Dodaj do ulubionych

smutny dzien

18.11.10, 11:09
Dzis mija rok od zabiegu. Dzieciatku nie zaczelo bic serduszko. Badania nic nie wykazaly, statystykasad Mialo byc juz tylko lepiej, kolejna ciaza i smierc dziecka w 18tc. Nie mozmey wciaz sie podniesc. Prawdopodobnie paciorkowiec, ktorego ma ok. 29 % kobiet wywolal u mnie az takie objawy, krwawilam miesiac az sie zaczelo. Dziecko bylo zdrowe. Dobrze, ze mam jedna coreczke bo nie wiem co by bylo. A moze byloby latwiej...
Obserwuj wątek
    • ewabaranek Re: smutny dzien 18.11.10, 12:15
      Potrafię tylko napisać, że Cię mocno przytulam, bo nie umiem sobie wyobrazić co czujesz...
      Popatrz na swoją córeczkę, która jest obok, ona potrzebuje uśmiechu swojej mamusi.
      Myślami z Tobą
    • dagmaralodz77 Re: smutny dzien 18.11.10, 17:01
      goni99... jak to badania nic nie wykazały??? to skad prawdopodobienistwo paciorkowca...
      robilas histopatologie... sekcje... co bylo wykonane po porodzie???
      tez jestem po stracie blizniakow marzec 2010... trzymaj sie
      • goni99 Re: smutny dzien 18.11.10, 17:24
        sekcja, histopat. nic nie wykazaly, badanie genet. dziecka ok. Mialam paciorkowca, ale lekarza byli przekonani, ze az takich objawow on nie wywoluje, bylo powiekszone lozysko co wygladalo na wade genet. Stad zdecydowalismy sie zbadac dziecko i tez wynik byl prawidlowy. Paciorkowiec zas zalega u mnie i nie moge go wyleczyc. Zaliczylam kolejny antybiotyk - zobaczymy czy cos dal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka