Gość: Ann IP: *.play-internet.pl 25.02.12, 19:23 Chciałabym się dowiedzieć jakie macie zdanie na temat STUDIA SOLARIUM PRIMO LOCO które znajduje się na podzamczu. Był tam ktoś? Co sądzicie o łóżkach wytwarzających kolagen? Ile kosztuje minuta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patka Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 20:19 fajne łózka ale słabo opalają. Obsługa przemiła. cena za minutę to 2,5 zł. drogo bez efektu opalania. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.bb.sky.com 31.03.12, 15:07 Nie wiem czy 2.50 za minute ja placilem 2.00 zl. Pani naprawde super, czysto milo a luzeczka jak z bajki. Z rozmowy z Pania Basia wywnioskowalem ze opalaja oni z nowa norma i ze nie zdrowo jes sie opalac zbyt szybko. Ja bylem tam juz z 10 razy i nie nazekam mam bardzo naturalna opalenizne a nie jak w reszcie solariow w Walbrzychu czlowiek wychodzi czerwony jak rak wrecz popazony a po paru dniach ma opalenizne ale zulta i wyglada jak chinczyk. Ja polecam najlepsze solarium!!! Piatka z plusem Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.play-internet.pl 31.03.12, 21:39 To swietnie że nie masz na co wydawać kasy. Naprawdę lubisz wyglądac jak bladź? Nie wiem czy wiesz, ale to jest już poprostu niemodne i tandetne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahha Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 22:06 Może zainwestuj w słownik ortograficzny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahha Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 22:08 To oczywiście uwaga do solarka Marcinka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiom Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 06:40 Marcin zapomniał dodać, że po godzinach bzyka panią z solarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.ip.netia.com.pl 02.04.12, 09:15 ty chyba nie idiom tylko idiot,albo konkurencja,niski poziom tej wypowiedzi na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.16.218.lan.EkoNet.info 02.04.12, 10:17 w tym super solarium sa tez super promocje,minuta np.w karnecie 1,5o,a daja tez karty bonusowe,po 10 opalaniu 11 gratis!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.play-internet.pl 02.04.12, 11:20 O jaaaa, naprawde tylko tyle? Rzygam tęczą :D I juz lece sobie usmalić zadek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaja Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.16.218.lan.EkoNet.info 02.04.12, 12:29 uwazaj bo sie nie tylko zrzygasz ale i osrasz! Dżentelmenie incognito lub raczej incognido!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.16.218.lan.EkoNet.info 02.04.12, 12:31 jak mozna byc takim niepowaznym,to forum o solarium a nie o dolegliwosciach gastrycznych,gościu pędż do toalety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Studio solarium Primo Loco IP: *.ip.netia.com.pl 03.04.12, 22:01 zainteresowanych opalaniem w solarium zapraszam na stronę www.pzs.net.pl-artykuł"cała prawda o opalaniu" Odpowiedz Link Zgłoś