Gość: tato IP: *.fastres.net 20.05.02, 17:52 Czy u was jest tez tak zimno? Prawie koniec maja a tu leje i leje. Oj,wpierdolilem sie w sloneczna italie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_szwedka Re: Sloneczna 20.05.02, 17:54 tato, znowu klniesz... Mam jednak nadzieje ze bedzie znosna pogoda na Sycylii w czerwcu PS U nas nie leje hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Sloneczna IP: *.fastres.net 20.05.02, 18:01 _szwedka napisał(a): > tato, znowu klniesz... > Mam jednak nadzieje ze bedzie znosna pogoda na Sycylii w czerwcu > PS > U nas nie leje hehehe >O,prosze,niezalezna szwedka na Sycylii........... >A to z jakiej okazji? >Uwazaj na potrawy,sa kontrotendenca wloska-kaloryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Sloneczna IP: *.nas.onetel.net.uk 20.05.02, 18:18 Gość portalu: tato napisał(a): > _szwedka napisał(a): > > > tato, znowu klniesz... > > Mam jednak nadzieje ze bedzie znosna pogoda na Sycylii w czerwcu > > PS > > U nas nie leje hehehe > > >O,prosze,niezalezna szwedka na Sycylii........... > >A to z jakiej okazji? > >Uwazaj na potrawy,sa kontrotendenca wloska-kaloryczne. czesc tato..dobrze ,ze klniesz..czemu nie pogadasz ze skandynawkami o pogodzie w ich klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Sloneczna IP: *.fastres.net 20.05.02, 18:27 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > _szwedka napisał(a): > > > > > tato, znowu klniesz... > > > Mam jednak nadzieje ze bedzie znosna pogoda na Sycylii w czerwcu > > > PS > > > U nas nie leje hehehe > > > > >O,prosze,niezalezna szwedka na Sycylii........... > > >A to z jakiej okazji? > > >Uwazaj na potrawy,sa kontrotendenca wloska-kaloryczne. > > czesc tato..dobrze ,ze klniesz..czemu nie pogadasz ze skandynawkami o pogodzie > w > ich klubie? >Od kiedy baloonik i troy pisza malo,albo nic,do reszty nie mam zadry. >Chyba ze Don,szlak mnie trafia ze ma BMW-ice.Po nocach nie moge spac.... >Jak moi zwiaskowcy oskubali mnie z kasy,to nie moge kupic nawet jakiejs mazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Sloneczna IP: *.nas.onetel.net.uk 20.05.02, 18:43 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > _szwedka napisał(a): > > > > > > > tato, znowu klniesz... > > > > Mam jednak nadzieje ze bedzie znosna pogoda na Sycylii w czerwcu > > > > > PS > > > > U nas nie leje hehehe > > > > > > >O,prosze,niezalezna szwedka na Sycylii........... > > > >A to z jakiej okazji? > > > >Uwazaj na potrawy,sa kontrotendenca wloska-kaloryczne. > > > > czesc tato..dobrze ,ze klniesz..czemu nie pogadasz ze skandynawkami o pogo > dzie > > w > > ich klubie? > > >Od kiedy baloonik i troy pisza malo,albo nic,do reszty nie mam zadry. > >Chyba ze Don,szlak mnie trafia ze ma BMW-ice.Po nocach nie moge spac.... > >Jak moi zwiaskowcy oskubali mnie z kasy,to nie moge kupic nawet jakiejs maz > dy. o trolu nie wspominaj..nieobecnosc balonika to dotkliwa strata... zal mi chlopa ..bo przestanie czytac encyklopedie.. don w bmw-icy i tak dziadzio .. tato..ale ja nie pytalem o klub..zreszta..lepiej pogadajmy o pilce..chyba ze wolisz dyskutowac z panienkami o pogodzie..to ja znikam.. ps wybierz sie do londynu..z uroda modela i wloska opalenizna powyrywsz az milo..a ja naleje ci ta sete w miedzyczasie.. ps2 widze oczyma wyobrazni ; SLONECZNA ITALIA (8); Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Sloneczna IP: *.fastres.net 20.05.02, 18:53 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > > > _szwedka