mi.ka.n 05.09.04, 17:23 Michał a ja o Twoje życie pytam się? Co się z Tobą dzieje i jak sobie radzisz z całą menażerią zwierzęcą.Co z kotkiem? Znalazł właściciela? Jak rozwiązałeś swoje problemy z pracą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskat Re: Cicho tu! 08.09.04, 19:41 Ja tez mysle o Tobie. Mam nadzieje, ze nie popadles w depresje, a tylko oszczedzasz na internecie. Wierze, ze sobie poradzisz! jestes bystrym i chlopcem z duzym poczuciem humoru, na pewno ludzie Cie lubia. Musisz to wykorzystac. Glowa do gory! Do nas tez sie przyplatal kot. Juz trzeci z kolei. Jest bialy w czarne laty jak krowa. Byl maly, chudy, patrzyl blagalnie, nie mielismy serca go odpedzac. Potem cos mial z okiem, myslelismy juz, ze je stracil w jakiejs bojce, ale wydobrzalo. Z kotami to jest tak, ze jak wezmiesz jednego, to potem inne wala drzwiami i oknami. Czuja, ze trafily na frajerow. Pozdrowienia Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Cicho tu! 09.09.04, 13:18 Pozdrawiam przedmówczynie Pluskat i Ciebie Michał.Nie było mnie prawie 4 dni w internecie.Komputer dziwnie długo się naprawiał.Myślę,że już będzie dobrze.Na razie sprawny.Myśslę,że z powodów o których pisze w poprrrrzednim wąatku nie ma Cię tu.Rozumię to.Jeżeli uda Ci się mimo wszystko tu zaglądnąć,napisz jak Twoje sprawy. Odpowiedz Link
kicior99 martwie sie 09.09.04, 16:16 o Michala. Jakby jakas dusza wykonala do niego telefon... 673518295 Odpowiedz Link
mi.ka.n Re Nie martw się... 09.09.04, 19:58 Michał żyje i ma się jako tako.Dostał odpowiedz z komisji na piśmie.Dalej zastanawia sie jak postąpić co do swego dalszego losu.Ma dylemat.Gdyby wiedział napewno,że zatrzymają mu prace i przedłużą umowe sprawa byłaby jasna.Rozważa więc i Kuroniówke.Zwierzątka harcują.A kotek przybłąkany albo wrócił skąd przyszedł albo znalazł nowego właściciela.Bądżmy dobrej myśli,ze krzywda mu się nie dzieje.Michał też martwił sie o Ciebie.A ostatnio sprawdza tylko poczte. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Re Nie martw się... 10.09.04, 11:00 to niech sprawdzi fora =) Dziekuje z calego serca Odpowiedz Link