lazurowe-wybrzeze 08.12.13, 16:44 ... mnie tu nie było... I znowu jestem, czwarty już raz... Nawet nie wiem, po co piszę... Ech. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta79_1979 Re: Sto lat... 09.12.13, 22:44 Lazurowa...nawet nie wiem co napisać....... Odpowiedz Link
hanka97 Re: Sto lat... 10.12.13, 12:18 OJ Lazuro ,weszłam przez przypadek a tu takie smutne wieści. Nawet nie wiem co napisać. Przykro się czyta to wszystko. Zajrzyj do nas na M3A. Hanka Odpowiedz Link
lazurowe-wybrzeze Re: Sto lat... 10.12.13, 13:52 Dzięki, dziewczyny... Ale pomocy przecież nie ma. Muszę sama. Tym razem jest inaczej. Lżej, bo mam Tymka, dla niego żyję. Ale i ciężej, bo przecież mały nie jest zamiast tych dzieci, których nie ma. Tęsknię, boli. I kolejny raz - szczerość w necie, bo w życiu to trzeba odpowiadać, że jest dobrze Odpowiedz Link
karmelowa18 Re: Sto lat... 14.12.13, 19:11 Ja myślę, że my, które mamy przynajmnej jedno urodzone i zdrowe dziecko, powinnyśmy czasem nabrać więcej pokory. Co mają powiedzieć dziewczyny, które walczą o to, co my już mamy? Doceńmy to. Ja staram się myśleć w ten sposób i chyba jest lżej i łatwiej. Odpowiedz Link
lazurowe-wybrzeze Re: Sto lat... 14.12.13, 21:28 Doceniam, doceniam. Ale takie lekcje nabierania pokory to ja mam w d.pie... Odpowiedz Link