napisał(a): > > > > > > > > > tato, znowu klniesz... > > > > > Mam jednak nadzieje ze bedzie znosna pogoda na Sycylii w cz > erwcu > > > > > > > PS > > > > > U nas nie leje hehehe > > > > > > > > >O,prosze,niezalezna szwedka na Sycylii........... > > > > >A to z jakiej okazji? > > > > >Uwazaj na potrawy,sa kontrotendenca wloska-kaloryczne. > > > > > > czesc tato..dobrze ,ze klniesz..czemu nie pogadasz ze skandynawkami o > pogo > > dzie > > > w > > > ich klubie? > > > > >Od kiedy baloonik i troy pisza malo,albo nic,do reszty nie mam zadry. > > >Chyba ze Don,szlak mnie trafia ze ma BMW-ice.Po nocach nie moge spac.. > .. > > >Jak moi zwiaskowcy oskubali mnie z kasy,to nie moge kupic nawet jakiej > s maz > > dy. > > o trolu nie wspominaj..nieobecnosc balonika to dotkliwa strata... > zal mi chlopa ..bo przestanie czytac encyklopedie.. > don w bmw-icy i tak dziadzio .. > tato..ale ja nie pytalem o klub..zreszta..lepiej pogadajmy o pilce..chyba ze > wolisz dyskutowac z panienkami o pogodzie..to ja znikam.. > ps wybierz sie do londynu..z uroda modela i wloska opalenizna powyrywsz az > milo..a ja naleje ci ta sete w miedzyczasie.. > ps2 widze oczyma wyobrazni ; SLONECZNA ITALIA (8); >O.K zakladamy temat,cos o pilce noznej,daj rozruszamy tych mrukow. >Za "Sete" dzieki,jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Sloneczna IP: *.nas.onetel.net.uk 20.05.02, 19:06 to moze..kto spakowal do plecakow wiecej zelu?..kadrowicze wloch czy polski? ps.jest watek o mundialu..kto wygra w japonii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Sloneczna IP: *.fastres.net 20.05.02, 19:10 Gość portalu: theend napisał(a): > to moze..kto spakowal do plecakow wiecej zelu?..kadrowicze wloch czy polski? > ps.jest watek o mundialu..kto wygra w japonii.. >Czekaj,to jest dobre. >odpowiem ci na innym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Sloneczna 20.05.02, 18:20 Po co mozna jechac na Sycylie? No nie aby spotkac mafioso hehehe Urlop. A o te kalorie juz sie martwie. Obiecuje sobie ze duzo owocow...no i plywania hehehe obiecuje sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Sloneczna IP: *.fastres.net 20.05.02, 18:33 O,ooooo,wyszlo sloneczko,ale chmur mase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Sloneczna IP: 80.116.215.* 20.05.02, 18:45 Klania sie Krzywa Wieza. Tutaj nie leje, ale jakos pochmurno i duszno... Ale nie martw sie, jak zacznie grzac, to nawet klimatyzacja nie pomoze. Ja w sierpniu stad spadam w zimniejsze rejony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Sloneczna IP: *.fastres.net 20.05.02, 19:18 _szwedka napisał(a): > Po co mozna jechac na Sycylie? No nie aby spotkac mafioso hehehe > Urlop. A o te kalorie juz sie martwie. Obiecuje sobie ze duzo owocow...no i > plywania hehehe > obiecuje sobie >Szwedka,to pozytewne nastawieni(spotkac mafiozo),dzisiaj to tylko "Szupafemine" Pisze fonetycznie,to zrozumiesz co mowia.(To taki jebus na rozkazy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Sloneczna IP: *.fastres.net 20.05.02, 19:20 Gość portalu: tato napisał(a): > _szwedka napisał(a): > > > Po co mozna jechac na Sycylie? No nie aby spotkac mafioso hehehe > > Urlop. A o te kalorie juz sie martwie. Obiecuje sobie ze duzo owocow...no > i > > plywania hehehe > > obiecuje sobie > > >Szwedka,to pozytewne nastawieni(spotkac mafiozo),dzisiaj to tylko "Szupafem > ine" > Pisze fonetycznie,to zrozumiesz co mowia.(To taki jebus na rozkazy). >Colera mam cos z klawiatura. Odpowiedz Link Zgłoś