Dodaj do ulubionych

2 raz:((((((

11.07.06, 13:58
Dziewczyny kochane po poronieniu w grudniu tydzień temu znów zobaczyłam II
kreski na teście ciążowym I dziś koniec moich marzeń Przestały mnie boleć
piersisad(( Wiem co to może znaczyć Boję się strasznie! Dopóki nie usłysze
wyroku mam cień nadziei. Nie plamie brzuch też nie boli Jutro ide do gina ale
co to da Jestem dopiero 19 dni po owu więc i tak nie stwierdzi czy serduszko
bije! Nie wiem co robić Dziewczyny czy z tym da się wygrać Co ja mam robić???
Obserwuj wątek
    • calineczka793 Re: 2 raz:(((((( 11.07.06, 14:17
      minka to idź jeszcze dzisaj do ign., przepisze Ci leki i nie martw się na zapas,
      wiem, że to jest trudne, no ale dla fasolki warto ...pozdrawaim i trzymam kciuki
      • andzia84 Re: 2 raz:(((((( 11.07.06, 16:01
        Najważniejsze to się nie denerwować, zrób betę idź do lekarza i wetdy sie
        okaże. Nie ma co się "nakręcać" niepotrzebnie
        • monia761 Re: 2 raz:(((((( 14.07.06, 00:41
          Mnie piersi bolały przez tydzień,potem NIC...spotkałam się z opiniami,że jak
          nie bolą to zle...a mój lekarz powiedział,że to bzdura.w 7 tyg ciąży zanikły mi
          wszystkie objawy,dostałam krwotoku(krwiak),a teraz moja JUla ma 14 miesięcy i
          ma się całkiem dobrze,gorzej ze mną bo daje mi popalić.smile)))Trzymam kciuki!!!
          • minka1981 Re: 2 raz:(((((( 18.07.06, 12:29
            Napanikowałam i nie pokazywałam się przez tydzień, to troche nie ładnie z mojej
            strony, więc się poprawiam. Wizyta u gina mnie uspokoiła. Zrobił USG pęcherzyk
            ciążowy się rozbudowuje dopiero, więc nic ciekawego nie stwierdził. Biore
            luteine 3 x dziennie no i kwasek. Poza tym czekamy. Piersiami kazal sie nie
            sugerować zwłaszcza w tak wczesnej ciąży. Następna wizyta 2 sierpnia. Boję sie
            strasznie tej wizyty i nie wiem jak ja ją przeżyje, ale mam ogromną nadzieje że
            tym razem bedzie dobrze.Co do piersi to jednego dnia bolą wiecej jednego mniej.
            Ciesze się bo przestał boleć mnie brzuch. Dziekuje za słowa otuchy i prosze o
            kciuki i dobre myśli! Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka