicznej za pomoca tabletek Arthrotec. Tabletki stosowałam bedac w 9tym tygodniu ciaży i ktore bardzo mi pomogły. Leki posiadam od zaprzyjaznionego ginekologa i Został mi sie zestaw tabletek . Jesli jest jakas dziewczyna w trudnej sytuacji to chetnie odsprzedam taki zestaw ktory daje 99% powodzenia zabiegu. Podziele sie doswiadczeniem z mojego zabiegu i przeprowadze Cie służac swoim doswiadczeniem tak aby Tobie rowniez sie udało. Kontakt 502-427-780 Odpowiedz Link
olgagdansk Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 07.12.24, 09:08 U mnie już po wszystkim. Polecam 721068379 Poprowadzi Was ze wszystkim. Plus za szybka dostawę Odpowiedz Link
malwinaa77 Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 12.12.24, 00:44 Dziewczyny posiadam skuteczne tabletei do przywracania cylku miesiaczkowego ktore sama stosowałam bedac w 9tyg ciazy i ktore bardzo mi pomogły. Zaleta tych tabletek jest to ze możesz je stosowac dyskretmie w domu bez nadzoru lekarza. Jesli jest ktos w trudnej sytuacji to chetne odsprzedam oraz podziele sie doświadczeniem. Bede z Toba w stałym kontakcie w dniu stosowania tabletek i pomoge Ci przejsc przez cała kuracje. Kontakt 512204079. Proscie zawsze sprzedajacego o autentyczne zdjecie tabletek Odpowiedz Link
aborcjafarmakologicznie Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 14.01.25, 18:38 Tabletki poronne Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Tel/sms 721-068-379 W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 721068379 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 721-068-379 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne, Odpowiedz Link
anetapokorska Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 22.01.25, 17:50 Zamówiłam od 721068379 Zestaw ok Kontakt super Polecam Odpowiedz Link
aborcjafarmakologicznie Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 07.02.25, 17:52 Tabletki poronne Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Tel/sms 721-068-379 W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 721068379 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 721-068-379 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne, Zapraszam Odpowiedz Link
kajsdhjash Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 09.02.25, 20:09 TABLETKI ARTHROTEC ODSPRZEDAM zestaw MISOPROSTOL + MIFEPROSTINE (RU 486 ) SPRZEDAM skuteczne tabletki wczesoporonne o nazwie ARTHROTEC W ZESTAWIE 12+1 CZYLI 100% SKUTECZNOŚĆ Sa to najskuteczniejsze tabletki przeznaczone do dyskretnej i bezpiecznej kuracji w domu bez nadzoru lekarza. Domowa kuracja zapewni Ci dyskrecje. Leki sa orginalne pochodzenia aptecznego posiadam paragon co jest gwarancja Twojego bezpieczenstwa jak rownież powodzenia zabiegu. UWAGA NA OSZUSTÓW PROŚCIE ZAWSZE SPRZEDAJACEGO O AUTENTYCZNE ZDJECIE TEGO CO WAM OFERUJE PYTAJCIE ZAWSZE W TROSCE O WASZE ZDROWIE O ZRÓGŁO POCHODZENIA TABLETEK ORAZ O PARAGON ZAKUPU KONTAKT 512-204-079 Odpowiedz Link
aborcjafarmakologicznie Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 09.02.25, 22:29 Tabletki poronne Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Tel/sms 721-068-379 W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 721068379 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 721-068-379 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne Odpowiedz Link
aborcjafarmakologicznie Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 10.03.25, 09:58 Tabletki poronne Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Tel/sms 721-068-379 W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 721068379 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 721-068-379 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486 Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web Odpowiedz Link
anetapokorska Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 14.01.26, 11:14 Pigułki poronne Tabletki poronne AKTUALNE 2026r Tabletki wczesnoporonne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Kontakt tel lub SMS 734-945-393 JEŚLI CHWILOWO NIE ODBIERAM TO PROSZĘ O SMS W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC (lub do wyboru arthrotec forte)+ 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2027R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 734-945-393 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 734945393 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-*******, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne Odpowiedz Link
arthroteccytotecbezrecepty Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 22.02.26, 19:24 Pigułki poronne Tabletki poronne AKTUALNE 2026r Tabletki wczesnoporonne Tabletki aborcyjne Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki Kontakt tel lub SMS 734-945-393 JEŚLI CHWILOWO NIE ODBIERAM TO PROSZĘ O SMS W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC (lub do wyboru arthrotec forte)+ 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2027R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 734-945-393 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 734945393 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). #Arthrotec, #Cytotec, #Misoprostol, #Mifepristone, #poronne, #wczesnoporonne, tabletki, #aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e -recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne Odpowiedz Link
vikabarcz Re: Dobry ginekolog - Gdańsk 13.03.26, 10:10 Wpadka? Niechciana ciąża? Jeśli nie jesteś na to gotowa, to zapraszam do kontaktu. Pomogę poradzić sobie z tym problemem. Pigułka poronna Tabletka poronna Tabletki na poronienie poronne wczesnoporonne Arthrotec (także forte) + Mifepristone 250zl Cytotec + Mifepristone 350zl Misoprostol + Mifepristone (mifeprex combipack zestaw taki sam jak wysyła organizacja womenonweb) 400zl Dyskretnie, od ginekologa. Szybka dostawa i fachową pomoc 24h. Telefon lub SMS : 734-945-393 (Także przez Whatsapp ale nie zawsze jestem dostępny) Zapraszam całodobowo. #Arthrotec #Cytotec #Misoprostol #Mifepristone #tabletkaporonna #pigułkaporonna #womenonweb #aborcja #aborcjapolska #aborcjafarmakologiczna #wczesnoporonne Kupuj tylko oryginalne leki od lekarza. Zapraszam, udzielę fachowej pomocy nawet w najtrudniejszych przypadkach. Tel lub SMS 734945393 DYSKRECJA GWARANTOWANA Odpowiedz Link